Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Saddie, felicitari pentru reusita cu kg, esti tare, eu am ajuns iar la 79, nu ca eram departe dar eram la 77. Asta e, eu mananc de nervisori. Si cum acum e perioada nervisorilor cu sotul, am de ce manca.

Denisa imi pare rau ca treci prin asemenea momente, eu am redescoperit rugaciunea si in curand, adica zilele astea fac o vizita la psiholog sa ma descurce si pe mine cineva.

Merit sa zambesc in fiecare zi si cum asta se intampla din ce in ce mai rar, e o problema. Si daca nu mai am acceasi rabdare cu copiii mei, pentru mine e grav, deci tre sa fac ceva. Tot ce trebuie numai sa ne fie bine, mie si copiilor, de sot inca nu stiu ce sa zic. Mai vedem cand ma limpezesc si sunt sigura despre ce e vorba. Oricum eu nu iau decizii la suparare, asa ca mai astept un pic.

Ieri am zacut toata ziua, baietii au muci de 2 saptamani nu rau, dar au, am luat si eu viroza si am stat in pat toata ziua. Asta si asa, sa vada tati ce usor e sa stai acasa cu copiii. A fost bine, acum mi-am mai revenit fizic, asa ca e mai bine.

Azi il am acasa si pe Teo, ca tati zice ca s-a trezit tarziu si nu a avut timp sa-l duca la gradi. Asa o fi,eu cred ca e iresponsabilitate, dar hai sa zicem ca s-a trezit tarziu. Nu ca ma simteam in stare sa stau cu amandoim dar ne descurcam noi. Ma pregatesc sa ies sa mai iau niste flixotide pentru aerosoli si cate ceva sa fac de papa.

N-am citit tot, cand revenim de afara sper sa doarma baietii si sa apuc sa va citesc.

Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salu'

ma bag in curand la masa de frute asa ca repede intru si eu sa va salut.

saddie, felicitari pentru kg. Uau! Si eu ca alice, sunt pe drumul invers

denisa, urata treaba cu barbatu'. Uf!

Cine intreba daca misca bebe?! A inceput si mandra mea sa miste mai bine, dar e foarte departe de Rebeca, sper sa ni fei semn de vreo problema.

paula, nasol cu mucii. Sa se face repede bine.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o maseluta
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

neatza si de la noi!

ma grabesc sa scot piticotul la plimbarica!

Alice, Rody si cate o la fiecare!

Denisa...nici eu nu stiu ce sa zic...nici nu cunosc detalii, dar ce pot sa spun e sa mai incerci, de dragul copiilor!

Paula, exact la fel "ma inteleg" si eu cu Raducu sanatate lui Raul - ai incercat un tratament pentru cresterea imunitatii?

Adriana, bravo bebicii pentru miscareala! Cand aungi la eco?

Revin mai tarziu, va pup pe toate fete dragi! Plec afara cu Raducu maraiciul

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Paula, rebelul mic! Sanatate si tie muuulta rabdare si consecventa. Va trece si etapa asta, important e ca tu sa iesi cu mintile intregi si el sa invete ca datul cu fundul de pamant nu aduce nimic. Cum mai sunt baitele la voi?

Saddie, imi pare rau pt meciurile cu sotul, sper sa se rezolve si sa va impacati. Felicitari pt kg!! Suuper!! Ce dieta?

Denisa, evident tu il cunosti mai bine, intr-adevar cu totii ne comportam altfel atunci cand nu suntem in mediul nostru familial.. Imi pare ff rau ca suferi, dar sa stii ca noi avem un umar unde-ti poti varsa oful si te asteptam cu multe imbratisari!

Crissy, pai cred ca daca le dadeau mahmurilor si muraturi de anul trecut ar fi fost incantati. Soacra-mea face o salata de muraturi, dar ceva cu varza, morcovi, gogosari si strugur, FF bun!
Si-a revenit Bea cu scaunul?

Alice, pai tu la cat de supla esti, cred ca nici nu se vad kg-ele, plus ca le vei da repede inapoi, ca la Mara!

Rody, draga mea, imi pare rau ca ai cazut in butoiul cu melancolii.. daca putem ajuta, macar ascultand.

Crisu', iubita, eu stiu ca tu stii, dar raceala asta cu Vasi poate avea consecinte destul de neplacute. Niciun timp nu e mai potrivit decat prezentul! Fa tot ce poti si ce tine de tine, pt ca regretele sunt cele mai amare, nu putem schimba trecutul, dar putem schimba viitorul. Ia-l, du-l undeva, comunicati, spune-i ce te apasa, tot ce nu iti convine si luati-o din acel punct. Un copil schimba clar o familie, de fapt copilul deseneaza tabloul familiei, zdrincina relatia, dar uneori tot raul e spre bine. Asa ca, iti doresc din tot sufletul sa va apropiati, sa fiti ce va doriti unul pt celalalt.

