Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

A ajuns si al meu acasa de 5 min, ragusit ca s-a lasat si cu distractie . Si mi-a adus un borcanel de ceva, un fel de tocana pt iarna, facea gazda, tocmai o punea in borcane cand plecau; s-a dus ca tiganu si a cerut, cica a scris si reteta . Elise a primit o vestuta, Bea o pereche de papucei fain, din piele de oaie (dar care se incalta greu, parerea mea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

elena, rodica, alta data cand mai aveti stari rele sa intrati sa scrieti despre orice, ca trece ziua mai frumos

ooana, alice, , puiutz si pentru tine un , daca tot ne luam de mana...

nu ca nu v-as scrie, dar nu stiu ce sa scriu ca-s confuza, nu mi-e clar nici mie ce am. stiu ce nu mai am: energie, rabdare, buna dispozitie . noroc mare cu mama, desi cred ca si ea ma vede acum cam ciudata . si noroc mare si cu sotul, care nu stiu cum stie ca-mi prinde asa de bine ca se cuibareste langa mine si ma tine in brate fara o vorba -stie ca daca am ceva de zis, imi dau eu drumul cand simt nevoia...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

crissy, daca acel ceva e bun, ne dai si noua reteta?

am vrut sa va spun ca am fost azi la biserica si Isa a fost cuminte din cale-afara prima jumate de ora, apoi a inceput sa cante si ea "na na naa na na" impreuna cu corul bisericii, iar cand preotul a inceput predica in final a inceput sa se certe cu el si sa gesticuleze! . n-a vrut sa deschida gurita sa primeasca impartasania (a fost cu tati si n-au putut-o convinge ), in schimb cand a terminat cele 3 cubulete de prescura a plans ca mai vrea si ma tragea de mana catre altar sa mergem sa mai luam . a zambit la toata lumea, mai putin la copii -pe care i-a studiat dar dadea din maini si se intorcea cu spatele la ei cand se bagau in seama cu ea... si mai vroiam sa va spun ca la biserica asta vine si o familie de rusi (de cativa ani ii stiu eu). ei bine, femeia mai in varsta a spus azi Crezul si Tatal nostru in limba ei, cu atata evlavie si cu atata suflet ca, desi nu am inteles cuvintele ei, mi-au dat lacrimile. era ceva in vocea ei care-ti mergea direct la suflet, uite ca nu are limba credinta, femeia aia era intr-o biserica ortodoxa si se ruga impreuna cu crestinii romani, m-a impresionat tare mult -la fel si preotul care a rugat-o sa spuna in fiecare duminica in limba ei rugaciunile importante in timpul slujbei.

astea fiind spuse, ma duc sa culc puiul mic, o duminica placuta va doresc

PS: crispro, n-am acum starea de spirit sa te imping eu de la spate , dar tot vreau sa-ti spun ca e greu primul pas, apoi restul vine de la sine. iar instrainarea voastra acum e momentul s-o depasiti, cat e mama ta la voi si il mai puteti lasa pe Vladut cu ea. chiar si in casa, o activitate placuta facuta in doi e binevenita (eu stiu? o cafeluta bauta impreuna, o baie romantica, o cina, amintiri din "tinerete"), mama ta poate iesi in curte ca are Vlad destul atractii acolo. pupici multi multi

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Buna ziua fete dragi!!!

Imi cer scuze ca nu am mai dat nici in semn dar nu am avut de unde sa va mai scriu....sa stricat si laptopul surorii acum scriu de pe telefonul sotului v.am citit mai mereu dar nu am avut si timp sa va mai dau vesti de noi, Andruta mea sa obraznicit rau si nu mai putem sta nici 5 min linistiti.

Programarea noastra a fost amanata si martea asta mergem la pediatru nostru sa ii faca ecograful.

Noi suntem bine....f active si intarcate sa intarcat mandruta mea singurica!!! Nu ma asteptam sa fie asa usor,nu a trebuit sa iau nici o pastila ca ea sugea numai noaptea,prin urmare nu mai produceam mult lapte.
Acum imi doarme mult mai bine si in Patut!!! La capitolul asta macar sa stam si noi bine

Ioiii Mii asa greu sa scriu pe tel....de 20 min scriu msg asta
Sper ca reusiti sa descifrati ceva din msg meu

Sapt asta poate reusim sa cumparam si laptopul mult asteptat...va mai dau de vesti din cand in cand sa fiu sigura ca nu ne uitati.

Va cu drag!!!!

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mycya, ma bucur ca sunteti bine. Va pup

Rodica, .
Noi azi am lasat-o pe mara la bunicasa si am fost prin magazine. Nu am gasit mare lucru, mi-am luat niste cizme. Dar macar am fost doar noi doi, nu ne-a alergat nimeni. Ah si mi-a Luat marius prajitor de paine ca i-am tot zis ca mi-e pofta de paine prajita cu unt si miere

Cristina, eu n-am zis nimic mai devreme ca sa nu par insistenta, dar daca o am pe rodica de partea mea iti zic si eu : lasa copilul cu mami a ta si fugi cu sotul

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui tina_80
Oana, ai pus poze si cu apartamentul?...si n-am fost eu pe faza?

ha ha ce poze?!? ma pot lauda cu bucataria si baia care sunt gata si camera lui Matei 80% ...in rest sper sa luam mobila si la Craciun sa il asteptam si noi pe Mosu cu casa pusa la punct...cand e gata iti arat poze, doar sa ma mai tragi de maneca
voi in ce faza sunteti?

OFF TOPIC!!!
Ti le spun in ordinea in care s-au facut: instalatia electrica, sapa, placat pereti(unde nu s-a putut indrepta la mana), glet (2 maini), in bai toate mastile au fost sparte, inlocuite tevile, zidit masti, izolat pardoseala, instalatia sanitara si urmeaza sa toarne sapa pt ca s-a intarziat din cauza sifoanelor de pardoseala.
Instalatia de incalzire se face acum si cei de la amenajari incep sapt asta sa faca balcoanele(zidarie, izolatie pardoseala si pe exterior la tot apartamentul)......urmeaza gresia, faianta, urgent luam masuri pt mobila de bucatarie, parchetul, varul si montajul usilor.....hehehe! mai avem si noi destul.

Mie mi-a dat batai de cap gresia, faianta si obiectele sanitare.....m-am saturat de atatea masuratori si combinatii de culori....si pana la urma tot nu v-a iesi mare scofala, mi-e cam frica

Mobila mi-am luat-o de la Ikea, aproape toata(mai putin cea de bucatarie si canapeaua din sugragerie), inca e la Bucuresti dar la ce preturi au se merita sa o schimbi cand te plictisesti de ea

Spor la amenajat in continuare!

Cum s-a adaptat Matei in noua casa? Acum doarme in camera lui singur? si inainte cu cine dormea, singur in patut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna seara.
Azi l-am sarbatorit pe fiul nasilor care a implinit un anisor.
Cu Raul al meu nu ma mai inteleg deloc. Pe langa faptul ca iar are muci, de abia marti au trecut tura I de muci in toamna asta, de azi nopate avem tura II!!. E adevarat ca prin jurul nostru sunt numai copii mucosi, dar ma gandeam ca daca a facut o data, are anticorpi. Povesti, sau poate o fi alta radacina de virus...habar nu am. Oricum, m-am hotarat sa nu-i dau nici un fel de medicamentatie. Aspirat si atat. Cel putin atata vreme cat nu face febra.
Si e tare marait. Daca ii zic ca nu e voie ceva, se pune pe bocit, de parca acum il tai feliute. Si nu ne mai intelegem deloc. El nu se bate pe el, el imi da mie palme.
Si nici eu nu ma simt deloc bine. De aseara imi e greata incontinuu, si nu, nu sunt insarcinata .
Ma duc sa ma pun in pat. Va pup, noapte buna

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Seara buna! Ne mai primiti si pe noi?

N-am mai scris de ceva vreme ca am avut o pasa mai nasoala. Nimic grav dar nu simteam ca am nimic de zis. Am fost in meciuri si cu consortul (inca mai suntem ) asa ca eu am intrat in greva. Nu-i spal/calc nimic si nici nu-i fac de mancare. Bine imi fac mie iar el se serveste oricum

Medeea face toate prostiile posibile si imposibile care-i trec prin cap si daca-i zic ca nu-i voie urlaaaaaaaaa si se da cu fundul de pamant. Am mai bifat si noi inca o buza sparta iar cucuie si zgarieturi fara numar, fara numar. A bifat si o muscatura de la motan. Saracul nu e agresiv dar cred ca n-a mai suportat ca ii smulsese un smoc maaaaare de blana de pe burta de i-au dat saracului lacrimile

Si noi mancam cu toate jucarelele posibile si imposibile plus cu covrig/paine/suzeta in mana de mi se lungesc urechile.

Cu mucii si noi suntem la tura a 2a de vineri de data asta insa si cu o tuse urata. Maine iar ma infiintez la pediatra. Tura asta a fost darnica fii-mea si mi-a dat si mie asa ca acum bag la greu ceaiuri cu lamaie si miere. Maine merg sa-mi iau extract de coacaz negru.

Vestea buna e ca sunt la dieta de vreo luna jumate si incep sa se vada rezultatele. Am ajuns la 67 de kile plecata de la 75.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna seara.
Azi l-am sarbatorit pe fiul nasilor care a implinit un anisor.
Cu Raul al meu nu ma mai inteleg deloc. Pe langa faptul ca iar are muci, de abia marti au trecut tura I de muci in toamna asta, de azi nopate avem tura II!!. E adevarat ca prin jurul nostru sunt numai copii mucosi, dar ma gandeam ca daca a facut o data, are anticorpi. Povesti, sau poate o fi alta radacina de virus...habar nu am. Oricum, m-am hotarat sa nu-i dau nici un fel de medicamentatie. Aspirat si atat. Cel putin atata vreme cat nu face febra.
Si e tare marait. Daca ii zic ca nu e voie ceva, se pune pe bocit, de parca acum il tai feliute. Si nu ne mai intelegem deloc. El nu se bate pe el, el imi da mie palme.
Si nici eu nu ma simt deloc bine. De aseara imi e greata incontinuu, si nu, nu sunt insarcinata .
Ma duc sa ma pun in pat. Va pup, noapte buna

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

De ce nu ii dai macar Oscilo!?
Ultima data cand R a fost racit, am sunat-o pe dna dr homeopat din Gl(ca tot eram in Gl) sa o intrebam daca ne poate primi...fiind si ea racita mi-a spus ca ea nu consulta nici un copil si mi-a dat un tratament homeopat pt tuse si muci prin telefon, printre care si Oscilo la 6 ore timp de 2 zile (eu i-am dat la 8 ore, timp de 2 zile)

Vezi ca au schimbat prospectul,zic eu ca e mai pe intelesul tuturor acum........il poti citi on line pe pcfarm.ro

Vroiam sa va mai spun ca tare m-a mai certat madame drde m-am simtit asa prost........ ca daca copilul e racit cum umblu cu el pe vant si mai ales in masina unde e aer conditionat.
Macar cand e racit sa-l feresc de vant, a.c. etc....

Multa sanatate lui Raulica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Saddie felicitari!!

Eu merg invers :)) cred ca am luat deja 7-8 kile, dar inca nu le simt asa ca mananc in continuare dulciuri

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput