Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (199)
Raspunsuri - Pagina 14
Nicole1980 spune:
Laurita - sa inteleg ca lucrezi in partea de nord, daca faci asa mult pana la servici, nu ? Ma bucur ca iti este bine si bafta la munci !
in 22+ de
si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
Lorich spune:
Neata 
Nicole felicitari! O s afie super!
Laura felcitari pt noul job, dar imi pare rau s aaud de asa cifre (9!!) de ajuns seara acasa, sper sa nu fie regula asta. Te 
Si acum sa va pov episodul urmator din serialul "Gradinita lui Robert"
o sa-l copy-paste si aici ca am scris o tona la bietele mamici d ebuburuze... ideaa e ca nu prea mai stiu ce s amai fac, am ajuns la o noua dilema:
Am vb aseara cu vecina, i-am povestit cu Robert, si-a pus mainile in cap, a zis ca daca AUDE directoarea, educa aia zboara asa cum au mai zburat si altele. Ca-l mutam, dar s avedem unde! Mai e o grupa mica, stiam asta si acolo voiam sa-l mutam. Numai ca...imi explica vecina acolo au doua educatoare, una noua (deci necunoscuta in comportamnet) si una veche d ecand gradinita, pe care am cunoscut-o cand l=am inscris pe Robert la engleza. Ei bine, asta veche are un aspect de zici ca e mumie, e batrana, cu o fatza acra, genul ala de profa/asis med aspru, rau, dur. fetelor, sa nu credeti ca zic ca treb sa-mi dau copilul la o tipa frumaosa, dar cica pt astia mici conteaza mult aspectul. SI-N PLUUUUS... tipa asta de care zic e un tartor asa, s-a luat d eparinti in prima zi ca ce mai cauta prin curtea gradinitei cu copiii (la tobogane), ca in regulament zice sa iei copilul si acasa! Deci, e genul ala de om rautacios. Eu nu zic ca nu e o educatoare super, cred ca e genul care ii dreseaza super bine, care "scoate oameni din ei"..numa ca pe baza de frica si teroare nu vreau la 3 ani!!! E adevarat, cred ca daca il mut o sa-mi devina baiatuil ordonat, organizat, disciplinat, pus la punct, dar nu vreau prin frica sa ajunga acolo! Eu il duc la gradi pt joaca, socializare, pt a se dezvolta frumos, pt a evolua, nu pt a-l descoperi pe bau-bau!
Deci, treb sa ma gandesc fff bine, pt ca daca il mut, inapoi nu-m mai pot duce daca nu-mi convine de educ asta.
Vecina mi-a propus asa: sa-l mai las o perioada, intre timp va mai merge ea pe acolo, va vb cu educatoarea (cica ii va spune ca i-a zis Robert ca ea l-a batut) si sa vedem cum evoleaza lucrurile. Putem sa-l mutam oricand.
Deci...sunt in ceata totala, deocamdata nu-l mai las la somn acolo, pt a ne fi mai bine tuturor!!
Aaaa..sa va mai pov una de ieri, o bila alba pt educatoarea asa batausa
: cand am ajuns acasa cu Robert putzea asta a parfum de ala de te intoxicai, de 2 lei 3 cutii (nu ca-s cu fitze, dar prefer sapunul simplu uneori)...si putzea Robert, si putzeaaaa... si-l intreb "Robert, te-a luat dna educ in brate?" cica - da! eu intreb "de ce?" si el imi zice "pt ca m-a lovit Stefan si am plans!"
Deci, l-a lovit un copil, e un lucru inevitabil, iar ea l-a convolast in brate. Mi-a placut asta, desi nu avem acelasi gust in parfumuri. ![]()
asa ca... ne gandim intens!
Alysh spune:
Buna dimineata scumpetelelor ![]()
O noua zi la job, cu cafelutza in bot si citindu-va de zor inainte de a incepe activitatea.
Laurita, m-ai facut sa plang, asa de dimineata. si mie imi e dor de copii ....inca nu mi-e dor de perioada de stat acasa, desi stiu ca va veni si acel moment. Eu ma simt mult mai echilibrata de cand am inceput jobul desi putin mai obosita dar asta chiar nu conteaza. Si ma bucur ca ai inceput si iti e bine, bravo scumpa! Programul tau mi se pare totusi dur, sa vii la 9 seara, offf. Mi-e dor tare de tine si copilasi, poate ne vedem intr-un weekend!
