Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
azi am avut zi plina: prima zi in care am bagat si mar la gustare, apoi parc, apoi piure, apoi am facut o placinta buna pentru noi oamenii mari, l-am culcat pe Petru si tot asa. Aseara l-am culcat la 20.20 (nu stiu ce m-am grabut asa...) si la 21 se trezise , dar din fericire a papat/lipait repede la un san si s-a culcat la loc pana la 8 dimineata!
Acum ca am ajuns la 60 g morcov+pastarnac la pranz si vreo 30 g mar (din prima) la ora 10.30, am doua intrebari:
- care e rata cu care ar trebui sa cresc cantitatea meselor? fiindca daca-mi ziceti ca e dupa el, trebuie sa va spun ca el pare ca tot vrea , sunt tare bucuroasa ca mananca f bine vad (deschide bine gurita si e fff vesel cand vede lingurita!)
- dupa cat timp de la piure ii dati si laptic (matern sau nu)? imediat, sau il mai lasati un pic? Am inteles ca atunci cand ajungem la 100 g de piureuri pot sa nu-i mai dau LM imediat, ci apa sau ceai cu canita intre mese (si LM doar la mesele de lapte). Voi cum faceti?

Roxy, am inteles ca de pe la 7 luni poti da cu gluten, chiar e bine. Noi n-am crescut toate cu mar ras cu biscuiti (absolut banalii biscuiti?). Dar pentru deocamdata ma intrebam daca totusi ati gasit undeva biscuiti fara gluten? eu nu inca...
Strumphi minunata piscoata! Cred ca aveti o plimbare placuta, la Bucuresti a fost azi o zi splendida de toamna...

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

salutare!

va mai aduceti aminte de noi? am reusit si eu sa intru acum, profit de cele cateva momente de liniste pana se scoala fata si vine tati de la munca....
sambata trecuta am cununat, a fost super toata nunta, gogoshica a stat cu noi pana la 22.30 si apoi am dus-o acasa la nani, toata ziua a fost o dulcica si a ras la toata lumea...
de luni insa...sa te tii...varsaturi in jet toata ziua...am zis ca i-am dat eu sa pape mar+morcov piureut si de la asta...
marti, miercuri ,joi plansete peste plansete si nu vroia sa deschida gura sa pape...am zis sa o las usor, ca se reface dupa ziua de luni si am incercat sa-i dau doar laptic si sa fie linistita...da de unde...alte plansete peste plansete, deranjata la stomac...mancare ioc...
joi am dus-o la dr de familie, pt ca inca n-am gasit un pediatru bun, s-a uitat la ea si mi-a zis ca n-are nimic,sa-i scot laptele de tot cateva zile si sa-i dau mucilagiu de orez sa o stranga la stomac...am plecat cam indoita de acolo, dar am zis sa incerc...
am ajuns acasa, am facut mucilagiul, fata sa manance ioc...
si atunci mi-a trecut prin minte ca poate o doare gingia si de-aia nu papa, i-am dat cu calgel si surpriza... a lins un biberon de 200 ml
asa ca am gasit remediul si acum suntem mai bine...

aaa.... sa va spun ce era mai important...a spus ma-maa vinerea trecuta, timid asa...mi-au dat lacrimile de bucurie si nu mi-a venit sa cred noroc ca era soacra langa mine si m-a confirmat...

gata fug ca s-a trezit, va pup pe toate si toti bebii, scuze de roman dar mi-am varsat si eu oful la voi...

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy nu e ultimul nivel la patut . mai este una. da, ii dau gluten de la 6 luni.

pisuc, trebuie sa gasesti bisc fara g. la supermartketuri, la farmacii: donna, sensiblu, helpnet. sunt de la firma: nestle (cred ca de la 8 luni), plasmon (de la 4 luni), melin (4 luni), hipp, milupa (4luni).

mada, chiar asteptam pozici noi cu cata si cristi. pup copilasii frumosi. cata pare taree nazdravana si asa grasulina iese in poze
apropo fiu'miu se indreapta spre 10 kg

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua!
Am avut probleme cu netul sapt asta si asta a fost motivul pt care am tras chiulul.Nu am avut prea mult de recuperat,doar 2 capitole spre norocul meu...

