Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

am scapat de grija..am mancat toata inghetata

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

MADA , PUPAM CATA SI PE ANDRA DE MIKI SA TREACA MUCISORII
O SA IAU SI EU PRAZ, MAI ALES CA ACUM CATEVA ZILE MANCAM EU O TARTA CU LEGUME SI BRANZA DE CAPRA SI EA SALIVA LANGA MINE SI I-AM DAT UN PIC DE PRAZ SI L-A TOPIT IN GURITZA
CAMI, O IMBRATISARE PT MAINE, O SA MA GANDESC LA TINE...
YASMY, FELICITARI PT SEMNARE!
STRUMPH, DACA IN CASA ERAU 17,5 NU VREAU SA STIU CATE ERAU AFARA..., EU AM TINUT CENTRALA APRINSA 2 ORE SI AM PUS FATA IN SAC DE DORMIT... EU AM O IDEE CU PATURA CA SE SUFOCA... ORICUM CUM FAC EA TURUL PATULUI IN 10 ORE DE SOMN, N-ARE SANSE SA RAMAN CU PATURA PE EA
YVYANA MA GANDESC SA DOARMA BINE BBLUSUL TAU
SOMLEAC , BATE-I LA CAP SA-TI FACA NET-UL MAI REPEDE
AVAND IN VEDERE CA ANDRA A LUAT MODELUL DE PE NET/ FORUM SI SE MARAIE DIN JUMA IN JUMA DE ORA IMI E FRICA SA MA CULC
NOAPTE BUNA FETELE!
IRINUKA ESTI LA TARA?
VISS , TE

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

VISS TE PUP,
MADA , EU PAP INGHE SI IARNA...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

miki, ma bucur ca Vlad s-a acomodat. Cred ca acel yelou, este hello

sa-mi zici si mie ce ti-a spus dr pt Andra ca nici la Cata nu vor mucisorii sa cedeze. Cristi parca e ceva mai bine..trag speranta ca luni ne va da dr avizul iar marti vom merge la gradi ...

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

da, cred ca ai dreptate cu yeloul.. ai okiul format

la dr a ascultat-o la plamani si cica nu se aude nimic, adica e ok..sa continui inca 3 zile cu colargol si ser si aspirat..numa ca nu-mi doarme decat dupa ce-i pun vibrocil si deja am depasit cele 5 zile permise.. dr zice ca tot de la muci tuseste, ca s-au lasat in jos..e adevarat ca se aude cum haraie in piept dar la aspirator nu mai iese aproape nimic..
credca-i mai bag eu niste aerosoli cu ser sa vedem poate-i conving sa iasa,..
si a mai zis ca ne auzim luni ca daca nu cedeaza sa-mi dea antibiotic...n-am inteles de ce..ce are a face antibioticul cu mucii ei din gat..probabil ii e teama ca se lasa la plamani..eu sper sa fie mai bine de maine,,
a, si incep sa-i dau prospan, asta pt ca am intrebat eu de el daca pot sa-i dau si a zis ca da, 2.5 ml de 2 ori pe zi..e din frunze de iedera si e pt orice tip de tuse, e fara zahar si se poate da si la bebei mici..

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

stefy sa aveti un botez reusit!!!

a inceput si fiu miu sa ecaladeze patutul, caruciorul, tot ce prinde.....tre sa il las un nivel si mai jos la patut....ca e in stare sa sara peste

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

si noi am facut mutarea in seara asta. Ma tot rugam de sot de vre-o 2 sapt si abia acuma reusit

Poze

si noi avem programat in weekendul asta sa rezolvam problema..

Mergi la inceput

Citat:

acum ca am umplut aproape o pagina cu raspunsurile mele, sa va spun si de Cata: azi a mancat banana nepasata a muscat de la mine din mana, si lasa cate 2 dare de la dintisorii de sus . Mi-a fost teama sa nu muste prea mult, sa nu se innece...nimic a fost super atenta si super incantata Bineinteles ca nu a mancat mult ca era dupa masa ei de fructe dar ne-a vazut pe mine si Cristi cu banana si a vrut si ea . a mncat cam un sfert de banana

Poze

mada, si mesteca bucata ? sau suge la ea ?
i-am mai dat si eu andrei insa fiind moale banana ea suge la ea pana curge in gurita..si i-am mai dat covrig, tot asa suge la el pana se inmoaie si ajunge ceva si in gurita..

Mergi la inceput

eu am mutat-o pe Andra jos in pat de la 5 luni

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

mada, multu pt raspuns. cu ce ii dai branzica cu smantana?? sa iti fie de bine inghetata...si eu am papat aseara de tiramisu cu toping.

delia, la fetita si eu am mutat nivelul patutului jos de la 5 luni. acum nu a fost cazul.

somleac merge super bine traba la casuta!!!

la multi ani bb daria de irinuca!!!!

asa frumos sta lucas si se joaca singurel cu jucAriile lui si vb cu ele sta asa singurel si cate 20 minute.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata!

miki, aseara am avut impresia ca ti-am raspuns...dar nu stiu ce s-a intamplat cu mesajul....Cata ieri a muscat din banana, nu a supt. Facea gura mare si ori musca ori zgaria cu dintisorii in ea. Imi era si frica pt ca casca gura mare de tot si putea musca bucati mari cu care sa se innece, dar a muscat frumos, micut exact cat sa poata inghiti linistita

yasmi, eu branzica i-o dau cu fructe.

Poze

Mergi la inceput

neatza si de la noi... am dat drumul la centrala..., afar ploua linistit..... yasmy, nici la noi nu era cazul sa dam patutzul pe nivelul de jos , dar i-a fost lene sotului sa-l monteze pe cel de sus cand ne-am intors din tara, ca la noi e patul asta http://www.shopmania.ro/echipament-pentru-copii-si-bebelusi/p-patut-cam-daily-plus-9170164...
pisi a mea a dormit pana la 9 , bine si m-a trezit doar de 4 ori azi noapte..., ea dormea... ma gandesc cum sa facem sa doarma singura in camera...

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput