Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Oana, pai eu stiu ca aerosolii sunt buni, tocmai pt ca secretiile sunt in nas, si nu ies mucii la aspirat. Eu ii faceam lui V aerosoli doar cu ser, si il ajuta. Plus dormitul cu capul un pic mai sus.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

i-am pus cateva carti sub saltea
si DA asa stiam si eu, cred ca o rog pe Paula sa imi imprumute aparatul ei pana la urma si ii fac aerosoli doar cu ser asa cum spui tu

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Btz_ovi, nuuu, nu ne-a zis nimeni ca atunci cand o duc la cresa sa stie sa faca ceva. Dar asa s-a intamplat la noi. La olita nu stam decat imbracata, dar recunosc, nici nu am insistat deloc. Nu se imbraca singura, are suzeta dar o folosim maxim 5 minute inainte de nani, inca o alaptez.....si totusi, mergem la cresa.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Bravo Bea! Bravo Andrei!
Apropos de luna, asta nu am reusit sa i-o arat, i-am tot spus ca luna lumineaza noaptea si soarele lumineaza ziua. Si de cand i-am aratat rasaritul la turci mereu e cu degetul in sus si imi arata soarele "lala". Dar mereu, si cand o imbrac, si cand se trezeste, asta e primul lucru pe care il spune.
Recunoaste multe lucruri in jur: florile, diferite animale din carti, imita cum fac (catel, pisica, sarpe, leu, cal). Cand ii explic ca nu are voie sa faca ceva imi arata degetul in semn de nu (dar tot face)
Cand nu are voie sa faca ceva, dar tot face, eu o avertizez dinainte ca daca faci X, se intampla Y. Si asa are alternativa.
De ex. daca o pun pe scaunul de oameni mari si se ridica in picioare pe el ii spun ca daca se ridica o dau jos (ii zic de 3 ori).
Sau daca iese din parcul de joaca o pun in carut cu centura. Ii explic fara sa tip la ea, cobor la nivelul ei si ma uit in ochii ei, ii spun de 3 ori.

Ramona - un an bun la cresa, fara imbolnaviri si cu multe reusite!
Printre prichindeii de la noi din cartier, 2 au fost dati la cresa acum o saptamana si deja se vad imbunatatiri in comportament (au 18 luni).
BTZ- cresele difera in cerinte, de ex. la asta de care zic eu nu l-ar primi asa devreme, ar astepta sa manance totusi singura. Dar e fain ca sunt 8 copii in grupa si asa se pot ocupa mai bine de ei.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

ca sa ii primeasca la gradinita sunt urmatoarele conditii: sa pape singur si sa faca la olita/wc - asta stiu eu
la cresa e liber pentru toata lumea, ca poti duce copilul si sub 1 an, asa ca nu se poate pune problema sa stie ceva

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

uau, incredibil...ce inseamna dragostea de mama...cititi www.dailymail.co.uk/health/article-1306283/Miracle-premature-baby-declared-dead-doctors-revived-mothers-touch.html" target="_blank">aici

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Salut,cam aglomerata perioada .
La noi s-a cam racit si eu nu am caciulite pt fata ca toate ii vin mici,trebuie sa ma duc azi sa iau ceva urgent.
In ceea ce priveste gradi/cresa cred ca la noi o sa fie un pic mai simplu,la sf anuluii scolar o duc o perioada pt acomodare si apoi din sept 2012 gata gradi scrie pe ea.Cred ca n-o sa fie probleme pt ca m-am gandit pt inceput sa o duc la sora-mea(e educatoare si anul asta are grupa mica -3 ani) si sper sa nu-mi faca figuri prea mari.

Off-topic:zicea cineva(parca bumble) ca si-a luat moulinex uno din metro la promotie,eh am luat si eu dar nu resusesc domle sa fac nimic cu ea.Ce gresesc? Help!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia
Off-topic:zicea cineva(parca bumble) ca si-a luat moulinex uno din metro la promotie,eh am luat si eu dar nu resusesc domle sa fac nimic cu ea.Ce gresesc? Help!!!!

Ce anume nu iese?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Nu creste, coaja e crocanta dar in interior e necoapta,deci nu prea imi iese nimic.ce faina,drojdie folosesti?Apa trebuie sa fie calduta?
Am facut programul 1 si api 3 ,tot la fel?????????????????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

uau, incredibil...ce inseamna dragostea de mama...cititi www.dailymail.co.uk/health/article-1306283/Miracle-premature-baby-declared-dead-doctors-revived-mothers-touch.html" target="_blank">aici

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

O minune!! Cineva acolo, sus, ii iubeste! Mi-au ajuns lacrimile-n barbie citind...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rubia

Nu creste, coaja e crocanta dar in interior e necoapta,deci nu prea imi iese nimic.ce faina,drojdie folosesti?Apa trebuie sa fie calduta?
Am facut programul 1 si api 3 ,tot la fel?????????????????

Eu folosesc faina integrala+faina de secara. La programul 4, cu drojdie proaspata (frecata cu putin zahar, adica din 1 1/2, am pus 1 lg din zahar cand ia venit randul si cu cealalta 1/2 am frecat drojdia (se topeste la amestec cu zaharul) si am adaugat-o cand i-a venit randul, adica la sfarsit.
In manualul mic, dupa retete, ai pe o pg si motive pt care nu iese painita. Sarea nu are voie sa ia contact cu drojdia, tb neaparat respectata ordinea ingredientelor, masura. Apa am pus-o nici rece, nici calda, asa, calaie, ca o ploaie de vara.
Faina poate fi de vina.. SAU, poti s-o returnezi, poate o fi ceva defect..

Mergi la inceput