Lorich, scumpa, iti inteleg ingrijorarea, dar mai ai putina rabdare, parerea mea. Cine stie, poate doar l-a constrans sa stea in pat, poate l-a impins ceea ce nu e ok, clar dar...de batut ma indoiesc. Astia mici au si imaginatie bogata, cel putin Vlad minte la greu. Bine , daca mi-ar spune ca l-a batut educatoarea si eu as face investigatii. MAi urmareste-o ca daca l-a luat in brate cand a fost lovit inseamna ca nu e chiar o nemernica. In ciuda parfumului ei nasol![]()
Nicole, felicitaaaaaaari! Bravo mai mamelor care ati reusit sa aveti si baiat si fata. Sunt verde, da?
Sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va bucure din plin!
Ma duuuuuuc la treabaaaaaaa
Pup
Luminel spune:
'netza!
Nicole, felicitari pentru fetita! acum chiar esti o mamica implinita (vezi reactia lui Alysh
) Sa fiti sanatoase si tu si ea!
Laura, felicitari si tie pt job si readaptare usoara in "campul muncii"
Lori, eu zic sa-l lasi totusi acolo unde e
poate n-a fost decat o impingere, acuma si educatoarele sunt si ele oameni...mai gresesc...si noi gresim...
Doloress, ce mai faceti? ati revenit la fusul orar canadian?
Desiree, cummerge renovarea? ati terminat? cum e Victoria?
imi pare tare rau ca Ylari s-a suparat asa de tare pe noi sii nu mai vrea sa scrie aici
Draga mea, nimeni nu vrut sa te supere...haide, mai da-ne vesti despre voi, despre Eva, te rog!
O zi buna!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
gabitzam spune:
Nicole, ma bucur mult pentru tine si pentru gogoshica rooozzz
V-ati gandit la nume deja? Sau faceti liste? ![]()
Laura, sper sa treci cu bine de perioada asta de readaptare cu jobul si departe de copii. Te imbratisez si succes.
Lori, offf ce mai "trilema" ai si tu, draguta de tine.
cleo78 spune:
Nicole, felicitoci inca o data pt fifi.
Lorich, eu nu sunt de acord cu agresiunea, cum am mai zis. Si da, exista si pers. mixte: cand tandre, cand agresive. Deci, fii atenta mai departe!
Cat desre educatoarea in varsta, care nu iti place cum arata, poti avea si surprize - aparentele pot insela. Uite, aceelasi impact am avut si la educatoarea lui Robert: in varsta, grasutza, fusese banui si mai grasa ca tinuse regim si pielea era afectata etc. DAAR era permanent cu un copil in brate, altul de mana, si mai stergea niste muci mai colea!! Dura cu parintii, dar cu copiii reusea sa vb cu toti si sa ii tina atenti si sa ii atraga pe toti intr-o directie.
Dar Robert ce zice? ii place? L-ai intrebat daca vrea sa mearga in clasa vecina, la copiii ceilalti? Poate sunt eu deplasata, dar mereu ii cer parerea Marei: uite si acolo copii, vrei sa mergi acolo? etc.
Luminel spune:
deci urasc IKEA!!!! reclama asta agresiva, a devenit anti-reclama! n-am fost inca la IKEa dar nici n-o sa mai ajung vreodata!
si cred ca nu sunt singura care gandeste asa; aviz proprietarilor site-ului, daca citesc cumva![]()
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luminel deci urasc IKEA!!!! reclama asta agresiva, a devenit anti-reclama! n-am fost inca la IKEa dar nici n-o sa mai ajung vreodata! si cred ca nu sunt singura care gandeste asa; aviz proprietarilor site-ului, daca citesc cumva Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
cine, ce reclama?
(eu fara Ikea nu stiu ce m-as fi facut
Tocmai a venit un coleg si a declarat in birou: sotia insarcinata in 2-3 luni. Mai au un copil de 1 an. Sotia lucreaza.

. Asta eficienta
belleane spune:
si mie mi se parea stresanta reclama aia care ti se deschidea drept in ochi, desi mie imi place ikea. Bine toate reclamele care ti se baga pe gat sunt naspa. ACUM NU MAI APARE!!!URAAAA
Nicole: felicitari pentru fetita!! Sa fie sanatoasa si frumoasa va doresc.
De fapt am enorm de munca, dar bantui pe aici

Luminel spune:
La mine apare la orice schimbare de pagina sau refresh
m-a capiat
oare e din cauza setarilor calculatorului?