Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata delia

fetele, am mai pus si noi niste poze de sapt trecuta...cele cu cristi sunt cu dedicatie pt Ally . Pe unde umbli ally?tot milano?

stefy, distractie placuta azi

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

LA MULTI ANI DARIA!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

ce mare e cata!
eu cand ma uit la cata si la lucas si la edyy ma pregatesc pt ce urmeraza cu Andra!
Stefy! Enjoy!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Morning !

Cam la amiaza da ce conteaza, e weekend nu ? avem voie sa dormim mai mult azi m-a trezit piscoata la 7 fix, pot sa imi fixez ceasul dupa ea si apoi a adormit la san si am lasat-o si am dormit si eu langa ea pana la 9 si un sfert bun a mai fost desi cam naspa ca a trebuit sa dorm numa pe o parte si cu mainile aiurea si am amortit rau ca nu voiam sa ma misc sa nu o trezesc , dar ce conteaza, am dormit nu ?

Aseara nu am mai intrat ca numa bine am trimis eu mesajul pe forum si a aparut si domnu sot si am stat la povesti cat m-am dezghetat si ne-am jucat jos in living cu piscoata si a trecut seara repede asa pe nerasuflate

Azi mergem, mai bine spus acum eu il astept pe Nick sa iasa de la dus si sa imbrac fata, eu-s gata , da in loc sa imbrac piscoata ma dau pe forum si mergem un pic la plimbar ein Hyde Park, desi e frig rau, avem amandoi chef de o plimbare de toamna prin parc sa fosnim frunzele sub picioare o luam pe missy in port bebe si mergem cu metroul si ne plimbam mult si bine prin centru, mai vizitam si ceva , o sa mergem si pe Oxford street ca trebuie sa ii cumpar niste hainute de casa pentru 6-9 luni ca nu am nimic si acum a dat frigul si imi trebuie ca nu mai am cu ce sa o imbrac

Aseara a nascut o buna prietena de a mea de la Iasi, o fetita pe nume Sofia!!!! i-a placut asa tare de piscoata mea ca a spus ca si ea o sa ii puna numele Sofia fetitei ei si chiar asa a numit-o, Sofia aveam asa emotii cand mi-a dat sms aseara de parca nascusem eu iar, mi-am adus aminte de ziua cand am nascut-o pe piscoata, ce frumos, ce emotii...

Hai ca a iesit si mandru soare de la si sa ne pregatim sa iesim, trebuie sa imbrac bine piscoata ca numa vreo 8-9 grade-s afara

Va las link la pozele de deunazi promise Moulinetei , piscoata cu clamite in album sunt poze din ziua aia ca incepusem sa o fotografiez de dimineata si abia seara m-am oprit, deci sunt multe, de la somnoroasa de Sophia pana la aproape ora de nani

O fetita cu rochita

Va pup, ma duc sa imbrac una bucata piscoata sa iesim ca deja e amiaza acusi si ziua e scurta ca vine iarna, deci ....

Zi buna

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?
am pus mancaricile pe foc si am intrat repede sa vad ce faceti ca ieri n-am avut timp sa intru.
am fost la buni, am luat masa la buni, ne-am jucat... a fost bine si frumos.

madutza tare dulce este Catalina, asa grasulina, ce se joaca ea acolo cu Cristi nazdravanul cred ca-ti iese inima din piept de fericire cand ii vezi pe amandoi jucandu-se

viss ma gandeam eu ca n-ai tu timp zi de zi sa le faci mancare. lasa ca este bine si asa, bebeii cresc, mananca mult si bine am vazut.
sa stii ca si eu la inceput ii dadeam supita cum se trezea. si nu manca cine stie ce. dar apoi am lasat-o si eu tot asa vreo jumatate de ora, o ora dupa trezire, se mai juca apoi incepea sa maraie si sa bage in gura tot ca sa vad eu ca-i este fomita. si ii dadeam pap si manca bine.
deci clar, dupa ce se trezesc bebeii nu trebuie sa sarim cu mancarea pe ei.

deea am vazut printesica frumoasa Anna, de cand n-am mai vazut-o a mai crescut, s-a schimbat, a prins alte trasaturi este tare scumpa

yvy sper sa treceti cu bine si repede de perioada asta mai agitata. sa fii cat de calma poti si s-o tii mai mult in bratica sa te simta aproape

bb_yasmi felicitari pentru semnarea contractului

stefy sa aveti un botez frumos si sa va simtiti bine. asteptam poze cu printesica crestinata

strumphitza s-a facut un frig si la noi..... bate si vantul si cred ca sunt 10 grade, zici ca vine iarna.

toate mamicile si bebeii dulci.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

somleac tu chiar esti tare....si cu 5 copilasi, mergi si la concerte si mai ai si o groaza de activitati cu copiii si tot le faci pe toate. la tine ziua este mai lunga cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelloo

mada si eu ii dau lui lucas fructe sa pape singur, chiar si mar/pruna gigant , covrigi.... de abia astept sa vad pozicile cu cata!!!

strumf o minunatie de fetita mica strumfica!!! iar in poza asta https://picasaweb.google.com/104659987357387476756/OFetitaCuRochita?authkey=Gv1sRgCKvZlsLEpeKp2gE#5660049332675944082 mie imi pare ca seamana fffff dar ffff bine cu tine!!!

ne-a iesit si noua al 6 lea dintisor!!! fara scandal, febra etc!! doar cu voie buna avem 2sus si 4 jos. cred ca urmatorii vor fi cei 2 de sus lateral, nu??

mergg sa papiciulesc

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

strumphitza ce fetita cu rochita ai piscoata asta a ta este chiar dulce
ce-mi place poza cu ursuletii galbeni...asa, de la mic la mare
tu ii lasi jucariile in patut la piscoata cand doarme? sau numai ziua i le pui?
imi place de piscoata ta

Mergi la inceput

bb_yasmi ce frumos sta Lucas in picioruse tare mandru este de el, este un dulce
pozitia la patut este ultima ? ca tot sus mi se pare.

si eu ii dau Anastasiei covrig, mar in manute si le molfaie ea acolo, din covrig mai si papa ca se inmoaie....
a inceput careva sa dea produse cu gluten? cam de cand se dadea, de la 8 luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

bb_yasmi ce frumos sta Lucas in picioruse tare mandru este de el, este un dulce
pozitia la patut este ultima ? ca tot sus mi se pare.

si eu ii dau Anastasiei covrig, mar in manute si le molfaie ea acolo, din covrig mai si papa ca se inmoaie....
a inceput careva sa dea produse cu gluten? cam de cand se dadea, de la 8 luni?

pai covrigul, painea n-au gluten ?

Mergi la inceput