Ieri am fost la tara, V a dormit 20 de min toata ziua (cred ca s-a gandit ca face o medie cu ziua in care a dormit 3h:40), dar a fost fain, a dat de mancare la gaini, DAR, si-a spart spranceana , nu tare, dar suficient cat sa arate f frumos, parca-i un bataus .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Crispro, of cu nunta si cu sotu. A scapat si el la discutii cu baietii. Si ce sotie frumoasa avea langa el! Of, cine-i mai intelege pe barbatii astia?

Ce mamici cu burtici vesele avem noi aici! Bravo voua! Si sa va fie usor si bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mai fetele, eu ma duc in lume. Raul a devenit de necontrolat. Azi voia sa ia telefonul fix si sa plece cu el in camera. Daca nu a putut, a inceput sa urle si si nu a mai respirat, buze mov, si il vad ca se clatina , noroc ca l-am prins ca a cazut de pe picioare. Fugi la baie si l-am stropit cu apa. Dar, nu mai stiu cum sa-l potolesc...daca nu face ce vrea, incep urlete. Nu se poate asa ceva. Nici nu stiu cum sa procedez. Nu vrea sa inteleaga ca nu e voie...
Si a fost un copil asa cuminte!!! Nu stiu unde am gresit
Tina , merci, dar chiar nu vreau sa-i mai dau nimic pana nu-i trec mucii. Dupa incepem cu ceva de imunitate. Si cu Fe. Ii dau doar lamaie, ca vad ca ii place.
Denisa , imi pare rau. Dar la MI chiar a lasat impresia unui tatic grijuliu. Nu stiu ce ii mai lipseste barbatului tau : are o nevasta tanara, frumoasa, care il iubeste, are 2 copii minunati...o sa regrete comportamentul lui, doar sa nu fie prea tarziu.
Adriana, nu te ingrijora. Fiecare copil are ritmul lui.Totul e ok cu bb2. Si poate ai si tu destule pe cap si nu o simti intotdeauna. Tot fetita a ramas? Ai mai ajuns la control?
Bumblebee, ce-mi plac mie barbatii cu cicatrice la spranceana!!!. Baile sunt la fel...nici o schimbare.Urlete si iar urlete...
Plecam afara, macar o ora

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Alice,Mycya,Paula,Bumblebee,Crispro,Cristteo,Crissy,Puiutz,Adriana,Racusor,Rody ,
va multumesc tuturor de vorbele de incurajare.Am nevoie de ele.
Si nu e vorba numai de tatic grijuliu sau nu,e vorba de respectul pe care NU il are pt mine,lipsa asta de respect manifestand-o prin vorbe f urate,jigniri,reprosuri,inclusiv imi spune faptul ca ce ,ca nici nu am fost in stare sa ii fac copiii ca el i-a platit cu FIV.Nici nu trebuie sa zic mai mult.....ati inteles.....

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Adriana,Alice ma bucur ca bebeii din burtica misca si sunt bine. Nu mai aveti mult!

Crispro mami si tu esti stresata,te rog relaxeaza-te pt ca ai un sot minunat alaturi(asta o spun pt ca l-am cunoscut la MI)care te iubeste,va iubeste,va respecta si te intelege. Vladut e un copil minunat,tu esti o mamica de nota 10!nu lasati clipele mai grele sa ma umbreasca momentele cele mai de pret,e perioada cea mai frumoasa!te imbratisez.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

paula, puiut, joi merg la morfologie si sper sa ne arate cu siguranta ce e. Eu zic ca totusi o sa ramana tot fetita, burta arata la fel ca la Rebe.

mai, denisa, dar ce e cu el?! Ca doar copilasii i-ati facut impreuna, indiferent care a fost metoda. Uf! E de neinteles! adica, e de inteles ca viata voastra impreuna s-a schimbat, dar ar trebui sa se adapteze la noua viata - zic si eu!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o maseluta
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

intru si eu sa ma plang, si noi tot cu muci...pe cand dadeau semne amandoi ca sunt bine si a trecut raceala, se pare ca au reinceput mucii si tusea..uffff... asa ca marim clubul muciosilor...

denisa iubita, nu stiu ce sa zic...doar ca imi pare rau ca treceti prin asa ceva si va chinuiti unul pe altul...totusi, eu cred ca e important sa vorbiti, sa spuneti clar ce va doare, sa fiti mai maleabili, concilianti, sa mai alsati de la voi...uf, e greu, stiu, dar alta solutie nu e...adica e, dar nu ar fi ultima...

paula, mai Raulito al tau parca e berbec... dar nici al meu nu e departe...cand vrea ceva si nu-l las/nu-i dau, apoi sa vezi scandal...nu stiu ce sfat sa-ti dau, eu zic ca le trece, pe masura ce cresc si te poti intelege cu ei mai bine...rabdareeeee...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput