Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (51)
Raspunsuri - Pagina 10
yvyana spune:
Irinuca nu te supara ca eu zic ca tu ai dreptate!
Eu i-am dat si para si pruna, dar mai mult ii place para din orice combinatie de fructe nu a lipsit para si nu s-a constipat deloc de cand am inceput cu diversificarea... asta ar mai fi lipsit, ea si asa avea probleme cu tranzitul, si facea kk cam la 3 zile!
Si kiwi nu e deloc OK sa-i dai, decat dupa un an, portocala doar foarte bine coapta si banana poti dar mai putin si nu in fiecare zi pentru ca banana contine mult potasiu care poate fi periculos daca se asimileaza in cantitate mare!
.
yvyana spune:
Sint foarte mandra de puiuta mea!!!
Azi a papat 120ml de fructe (caisa/piersica/para cu branzica) si nu sintem decat in a cincea zi de diversificare si a si adormit acum la pranz singurica in patutul ei!!! Bine, tinand-o eu de manuta printre gratii, dar doar atat!
Asta e o mare realizare pentru noi, caci ziua ea nu adoarme decat in brate sau in carut si daca o pun in patut sau ma opresc din plimbat carutul de trezeste.
Gata cu laudele...
ailed_dota spune:
irinuka, las-o pe tanti dr. sa-i dea ea lu fii-sa portocala si kiwi la prima diversificare.......si sa sti ca astia de la hipp au aici borcanase cu prune sau pruna in combinatie de la 4 luni... si cred ca fac si ei niste studii cand fac borcanelele...oricum prunlele sunt romanesti,iar ce a recomandat ea importate deci tratate cu n prostii....
ce misto , va duceti la tara.....si noi faceam excursii de genul hai o fuga la tara...
tataie e inebuit dupa Dari, stiu eu
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
irinuca05 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yvyana Sint foarte mandra de puiuta mea!!! Azi a papat 120ml de fructe (caisa/piersica/para cu branzica) si nu sintem decat in a cincea zi de diversificare si a si adormit acum la pranz singurica in patutul ei!!! Bine, tinand-o eu de manuta printre gratii, dar doar atat! Asta e o mare realizare pentru noi, caci ziua ea nu adoarme decat in brate sau in carut si daca o pun in patut sau ma opresc din plimbat carutul de trezeste. Gata cu laudele... |
Bravo Larisa!
Sa stii ce de 1 sapt nici Daria nu mai vrea sa adoarma in brate. Ma chinuiam intr-o zi sa o adorm si ea se tot foia in bratele mele. Obosisem si am lasat-o pe pat. Ea s-a intors frumusel cu popoul in sus si a adormit intr-un minut. Nu-mi venea sa cred! De atunci o iau doar putin in brate si o legan, apoi o las in patut doar linistita, nu adormita. Si adoarme singura.
ailed_dota spune:
a mea dimi cand am venit de afara.. am pus-o pe jos pepatura in sufra s-a intors pe burta si gata...s-a culcat.. bine n-a durat mult.... dar...
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
irinuca05 spune:
citat din mesajul lui ailed_dota irinuka, las-o pe tanti dr. sa-i dea ea lu fii-sa portocala si kiwi la prima diversificare.......si sa sti ca astia de la hipp au aici borcanase cu prune sau pruna in combinatie de la 4 luni... si cred ca fac si ei niste studii cand fac borcanelele...oricum prunlele sunt romanesti,iar ce a recomandat ea importate deci tratate cu n prostii.... ce misto , va duceti la tara.....si noi faceam excursii de genul hai o fuga la tara... tataie e inebuit dupa Dari, stiu eu mami de fete frumoase: MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) |
Asa este Delia.
Prunele erau din curte. din pomii plantati special de tataie pt nepoti.
Tataie e topit dupa Dari... El e o persoana mai dura (serviciul l-a facut asa. a fost dintotdeauna sef/director. acum e primar), iar cand Daria ii zambeste, el e lesinat. i se schimba si vocea. cand am nascut, a venit la spital plangand
viss spune:
-strumph-ai fost frumoasa foc.s-a vazut ca v-ati simtit cu totii relaxati, fericiti,si la final obositi.cred ca ptr tine a avut o incarcatura si mai deosebita ca te-ai intors pe meleaguri natale,alaturi de baiatul dupa care ai plecatalaturi de parintii lui, si de copilul vostru
-voi ati scos copii cu muci din casa?inafara de cami, care stiu sigur ca daeu de fiecare data cand am stranutat, avut muci, am stat in casa, dar am asa o ciuda de vremea asta frumoasa..maine as iesi, dupa 2 zile, ca cica de joi vin ploile
- ati dat lamaie la copii? eu inca nu, nici portocala , banana,na, au 6.3 sapt. in curand..dar ptr ca acum a facut sergiu niste muci, cum rar gasesti, se infunda aspiratorul..m-am gandit sa pun cateva picaturi in 50ml apa, nu stiu cat efect or avea, dar na..
lauriciu_25 spune:
viss,sa sti ca eu chiar l am scos pe seby afara cu mucisori,de 2 ori chiar ,a avut si nu s aintamplat nimic rau...acum,cum crezi tu
catank spune:
citat din mesajul lui yvyana Sint foarte mandra de puiuta mea!!! Azi a papat 120ml de fructe (caisa/piersica/para cu branzica) si nu sintem decat in a cincea zi de diversificare si a si adormit acum la pranz singurica in patutul ei!!! Bine, tinand-o eu de manuta printre gratii, dar doar atat! Asta e o mare realizare pentru noi, caci ziua ea nu adoarme decat in brate sau in carut si daca o pun in patut sau ma opresc din plimbat carutul de trezeste. Gata cu laudele... Ce frumos... ma bucur ptr voi. Usor ..usor ...cu rabdare se poate. Bravo...Felicitari... |
ailed_dota spune:
viss, daca e cald si frumos afara nu vad dc sa nu ii scoti afara...daca ar fi ploaie sau vant cu sigurantza nu...., eu pe Maria am scos-o daca era frumos afra si n-avea febra....Andra multumesc lui Dumnezeu nu mi-a racit... iar nasuc infundat nu mai are de cand regurgita laptic
irinuka, stiu asa sunt tataii, mai ales cei paterni, asa era si socru cu Maria, cu Andra nu are cum ca de...e departe
mami de fete frumoase: