Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (199)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lumi si pt tine, daca folosesti cumva firefox mozila
clic aici pe dresingu ideal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Lumi si pt tine, daca folosesti cumva firefox mozila
clic aici pe dresingu ideal

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

saru'mana Lori! in sfarsit am scapat

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

buna fetelor!
va salut din Austria. avem o super priveliste din camera- se vede lacul minunat, ies aburi din el, ca afara e frigut; de la 29 grade la Buc am ajuns la 10. Ghinion cu vremea asta, cred ca e superb cand e cald
Acum au iesit cateva raze de soare, am innotat si in lacul incazit, am fost si la sauna si in worlpool, ne rasfatam.
Prin aeroport ma tot uitam in jur, parca imi lipsea ceva - m- am tot gandit la iedutele mele.
In ultimul timp m-au capiat, sunt tare solicitante, se cearta mereu una cu alta, eu mereu politist si cu gura pe ele ... abia ateptam sa am si eu liniste, ia acum, ma tot uit la ceas si ma gandeasc " acum le ia mama de la gradi", " acum se joaca in parc", " acum mananca" - ce mai! sunt dereglata

Nicole felicitari si o fetita minunata!

Laura acomodare usoara la job!
Dar, ce-i cu programul asta infernal? de la 7 la 9 seara? wow! cum rezisti? cate ore ai pe zi? pe puiuti mai apuci sa-i vezi?

un weekend frumos
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adriana, sedere placuta in Austria, chiar te invidiez pentru odihna si priveliste.

Lumi, eu de cand mi-am pus AdBlock si FlashBlock nu mai stiu ce e reclama pe forum.Si in general pe toate site-urile unde intru regulat. Mai intru cateodata pe Internet Explorer cand deschid capitol nou si ma sperie cate reclame sunt si cum se pierde textul printre ele. Asa nu-mi distrage nimic atentia.

Maine dimineata mergem la actiunea organizata de DC pentru copiii mai maricei, la DentEstet for Kids, dar o sa-i iau pe amandoi. Andrei e incantat ca o sa se intalneasca acolo cu Zana Maseluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Cleo - care educatoare a lui Robert? Care Robert? Al meu? Nu de alta, dar tanti a lui de anul trecut era asa cum zici, exceptand partea cu grasimile ... adica nu mi se pare grasa hmmm... Sau poate nu e vorba de noi In fine, ideea e ca intr-adevar educatoarea lui Robertino m-a speriat pe mine aul trecut dar pe ei se pare ca nu, si acum Robert imi zice ca ii e dor de ea. Si chiar a facut treaba cu ei, ii zic SARUMANAAAA

Anul asta are o tanti super dragutza, blanda, foarte atenta cu parintii si mai ales cu astia mici, mereu cu ei in brate sau de mana, astia care mai plang sunt mereu adunati pe langa ea. Sunt foarte mulumita. Si au o tona de idei, ne tot da teme Acum tema este "sa fim pirati" si astia mici toata ziua se joaca de-a piratii, trebuie sa aducem materiale, sa facem "comori"etc.

Oricum, fetelor, fara un pic de fermitate acolo nu se face treaba. Adica uneori piticaniile trebuie oarecum ajutate - unele comportamente trebuie dezvatzate, corectate. Si u mereu merge cu vorba buna. Eu ma uit ca toate madamele la Robert au voci super autoritate si cand trebuie sunt rastite si se aud cred ca si din blocurile vecine Seara ii asesc pe pitici jucandu-se iar ele chiar ii supavegheaza si sanctioneza orice comportament agresiv. Striga "agresorii", ei vin la ele spashiti iar ele ii cearta, ii avertizeaza. Totusi, niciodata nimic agresiv si nimic rushinos, pedepse - foate rar, cate un time out daca ala micu sare calul. Ah, iar astia mici chiar nu pun probleme - aia mari, de scoala sunt mai tzacanitzi Adica tipele sunt super cu autoritate, nimeni nu misca in frot cu ele acolo, ceea ce ma linisteste pe mine, caci se educ sansele ca piticii sa fie agresati de aia mai mari.

Ma rog, am divagat, ca de obicei Sunt super obosita si abia astept maine weeked si coafor si shopping si apoi sper sa stam si noi locului duminica, acasa, la caldurica (sunt 12 grade in weekend ) Va pup pe toate

Laura felicitari
Adriaa - suna taaare bie ce zici acolo, mai putin partea cu 10 grade Dar oricum, profiati de weekend

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

da simonixu, aia de anu trecut. Mi se parea ca a fo grasutza si in proces de slabire. Nu stiu de ce aveam impresia asta.

Asta de anu asta e dansatoarea?

adriana, relaxare maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Va multumesc pentru urari si astep sfaturi de crescut fetite….
Legat de conceptia fetitei am tinut cont de vestitul calendar chinezesc si de metoda spermatozoizilor lenti care traiesc mai mult (cei care contin cromozom X)…si a iesit.

Lorich – of, draga de tine prin ce treci. Totusi e bine sa il intrebi pe Robert in fiecare zi despre comportamentul doamnei, poate a fost totusi o intamplare….
Alysh – draga mea, lasa ca nici cu doi baieti ca ai tai, nu mi-e rusine. Sunt atat de dragalasi… Si poate cine stie inca un bebe…..fetita de data aceasta….
Gabitza – mie imi place Antonia, dar nu este incantat sotul…mai cautam
Luminel – vad ca au citit nemultumirea ta legata de Ikea, nu mai apare spotul.

in 22+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nicole, la noi daca era fetita ar fi chemat-o Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Nicole, la noi daca era fetita ar fi chemat-o Antonia Maria

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

eu propun numele Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mamaaaa ce s-a racit afaraaa..
Noi am fost in parcul Bordei, s-a jucat voinicul acolo, a fost dragut, vant, dar parca nu asa frig.

Cu educatoarea, am stabilit pana la urma sa-l lasam acolo si sa urmarim fenomenuk intens. A vorbit vecina mea, care lucreaza acolo, cu eudcatoarea vineri, aia se jura canu s-a intamplat nimic, ca ea il iubeste pe Robert, il pupa si-l dragleste, mai exista si o probabilitate mica miiiica, ca la momentul respectiv sa 0 fi ajutat vreo alta educatoare, ingrijitoare, pt ca asta e singura de la 1 oct., colega ei a pelcat si tre sa faca toata ziua cu copiii, asa ca mai prmeste cate un ajutor de la cine se ofera. In orice caz, vineri era numai lapte si miere cu mine, cu Robert, vedem ce se mai intampla, eu-s fericita in toata povestea asta ca Robert imi spune ce se intampla acolo. E mare, mare lucru!

Mergi la inceput