Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
carla_2008 spune:
fete intru ca o nesimtita rar doar sa ma plang....va rog sa ma scuzati...
sunt intr-o acuta stare depresiva.....bineinteles stiti cauza....Calin... e tare nasol...........
poveste prea lunga si urata......
nici nu stiu de ce va stresez...ca sa ma descarc de fapt....
.......e atat de rau incat singurul lucru ce ma face sa nu-mi pierd mintile,sa fac vreo prostie sunt copiii....
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
pt fetele de la MI : APARENTELE INSEALA!RAU!
Alice_Elena spune:
Denisa, imi pare rau ca nu esti in bucuresti, te scoteam in oras :) nu stiu ce sa iti zic, decat sa fi tare ca ai doi pui care te iubesc. Si pe noi la care sa te plangi
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+
Mycya spune:
Alice si noi va am!
Denisa nu stiu ce sa zic...imi pare f rau ca inca aveti probleme:(. Nu mai spune ca ne stresezi cu sb asta ,ca nu e asa! Trebuie sa te descarci cumva. Te
Mami de Andra Maria 02.08.2010
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Denisa, imi pare rau ca nu esti in bucuresti, te scoteam in oras :) nu stiu ce sa iti zic, decat sa fi tare ca ai doi pui care te iubesc. Si pe noi la care sa te plangi Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+ |
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya Alice si noi va am! Denisa nu stiu ce sa zic...imi pare f rau ca inca aveti probleme:(. Nu mai spune ca ne stresezi cu sb asta ,ca nu e asa! Trebuie sa te descarci cumva. Te Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
crispro spune:
Abia astept sa ajung acasa. Copilul e treaz de 2 ore, sta pe burta mea. S-a trezit din ora in ora, ca si in celelalte nopti. Is obosita, ca iar s-au adunat cateva nopti urate.
Saddie, felicitari pt kilele date jos! Ce dieta tii?
Denisa, asa bine prinde sa te descarci. Te imbratisez tare, imi pare rau ca esti suparata.
Sa-l ajutam pe Alex
crissy77 spune:
paula, sanatate lui Raul, sa fie doar mucisori si sa treaca repede!. Orice boala atrage dupa sine scaderea sistemului imunitar. LMA nasului mic! Bea inca are muci (de lunea trecuta) dar atat a avut, fara niciun alt simptom. Greata si dureri crunte de cap am avut si eu vineri (mi se trage de la fiere).
tina, ooana, spor la amenajari!
Alice, inseamna ca la Buc. poate sa vina si iarna. Sa porti sanatoasa cizmele, sa nu simta kg in plus, vezi ca tb udate ca sa tina
saddie, muscatura motanului a lasat si rana???? Daca da, i-ai facut antitetanos? (anul trecut cat am stat in Iasi cu Bea, m-a muscat un caine in fata maternitatii; pe langa antitetanos, tb sa-mi fac si antirabic, cand am fost la dr. aceasta mi-a zis ca muscatura/zgarietura de pisica este mult mai grava decat cea de caine, pe langa rabie mai poate transmite multe alte boli; acum nu stiu daca e valabil si pt animalele crescute in casa, vaccinate etc. sau doar astea vagaboante). Wow, dar ai slabit binisor. Spor in continuare. Si sanatate.
tina, cand dai replay, scrie dupa [/quote] ca sa iti apara cum trebuie.
carla,
crispro, drum bun!
crissy77 spune:
rodyka, tocana aia e de fapt o salata asortata (muraturi). La cat de mahmuri erau, cred si eu ca li s-a parut fenomenala. E bunicica, cred ca o sa fac si eu 1/2 portie. La o prima degustare nu mi-a produs niciun WOW, apoi am gustat in combinatie cu ceva mancare (e totusi o salata de muraturi) si parca-parca mergea. Oricum era facuta abia de sambata, legumele doar ce se oparesc, deci am mancat-o "cruda". Reteta aici, sunt 2 poze.
racusor2010 spune:
Neata mamici
VIn cu , puiul mic inca doarme si veste buna: a dormit invelit azi noapte aseara s-a culcat pe la 10 jumate, eu am atipit inaintea lui, mi l-a adus tati aproape adormit langa mine dar nu am avut nici putere sa il duc in patut, pe la 12 m-am trezit si l-am dus....
am avut un weekend minunat, Andrei a fost foarte fericit ca a venit tati acasa, nu l-a interesat ca a plecat bunica a ras si a fost vesel!! ce mult conteaza pentru piticii astia sa fie amandoi parintii acasa
Carla iubita imi pare tare rau sa aud ca iar aveti probleme nu stiu ce sfat sa iti dau iubita, poate doar ca sa incerci sa fii mai detasata ca sa nu mai suferi atat de rau...ai doi pui minunati, ei merita o mamica fericita!!
saddie bravo mami, ai slabit ceva!! pe Medeea pentru muscatura si cucuie sa te impaci cu sotul
PAULA off, Raulica tot cu muci sa ii dai ceva de imunitate cand termina si cu tura asta de muci...
asa e si Andrei, cand nu ii faci pe plac tipa tare, se invarte, da din cap nu stiu de unde a invatat. dar eu il ignor mai ales cand suntem in casa...am incercat cu distragerea atentiei, nu mai merge mereu...asa ca ignore si ii trece
Alice sa porti sanatoasa cizmele
Cris iei bataie, fugiti undeva vreo 2 zile, doar voi doi, dar fara stres ca ce face Vladut! Vladut o sa faca foarte bine, o sa pape, o sa doarma...si daca nu o sa doarma o sa stea mama ta cu el mami, asa nu ajungi nicaieri...
va
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum