Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (51)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
si apopos de alaptat/intarcat aseara au inceput sa ma doara rau sanii , la 6 zile incheiate de cand nu am mai alaptat si nu am mai scos nimic din ei
. m-am muls cam 80 ml din amandoi si m-am calmat...simteam ca am numai galme. Nu erau tari si nici umflati, ma durea doar sub mamelon.
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
viss...frumoase cugetari
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Am revenit si noi de pe afara de la o plimbarica mica in cartier, am fost si am cumparat ceva legume proaspete si fructe ca doar dupa 2 sapt in vacanta frigiderul si debaraua cam goala, deci la cumparaturi cu noi
Fetelor, va multumesc de aprecieri, parintii mei sunt minunati, au fost si sunt oameni simpli dar au muncit mult sa ne creasca pe toate 4 , nu le-a fost usor cand eram toate in faculatti, cand eu eram in primul an, eram 3 la facultate in Iasi, sa te tii ce greu a fost anul ala, eu primul an, sora mea de la bucuresti al 2 lea si sora mea care a ramas in BT ultimul an la drept, cheltuieli imense, tin minte cum ne trimitea mama pachet pe autobuz cu mancare si toate cele bune de acasa, statea noptile sa ne faca de mancare sa ne trimita pachet...ce bucurie cand mai gaseam si cate un banut in punguta cu oua sau pe unde mai baga maica mea si ascundea sa nu se vada poate mai sunteti dintre voi care ati facut facultatea in alte orase decat cele de resedinta si stiti despre ce vorbesc
Hai ca deja m-au luat amintirile si m-au apucat melancoliile... de aia ii iubesc si respect eu asa mult, ca au stiut sa faca din noi oameni si sa ne indrume in viata, au tinut mortis sa facem o facultate sa nu ajungem ca ei, ca lor le-a fost greu, mama secretara si tata sudor/instalator sanitar si multe altele, a lucrat de la 14 ani pe santier ... au muncit pe branci sa poata sa ne tina pe la scoli , dupa revolutie cand s-a dat pamantul inapoi erau ani cand lucrau si cate 10 ha de pamant sa poata sa faca bani sa aiba sa ne tina la scoala, lucrau ziua la serviciu si seara /noaptea pamantul... greu tare dar au razbit
Madutza, vorba ta, daca ii spuneam lui Nick ca asa trebuie , pai asa facea, se conforma....ca doar asa a si facut , numa ca nu l-a spalat nasu si nici eu cu flori de trandafir ai spus tu ca iti place de el ca se implica, pai aia nu-i nimic ce ai vazut pe langa ce face acasa
Eu seman cu mama da, stiu de mult, cam copia fidela a mamei la varsta mea , daca te uiti in poze vechi de ale ei , zici ca-s eu
Nick are numai un frate si 2 nepoate de la el, nu au putut veni, ca fetele sunt la scoala si aici nu prea poti lipsi cand iti tuna tie si fratele e managerul unui lant de magazine in Manchester si nu a putut sa isi ia concediu sa vina. Ne-a parut rau ca nu au putut veni dar poate data viitoare o sa se nimereasca sa vina si ei toti
Viss tare frumos ai mai povestit de gemenasii tai imi si imaginez 2 perechi de manute in jurul gatului tau
eu ma topesc de la 2 manute, d`apoi tu de la 4?
Si nu, nu sunt suparata, de ce as fi ? eu nu tin suparare, da chiar deloc... eu am incercat sa vorbesc si cu Deea dar ea nu vrea, ca oricum ea s-a suparat pe mine aiurea si mi-a scris un PM sa ma apostrofeze aiurea in tramvai fara sa fi avut vreo vina, i-a tunat ei , ori i s-o fi parut , dar nah... asta e
Acum cateva saptamani in urma am felicitat-o pentru o realizare a Anei dar s-a facut ca nu vede, ca ploua... pai las` sa ploaie in continuare ca doar oi putea trai si fara sa imi vorbeasca unu altu
Pozele sunt publice pentru toata lumea de la fluturasi, am pus linkurile la ultima poza, dedesubt la comentarii, de la albumul Cismigiu 23 septembrie, am si scris ieri cum sa ajungeti la ele, dati copy paste in browserul vostru si se deschid, am vrut sa nu le mai fac publice pe forum sa mai resctrictionez un pic sa le vedeti doar voi fetele de la fluturasi si nu toata lumea de pe DC sau internet O sa iti trimit linkurile pe Pm daca vrei sa iti fie mai simplu sa le deschizi direct sa nu te chinui cu copy paste... dupa ce termin de scris mesajul asta
Lauriciu o sa iti trimit si tie PM sa vezi o mireasa mucoasa si plangacioasa , ca doar eram racita si fara grai, si de la raceala dar si de la emotii
ailed, nu stiu de ce nu a aprins lumanarile mari preotul, cred ca vor sa protejeze picturile sa nu se afume inca, e noua catedrala, abia sfintita pe 21 august, lumanrile mici erau din ceara curata cred si nu fac atata fum cum fac alea mari de cununie si botez de parafina parca ii spune nu ?
Mai tot vorbiti de mese , fructe, diversificare si eu ma simt in plus pe aici ca eu inca ii dau dar cat de ucrand tre sa o bag si eu la masa in scaunel, pe care trebuie sa i-l cumpar sapt asta cred
I-as da comanda de un chicco polly ca de asta a avut si sora mea de la bucuresti la fetita ei si a fost super multumita... si aud ca si voi care il aveti sunteti multumite... aici e 120 lire, in ro cat costa ??
