Clasa I * 2011-2012 [8]

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Noua ne-au cerut acordul pentru a evalua psihologic copiii si ne-am pus si noi problema daca trebuie platit ceva, dar am ajuns singuri la concluzia ca va fi gratis, pentru ca altfel ne-ar fi anuntat si cat costa. Acum asteptam sa vedem daca ne vor informa care sunt rezultatele acestei evaluari.
In alta ordine de idei se pare ca incep copilasii sa primeasca si calificative. Ne spusese invatatoarea ca ne anunta cand are nevoie de carnete dar ieri le-a cerut si bineinteles ca fetita mea nu il avea. A zis ca ne anunta in scris sa punem in ghiozdan carnetele dar nu am primit biletel, asa ca nu i l-am pus. I l-am dar azi si sunt curioasa ce calificativ va primi. Zice ca la limba romana a stiut cel mai bine din clasa poezia dar pe de alta parte la matematica a avut tema sa traga o linie si sa deseneze obiecte in fata si in spatele ei. De obicei ne deseneaza o bulina unde e de facut tema dar acum nu ne-a desenat. Insa faptul ca multi din clasa si-au facut tema si doar cativa nu ma face sa cred ca nu a fost atenta. Sigur le-a spus si ea se gandea aiurea....

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

Bine, Evelino! M-am lamurit. Stai sa vad daca pot sa-ti fac rost de melodie. Vag, o stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

candy bine ai venit!

mina, roxana, ce frumos, Pisa, Paris, Roma ...

Noua ni s-a terminat concediul pe anul asta asa ca nu plecam nicaieri. Ioana va sta fie cu ai mei, fie cu sora-sa si bona aferenta.

Dimineata am fost anuntati ca maine, fiind ziua educatiei (sau asa ceva) nu vor face ore, ii ducem la 9 la scoala si merg toti in parc. Trebuie sa aiba cu ei fie coarda, fie minge, fie palete + pahetelul de mancare nelipsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

candy bine ai venit!

mina, roxana, ce frumos, Pisa, Paris, Roma ...

Noua ni s-a terminat concediul pe anul asta asa ca nu plecam nicaieri. Ioana va sta fie cu ai mei, fie cu sora-sa si bona aferenta.

Dimineata am fost anuntati ca maine, fiind ziua educatiei (sau asa ceva) nu vor face ore, ii ducem la 9 la scoala si merg toti in parc. Trebuie sa aiba cu ei fie coarda, fie minge, fie palete + pahetelul de mancare nelipsit.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Noi am instituit de prin 2009 regula vacantei de toamna, 2-3 zile-o saptamana, maxim, intr-un oras european. De data asta sunt cam dezamagita de aranjamente ca in Pisa stam cam putin (mi-as fi dorit sa vad Florenta, aflata in apropiere, dar nu e timp) iar in Paris o sa fim de fapt la Disney, unde vad ca e si ff scump si cam complicat sa te dumiresti ce-ai putea sa faci in doar 3 zile....Om vedea, ma gandesc ca fiului o sa-i placa cele 3 zile, chiar daca nu vedem/incercam chiar tot.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Naty, ce bine suna ziua de maine la voi
Bun venit mamicilor noi
Noi raportam ziua de ieri fff buna, totul a fost ok la cantina, apoi cu doamna la after, apoi la dans apoi am stricat eu ziua ca nu am vrut sa ies pe la 7 afara cu mingea de baschet drept urmare fi`mea s-a apucat sa-si citeasca noua carte scoasa de la biblioteca
Azi are zi scurta pana la 3, maine incep pictura si cica abia asteapta

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=5" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata,

Eu n-am aflat prea multe despre ziua de ieri. S-a plictisit pentru ca nu intelegea ce se vorbea.
Cred insa ca se va obisnui sa manance mai repede (mereu am avut probleme aici). Ieri a mancat la pranz sandwich-ul, dar n-a mai avut timp pentru desert.

Ieri am primit o listuta cu temele pentru saptamana asta. Nu au in fiecare zi de scris, uneori au doar de citit. Ieri a avut de scris cifrele 9 si 10. Nu vreti sa stiti cum arata cifra 9 la el .

Vorbeati de vacanta. Aici e liber pe 1 si 2 noiembrie. Daca mi-as putea lua liber luni, ar fi frumos sa avem o mini-vacanta. Ramane de vazut daca reusim.

O zi frumoasa va doresc.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Fetelor, cum se procedeaza la voi cand e ziua unui copil? Eric a venit de cateva ori acasa cu ceva dulce primit de la ziua altor copii, dar nu prea vrea sa spuna mai multe, scoti cu clestele informatii de la el.

In legatura cu comunicarea dintre parinti si scoala - noi avem un carnetel de corespondenta care e in permanenta in ghiozdan si in care suntem anuntati diverse lucruri. De saptamana asta vor incepe si sedinte de consiliere cu parintii, o data pe saptamana, pe baza de programare, nu stiu exact cum vor decurge, dar mi s epare o idee foarte buna. Si noi ne-am dat acordul sa fie consultati de psihologul scolii, dar inca n-au inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Candy, si noi avem caietelul respectiv dar nu ne-a scris acolo sa ducem carnetele. Oricum, nu e o problema foarte mare... probabil ca le-a spus copiilor si a mea nu ne-a transmis. Probabil ca vor mai fi probleme de genul asta, pana se obisnuiesc si copilasii cu noile responsabilitati.
Ora de dialog cu parintii s-a stabilit la noi sa fie lunea de la ora 8, in timpul orei de religie. Chestii mai scurte se pot discuta si dupa ore sau la telefon.
De ziua copiilor sarbatoritul duce bomboane, ciocolatele... colegii ii canta la multi ani si gata. Nu se duce tort sau alte chestii complicate. Si ziua fetitei mele va fi luna viitoare si o sa ducem tot asa ceva.
Imi poti spune, te rog, la ce gradinita a fost copilasul tau? Si eu sunt din Sibiu si am continuat cu germana dar s-a prins foarte bine de ea limba in gradinita. Initial erau tot asa copilasi de toate varstele pusi impreuna dar metoda nu a prea functionat si ulterior i-a grupat in functie de varsta. Noi am fost multumiti si invatatoarea zice ca nivelul ei de intelegere si conversatie in germana e peste media clasei. Anul asta nu a fost concurenta mare la clasele de germana. De ex. la scoala 6 toti care s-au prezentat au intrat. O inscrisesem si pe fetita mea acolo dar nu ne-am mai dus la examen si atunci a fost respinsa doar ea si o colega de la gradi care nici ea nu s-a mai prezentat. Noi am optat pentru alta scoala cu afterschool pana la urma. Plus ca s-a dus vestea ca cei de la scoala 6 iau toti meditatii, chair si cei de la clasele cu predare in romana...

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

Candy, la noi se stabileste o zi pe luna in care sunt sarbatoriti copiii nascuti in acea luna. vor duce la scoala (parintii, ne intelegem noi ) prajitura/tort si un suc

David a avut ieri prima zi de after, a fost foarte obosit dar i-a placut mancarea

noi avem o problema, un copil din clasa lui David e cam "hiperactiv" si foarte greu de stapanit, deranjeaza tot timpul orele, ii loveste pe ceilalti, e un fel de "pericol public". copilul e crescut de bunica (parintii sunt plecati in strainatate) si ea e cam depasita de situatie, l-a adus la scoala si isi pune mari sperante in invatatoare, sa-l "struneasca" ea. o sa ridicam problema la sedinta cu parintii, sa vedem ce e de facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Candy,

nu stiu daca situatiile is similare dar la noi aniversatul imparte dulciuri / mici cadouri invitatilor sai..ideea ca si cel care participa primeste ceva.

Mergi la inceput