Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
eladea2005 spune:
www.homeopatie-soescu.ro/tuse.html" target="_blank">tratament homeopat tuse
ma gandeam ca paote foloseste cuiva...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
fetele din Ms, noi maine mergem in Reghin, la o nunta, de zi. Dar seara, dupa nunta, sau a doua zi dimi mergem in Hd, inca nu stim exact cand. Doar ca o sa fim pe foarte fuga, sa ajungem la Hd, la sora mamei mele. Asa ca nu o sa pot intra in Tg Mures sa ne vedem. Sotul zice ca promite ca ne facem vreme sa vizitam in curand zoo de la voi, si atunci ne vom vedea. No, in Hd stam numai o noapte- fetele din Hd, ce faceti? Ma gandesc ca totusi plecam din Reghin la Hd duminica dimi (ca sa poata bea si sotul ceva la nunta, dar vom fi in viteza, ca sa ajungem odata acolo. Ca si asa e putin numai o noapte in HD, la neamuri. Dar Vasi nu poate mai mult. Si luni inapoi spre casa, cu oprire la salina Turda.
No, ideea e sa nu va suparati fetele din MS ca is asa aproape de voi si nu am cum sa ne vedem...
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Cristina, daca ne suparam, atunci mai ramaneti?
Noi am iesit fara carucior afara. Vai!! Sunt mai obosita ca niciodata!!! Atata am mai alergat dupa Raul. Dar nu mai vrea sa stea in carucior. Si mai nou, se cere si in brate, dar in carucior tot nu vrea. Nu prae inteleg. Pana acum nu voia in brate, acum vine si se atarna de genunchii nostri sa-l luam in brate.
Maine dimineata il trimit cu Cosmin la bunici, ca tb sa fac transferul hainelor in dulap. Sa le schimb pe cele de vara cu cele de iarna
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
adrianaBuc spune:
Mamici, va doresc un week-end reusit! Si bebici ne-mucosi
crispro, nu am mai fost la eco ca nu mai reusim sa iesim din gaura financiara. Saptamana asta merg la morfologie si ar trebui sa imi confirme sexul bebelusului. Sa nu mai zic sa ma costa morfologia 500 lei (ca doar la o anumita ecografista vrea medicul sa merg)
Voi faceti atatea lucruri, iar eu, de cand sunt gravida parca nu mai pot face nimic cum trebuie. Va foarte tzuc.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o maseluta
21+
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Fetele care si-au facut Papa Nicolau,e dureroasa procedura de recoltare?Ca eu trb sa ma duc luna viitoare si am o frica in mine,asa sunt satula de controale Noi in week-end suntem home alone,iarasi sunt seminarii prin tara .Asa as fi vrut sa mergem si noi dar la cum e vremea asta |
Eu mi-am facut sapt asta si a durat vreo 3 sec, toate "ustensilele" au fost de unica folosinta, nu din acelea de metal care le simtei reci si dureroase:D
Mi-a iesit I
rubia spune:
Mi-a iesit painita!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bumble merci pt lamuriri.Am facut totul la fel dar am folosit alta faina si apa am incalzit-o putin.Va tzuc(ma apuc de gatit pt maine)
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rubia Mi-a iesit painita!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bumble merci pt lamuriri.Am facut totul la fel dar am folosit alta faina si apa am incalzit-o putin.Va tzuc(ma apuc de gatit pt maine) |
Felicitari pentru reusita! Sa aveti pofta :)
Iuliana mami fericita de minune Tudor
baby78 spune:
Ce mai face Tania? Sa ii spui ca lui Tudor ii e dor de ea
Tu cum te mai simti? (ca nici nu am apucat sa te intreb cand ne-am intalnit) E bine operatia?
Iuliana mami fericita de minune Tudor
crispro spune:
Neata, fetele!
Dau un bidon de cafea, ca is rupta... M-a trezit copilul la 4 juma, abia mai inainte l-am adormit. Eu ma pregatesc de mers la coafor, ca trebuie sa ma aranjez eu de acasa, sa il usc, dau cu spuma, dau volum. Acolo doar mi-l prinde cu niste agrafe si imi pune o floare.
Dar macar bine ca a mancat copilul- aseara 170, azi dimi 210!!! Asa ma bucur!
No, toata noaptea s-a tot foit, sucit, plans, dat suzi..si nu pot dormi nici pe masina, ca stric freza si machiajul...
E prima data cand nu imi duc laptopul cu mine :) Ca suntem asa pe fuga, de is convinsa ca nici nu o sa apuc sa il deschid.
Va pup, fete, weekend fain!
Sa-l ajutam pe Alex