A adormit piscoata, ma duc pana jos sa fac ceva curatenie in bucatarie si sa pun niste carne in congelator sa portionez ca le-am trantit in frigider de ieri si nici acum nu am reusit sa le pun in pungute si sa aleg niste patrunjel si marar sa toc sa pun cu sare intr-un borcan sa am pentru mai mult timp sa nu cumpar cate o legatura in fiecare zi, asa la sare sta bine si imi iau numa cate o lingura sa pun in bors cand imi trebuie
am gandit bine nu ?
Va pup si ne auzim mai tarziu
Trimit acum linkurile la fetele care le-am promis, viss si lauriciu
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
viss adevar graesti.... Felicitari ptr puterea de a povesti ceea ce simti, eu nu sunt in stare... din cauza asta nici nu am scris povestea nasterii... As fi plins cu stiloul in mina...sau la tastatura...
Sa ne pui foto cu ei mereu...sunt tare haiosi cind se ''ciugulesc'' unu pe altu
strumphy frumoasa familie! de la mic
la mare!
roxyMultam de raspuns. Spanacul l-ai luat verde, l-ai oparit, apoi pus la pachetele mici in congelator? Cum spanac cu cartofi? Cartofii fierti? apoi pasati impreuna cu spanacul?Poze cu Aanatasia nu ne mai pui?
bb_yasmiFruntea sus si mergem inainte! Are grija Doamne Doamne....hai Zimbeste!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinuca05/irinuca05.jpg)
irinuca05 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yvyana Am o intrebare pentru fetele care inca alapteaza si au inceput si diversificarea: Voi respectati zilnic orele la care dati fructele mixate si pireul de legume? ora 10:00 si 14:00 sau cum? Azi de exemplu L s-a trezit la 9:00 cu foame mare si mi-a golit ambii sani, la 10:00 nu aveam cum sa-i mai dau fructele ca sigur nu papa, am zis ca i le dau la 11:00, numai ca a inceput sa chiraie rau de nesomn, am adormit-o si a dormit pana la 12:30 cand i-am servit si fructele ![]() ![]() ![]() . ![]() |
si noua ni s-a intamplat asa. astazi de exemplu a mancat la 8, a adormit si la 9.30 am vrut sa-i dau fructe+branzica. a mancat doar vreo 40gr. presupun ca nu ii era foame. trebuia sa aman pana pe la ora 11 ca sigur manca mai mult.
cand vom introduce 2 mese si intarziem mai mult, presupun ca voi alege sa-i dau ori fructe, ori legume.
![](chatterbox.gif)
edit: sau cum spunea Madutza, vom decala toate mesele, dupa cum porunceste bebe
![](pupic.gif)
irinuca05 spune:
astazi sunt suparata
am sunat-o pe pediatra sa ne programam pt control si m-a intrebat ce i-am mai dat de papa.
i-am spus ca pana acum am incercat doar mar, morcov, prune, branzica. si m-a certat "cum prune la nici 6 luni?"
eu i-am dat pruna ca se constipase de la branzica. a facut kk si totul s-a rezolvat.
asa este? nu se da prune la 6 luni? eu am citit pe aici ca ati dat bebicilor (oare nu am fost atenta si au papat prune bebici care sunt cu 2 luni mai mari decat Daria?)
in schimb mi-a recomandat portocala, kiwi si banane. lucru cu care nu sunt eu de acord
mi-a stricat toata ziua!
ghiciti ce facem astazi? plecam la tara dar ne intoarcem maine. ne ducem sa-l vedem pe tataia care tocmai s-a intors dintr-o delegatie si are cadouri pt noi. si cum toate weekendurile noastre sunt ocupate pana pe 28 oct (nunti, botezuri, aniversari) si nu ne mai putem duce pe acolo, am decis sa facem o excursie mica azi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yvyana/yvyana.jpg)
yvyana spune:
Multumesc pentru raspunsuri, mamici!
Madutza, da, papase si la 6:00 tzitzi, desi de obicei ea papa la 7:00, cred ca era mai intelept sa-i dau fructele la 9:00, dar mi-a fost lene sa ma dau jos din pat sa le pregatesc si sa fac branzica
imi cam picau ochii in gura de somn ca s-a cam foit toata noaptea.
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
Dr mi-a zis ca dupa 6 luni sa bag si carnea in alimentatie si doar in prima sptamana sa o fierb separat, apoi impreuna cu legumele. |
Si mie mi-a spus la fel.
Fetelor care inca alaptati, dati si fier lui bebe?
Mie nu mi-a spus nimic pediatra, dar si eu am uitat sa intreb
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
.
irinuca05 spune:
Iar mergem la bebe gym
Pt fetele din Bucuresti, 50% reducere pt 4 sedinte de bebe gym (70ron).
Mai aveti 9 ore dc vreti sa achizitionati voucherul:
http://www.groupon.ro/deals/bucuresti/kinetobebe-baby-gym/973096?nlp=&CID=RO_CRM_1_0_0_270&a=1864
(sala de gym este in zona Mosilor)
Daca mai merge careva, anuntati-ma si pe mine, sa ne programam impreuna la sedinte!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gimihaela/gimihaela.jpg)
gimihaela spune:
irinuca05:mie pediatra mi/a recomandat sa dau suc de struguri pentru constipatie, dar am avut o retinere si nu i/am urmat recomandarea. Eu ii dau numai para.Am incercat si prune pe la 6 luni si un pic, dar nu prea i/au placut asa ca am renuntat.
din ceea ce stiu eu banana si kiwi/ul au potential alergen, deci ar trebui introduse cu atentie si mai tarziu. eu am dat banana abia acum. la 7 luni jumate, iar portocala deloc.
Parerile pediatrilor difera asa de mult incat uneori nu mai stii cesa faci. Medicul meu de familie, care e si pediatru imi spunea la 6 luni sa/i dau miere si branza de vaci, nu calcica, so...cate capete, atatea pareri.