Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata

Cristina, nici eu nu stiu. Probabil ca o voi lasa singura in patul mare si eu cu bebe mic in dormitorul amenajat pt mara ( unde e patutul si o canapea). Dar nu cred ca il dezlipesc pe marius de fisa asa ca probabil vor dormi impreuna.
La nume avem mari probleme. Mie imi place Vlad ( marius zice ca nu vrea pt ca am avut eu un prieten pe care il cheama asa ). Imi mai place Luca (dar nici asta nu ii convine). Lui ii place Eric ( asta imi place si mie dar inca negociem)

Azi e vineri, scoate-ti sotul in oras ca maine poimaine pleaca mama ta si iar nu apuci

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Asa de tare-mi place cum descrie mereu Michelle cum se topeste dupa Bianca!

Tina, spor la amenajat! Asteptam poze cu varianta finala! Ma bucur ca nu s-a suparat prea tare Raducu la intarcat!

Giorgia, we placut la mami!

Alina, pai delfinasul sef e super de super. E drept ca si tu ai un mare merit aici.
Eu nu l-am invatat atatea lucruri, cred ca nu prea ma duce capul, adica nu m-am gandit niciodata sa-i spun unde-i luna (de la noi din apt se vede f putin). Stie unde-i sus, la jos m-am gandit sa incep sa-i arat ca v-am auzit pe voi.
La forme mai nimereste, dar daca nu nimereste din prima, clar le baga pe sus, ca-i si plac cantecelele.
Dar, am vrut sa-l invat cum face Cocosul, ei, ras mare, la cucurigu el spune ceva de genul cacaiaca, dar asta, asa, de distractie, sa mai umplem timpul.
Stie cam tot ce il invat, dar repet, nu prea ma duce pe mine capatana .
Daca ma enervez il pun sa faca liniute si bastonase .

Crisu', pai hai ca trecem la atac! Ia-ti una bucata barbat si fugiti in oras! Azi/maine, sau si azi si maine! Bunicul are 2 bunici in aceeasi curte, se descurca ele! Daca nu, oricum te anunta!
Ca doar Vlad e copil (si adorabil), nu bomba cu ceas .
Iar tu, bea un intaritor de-acasa ca sa te destinzi .
Hai, asteptam sa ne prezinti un program.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Crisule te bat daca nu iesi cu Vasi in oras sau fugiti undeva o zi doar voi doi, un weekend!! e greu sa te desprinzi, ai impresia ca nimeni nu face ca tine, dar un sfat: scrie pe bilet tot ce trebuie sa faca si asa stai linistita eu am umplut patru pagini

mie mi-a fost greu sa plec la Munchen si am fost doar 2 zile, dar a fost atat de bine! chiar aveam nevoie de asta, nu doar pentru linistea mintala , dar noi ca si cuplu avem nevoie si un pic de timp pentru noi...o sa vezi ca altfel va veti simti cand va intoarceti!

dar propunerea mea: nu doar o masa, cand stai cu ochii pe ceas, ca trebe sa mergi acasa, ca trebe sa faci aia sau aia, ca asa nu rezolvi nimic...trebuie sa ai cateva ore la dispozitie bune, cand nu aveti nici un plan, doar sunteti doar voi doi si nu aveti nici o grija!

Alina multe l-a invatat tati, el e cu imaginatie mai bogata eu ii tot repet lui andrei, ii turui intr-una ca aia, ca ailalta, si cand ii zic ceva mai haios, tine minte imediat! si cea mai mare distractie a lui este sa arate cu degetelul obiectele de prin casa, din carti si eu sa turui intr-una "catelul, aragazul, caloriferul etc" si daca gresesc sau nu sunt atenta, imi arata de 5 ori acelasi lucru, pana ii zic corect daca ma si stramb, distractia e garantata!

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Aoleo alina, credeam ca doar eu enumar lucruri pe strada si in casa mara in casa imi arata pozele si eu trebuie sa ii zic cine e acolo : mami si tati, tzuchi mic ( adica ea), mami tati si tzuchi mic... Si stie care e care adica nu pot gresi. Iar daca nu are poze imi arata tablouri, icoane, carti orice

Acum toarna apa pe masa si apoi intinde cu mana. Face curat

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fete!

am citit de dimi ce-ati scris, abia acum reusesc sa va scriu...am culcat plozii, si savurez niste cioco de casa cu cirese...

sanatate bolnaviorilor, imi pare rau ca deja incepem cu bolile, vine frigul, vremea nasoala...

si pupam cucuiele nazdravanilor...