Fetelor,nu vreau sa ma plang sau sa ma intelegeti gresit dar al meu Duracell ma extra solicita.Oriunde il pun(patut,pe jos,in pat,etc) el se ridica in picoare si vrea sa stea numai asa. Ma termina cu atata energie si tot nu inteleg cum de nu oboseste. Ieri eram la bucatarie si l-am lasat jos pe centru de activitati sa se joase....de unde? in 3 sec era la canapea deja ridicat in picioare...topaia de mama focului si radea. Este asa haios ca ii tremura telescoapele cand oboseste si tot nu se lasa jos...se tine bine cu manutele sa nu cada. Acum eu stau in pat la laptop si el este langa mine in pisioare,sperijinit de perete. Nu ma mai inteleg cu el...

Va pup pe toate si mi-a fost dor de voi!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am vazut noile poze si vreau sa spun ca avem numai copilasi minunatiiiiiiii!

Strumpitz, iti multumesc mult pt redimesionarea pozelor! Piscotica este superbaaaaaaaa!
Poate mai tarziu atasez si eu cateva poze!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

ce urata vreme fetele.... ploua si frig, 10 grade in miezul zilei!!
da tot am iesit cu Maria! in portbebe si cu umbrela! ce veselie pe capul ei! se minuna la umbrela, la balti, am lasat sa ii cada ploaie pe fata

La multi ani Daria!

Strumph Sophia este minune cu agrafele prinse in plete si ii sta tare bine cu rochitica cu floricele asortate si la ciorapei

bb-yasmi ce frumos sta Luca in picioare! ce bine ca in curand o sa fie si casuta gata! pare f mare! iar la anu o sa aiba puiutii tai loc de joaca in curte!

Viss te admir cum reusesti sa te organizezi! ai niste bebici superbi

Madutza tare imi place cum se joaca inpreuna Cata si Cristi! ai copii tare frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

strumphitza ce fetita cu rochita ai piscoata asta a ta este chiar dulce
ce-mi place poza cu ursuletii galbeni...asa, de la mic la mare
tu ii lasi jucariile in patut la piscoata cand doarme? sau numai ziua i le pui?
imi place de piscoata ta

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

si mie mi-a placut poza aia a Sophiei...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mie pediatra de aici mi-a zis ca gluten dupa 6 luni... oricum niciunul din noi nu are in familie persoane alergice sau cu pb de genu'. asa ca... si Mariei i-am dat gluten de la 6 luni si Andrei ii dau.. oricum mai mult suge la painica nu papa ea cinestie cat...cereale ii dau tot cele 4+ ca altele nu-i plac... i-am dat o pasta fiarta( o funditza mare) si a ros la ea...
ideea e ca daca incepi cu papa solida la 6 luni normal ca-i bagi glutenul la 8 ca il iei treptat, dar daca ii dai de la 4-5 diversificat poti sa-i dai de la 6-7, vb lui pisuc noua ne daeeau mar cu biscuiti populari

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Iar am o intrebare: cum li s-a schimbat scaunul puilor vostri dupa diversificare? Al lui Petru e mai grosut si putin portocaliu de la morcov! Multumesc

Strumphi - ai inceput de azi cu marul bio? Hai ca noi suntem cele din urma la dive, care vom fi cele dintai - nu stiu inca la ce

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Hello mamici!

Noi sintem mai bine azi ca e si tati disponibil si am mai luat o pauza... adica am gatit, facut cumparaturi, putina curatenie, spalat, calcat si acum stau la TV si tati adoarme pitica si vad ca reuseste mai bine decat mine Ai dreptate Somleac, uneori e vital sa luam o pauza.

Madutza da, i-am pus telina, am fiert-o cu legumele, nu am blenduit-o, dar tot are un gust puternic si data viitoare ma gandeam sa nu mai pun, ca acum i-am pregatit pentru 3 zile; carnita i-am pus de la inceput; azi i-am pus putin unt si a papat mai bine, vreo 70ml si nu s-a mai strambat asa la lingurita si nu s-a mai scuturat cu tot corpul ca asa facea. Sincera sa fiu nici mie nu-mi place ce gust are , oricum mie nu-mi plac radacinoasele, morcovul fiert BLEAH .... trebuie sa incerc mai multe combinatii si sa-mi iasa ceva mai gustos

Pisuc Lari s-a constipat foarte tare de cand am inlocuit complet masa de fructe, de vreo saptamana o ajut mereu scaunul este ca al unui om mare ca si consistenta, dar inca verzuliu asa (eu nu i-am blenduit prea mult morcov in pireu).

Pup toate mamicile.
Ma duc sa profit de ora mea de TV si sa mai vizionez niste tampenii

Mergi la inceput