fug sa-mi fac o cafea...revin!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Haha, tu fete, deci musai sa ies cu Vasi, ca de nu primesc bataita de la voi. Apoi, nu stiu, ca sotul deja da semne de raceala, ca nu se imbraca, desi urlu mereu la el.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Am fost la piata azi dimineata cu Matei
am luat porumb sa fierb si sa congelez
fasole pastai
si prune - cine stie o reteta buna de compot?! si vrea sa fac si o portie de gomboti

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Oana nu ai aparat sa ii faci aerosoli? mie dr a zis sa ii fac aerosoli cu dexamead un sfert de fiola cu 2 ml ser fiziologic 1 zi 2 cat este infundat si dupa aceea sa ii fac decat cu ser, eu iti recomand si imunorezistan junior este f bun pt raceala

Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010

Imunorezistan ii dau din prima zi
de aerosoli am intrebat la spital si mi-a zis ca nu e cazul secretiile fiind in nas si gat

Citat:
citat din mesajul lui katalina
Apropo OANA, masina asta poti sa o programezi tu astfel incit piinea sa fie gata cind vrei tu, doar ii pui ingredienetele de seara,si dimineata te trezesti cu miros de piine calda, si de cafea facuta de sot(al tau sot)
Noapte buna!

asa da, ca in reclame sa te trezesti de la aroma
cu ce faceti voi aerosoli cand sunteti raciti?
mie imi e cam feica sa experimentez de capul meu...trebuie sa vorbesc cu pediatra

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Buna seara mamici!

Va rog sa nu va suparati pe mine ca n-am mai intrat nici macar sa va citesc pt ca sunt f f aglomerata cu amenajarea apartamentului.

nici voi nu ati terminat
noi a trebuit sa ne mutam ca sa putem da in chirie apartamentul...si stand aici esti obligat sa le rezolvi pe toate mai rapid - asta inseamna ca in fiecare zi dupa ce vine Marius de la servici fugim sa mai rezolvam cate ceva...ne mai lipseste si mobila sper ca pana la Craciun sa fim gata sau aproape gata

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

OANNA pana la urma la ce biscuiti ati ramas?Leibniz?Noi am luat BellVita Start,Paul pur si simplu ii adora.Sunt foarte gustosi,e bataie pe ei de multe ori

am ramas la Leibniz pana la urma
Bellvita papam noi parintii cu iaurt cei cu alune ne plac cel mai mult
si am mai luat din Cora niste biscuiti Bio facuti de Dobrogea, doar ca noi nu avem Cora in Mures

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, pai eu stiu ca aerosolii sunt buni, tocmai pt ca secretiile sunt in nas, si nu ies mucii la aspirat. Eu ii faceam lui V aerosoli doar cu ser, si il ajuta. Plus dormitul cu capul un pic mai sus.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Salutare!
Apuc sa citesc cate ceva , dar nu prea mai apuc sa scriu.
Dupa cum stiti, eu am hotarat totusi sa o duc pe Raisa la cresa. De luni intr-o saptamana, incepem. Mananaca singura, umbla singura, isi ia apa (daca ajunge la ea, chiar daca e in geanta)...sper sa nu avem probleme.
Suntem la a treia zi de tratament pentru cresterea imunitatii.
Luni mergem sa ii fac exudat si coproparazitologic.

Maine avem musafiri, mamici, tatici si copii...sper sa avem si vreme faina sa facem un gratar.

Raisa mai mananca doar retete din reviste, din lipsa de idei, am luat reviste si de acolo fac in fiecare zi.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Salutare!
Apuc sa citesc cate ceva , dar nu prea mai apuc sa scriu.
Dupa cum stiti, eu am hotarat totusi sa o duc pe Raisa la cresa. De luni intr-o saptamana, incepem. Mananaca singura, umbla singura, isi ia apa (daca ajunge la ea, chiar daca e in geanta)...sper sa nu avem probleme.
Suntem la a treia zi de tratament pentru cresterea imunitatii.
Luni mergem sa ii fac exudat si coproparazitologic.

Maine avem musafiri, mamici, tatici si copii...sper sa avem si vreme faina sa facem un gratar.

Raisa mai mananca doar retete din reviste, din lipsa de idei, am luat reviste si de acolo fac in fiecare zi.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Acomodare rapida.
Ramona ,cumva copiii trebuie sa indeplineasca anumite cerinte pentru a fi primiti la cresa?Intreb deoarece o mamica (care nu mi se pare mie prea de incredere) mi-a spus ca ii primesc doar daca mananca singuri (inclusiv cu furculita si lingura),daca se imbraca singuri,sa faca la olita singuri,sa nu fie alaptati,sa nu aiba suzeta,plus un program stabilit la somn,ceea ce mi s-a parut un pic exagerat,deoarece la cresa stiu ca primesc copilasi mult mai mici
Pup si have fun`

Mergi la inceput