Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

am razbit si eu sa gasesc 5 minutele .. cu criza asta m-au zapacit astia, toti pe capul meu, ca tot viseaza ca or trece de criza daca castiga la jocurile de noroc...
vreau si eu sa fiu printre cei care ii ureaza CRISTINEI!!!! o viata plina de impliniri,iubire, bucurii si tot ce iti doresti!!! pup mamica sexy si minunata!!!

si acum sa ma plang si eu un picut..puiuta mea tot nu papa cu lingurita...cu greu ceva fructe, dar in rest nimic.. am tot lasat-o sa se joace cu o lingurita si bol sa-i treaca teama,dar nimic, i-a 2 lingurite si gata.. am vb cu dr la tel azi si mi-a zis s-o las 5-6 zile doar cu bibe..... credeti ca-i ok???? puiuta este fff voioasa si bine dispusa, nu pare bonlavioara si nu imi da de inteles ca nu ar fi ceva in regula cu ea, dar totusi, ea era un bebe care manca fff bine...nu lasa bibe din gurita pana nu il golea, acum se stranba la el ..

mai intreb o data in legatura cu ascaunul auto...la ce varsta il pot intoare si la ce varsta il pot schimba( sau la ce greutate)??

va pupicesc multe pe toate si toti....
sper sa reusesc sa citesc si eu din urma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Happiness ma bucur ca a fost totul frumos si Andrei a avut o zi minunata Multumim de aprecieri

Catank, am mai spus de tata socru, e un om super ok si tine foarte mult la familie , iar pe mine ma iubeste tare ca ii sunt draga nu stiu de ce, o fi de la sangele meu latin Sora mea, cea care ne-a botezat si cununat mi-a spus dupa ce au plecat socrii ca tare mult i-a placut, desi ii cunoscuse si in ianuarie aici la Londra, da a spus ca omul asta cand te strange in brate si te pupa se simte si se cunoaste ca o face din suflet , nu numai de complezenta Ce le placea lor de familia mea, dar acum dupa ce au si fost si vazut Romania le place si mai tare de ma intreba soacra mea cand a plecat duminica dimi la ora 6 daca ma mai intorc in UK ? iar cand eram prin muzeul satului sa il vizitam, cica : e asa de frumos Dorina, nu iti pare rau ca te-ai mutat in LOndra ? nu stiu de unde i-or fi venit asa idei ?

Moulineta nu au bagat-o in cristelnita plina cu apa pentru ca a spus unul din preoti ca eu am intrebat pentru ca e mai mare, deh avea 5 luni jumate si cica e prea mare si de obicei astia mai marisori fac scandal mare de urla pana se albastresc si nu ii mai poate potoli cu nimic si asa numai a dezbracat-o si i-a turnat apa in capa fost foarte cuminte, nu a spus nimic, nu a comentat, ba radea si cand a luat-o preotul si a pus-o la nasu in brate in prosop se chicotea si cand a imbracat-o nasica ea radea cu gura pana la urechi si se chicotea apoi in timpul slujbei de cununie a noastre ea a dormit in bratele mamei mele aproape o ora

Miki multumim dar suntem 4 surori, eu cea mai mica si eram ultima ramasa nemaritata sora mea din italia cred ca nu se vede in poze, nu stiu de cum am omis sa pun poza si cu ea, dar o sa pun una in care suntem noi toate 4 surorile si una cu cumnatii, adica nasu si inca unu, sotul surorii din bucuresti, sotul celei din italia e plecat sus la cer de 3 ani. Cat despre asemanarea piscoatei cu nasica ei, sora mea, ehhh cica si ea a aratat poze pe la cunostinte si priteni si o intrebau daca nu cumva e a ei ? e a mea si nu o dau , nu nu pe zi ce trece ma indragostesc si mai tare de ea, asta daca e posibil, ca simt uneori ca imi plesneste inima de atata iubire si cat mi-e de draga si scumpa

ailed, lui Nick i-a placut tare mult mancarea , si mie l afel, dar nu stiu cum se face ca amandoi ne-am mentinut la aceleasi kg cu care am plecat in ro ? eu m-am cantarit ieri dimi si eram la fel si el s-a cantarit cand am venit si avea cu minus juma de kil? cum naiba vine asta ca in 2 sapt am mancat cat am fi mancat noi aici in 2 luni ? Nick cica a gasit explicatie, se mananca sanatos si de aia nu s-a pus nimic

Ally, si parintii mei au fost, cum sa nu ? am sa pun poza cu tot familionul sa vezi si parintii mei maica mea era foarte obosita si o dureau tare picioarele si abia mergea si statea in picioare, sufera deja rau cu reumatismul Socrii au spus ca mai vin da nu stiu cand ca la anul mergem pe croziera impreuna 2 saptamani, ne-au cumparat biletele deja eu abia astept sa plec, da mai e pana la anul in august mi-e frica sa nu am rau de mare si sa cad de pe punte iaca la ce ma gandesc eu acum in mijlocul toamnei

madutza , cu lada cu vin nu a rezolvat dar o coace el socru acum cred, nu se lasa el pana nu importa niste vin ca prea tare i=-au placut mai toate vinurile de le-au degustat as putea face o afacere din asta sa fac si eu un ban cinstit nu ? Pe socrii amandoi ii strig pe nume de cand i-am cunoscut, nu au pretentii sa ii strig mama sau tata sau mama soacra sau ceva de genu, numa prin ro am auzit de astea, in "wild wild west" se striga pe nume si asa mi se pare cel mai fain, sa nu spun cool

Stefya nu stiu cum dar te admir ca mergi si la munca, si mai alaptezi si micuta ciprioata si mai faci si treburi pe acasa multumim de aprecieri si le intoarcem micutei cu ten masliniu si ochi negri , e superba, am admirat-o in pozici zilele trecute

Irinuca ce hairstylist si make up artist imi venea mie in creierii muntilor? nu chiar sus in varf dar totusi.. nu am avut nevoie sincer, am spus ca daca e asa mica nunta si petrecerea , fac eu cum stiu si cum pot, cred ca m-am descurcat cat de cat onorabil nu ? daca era o nunta pompoasa la oras la un restaurant de fitze atunci imi luam de toate pentru toti dar nu am vrut asa ceva, m-a obosit si stresat destul si nunta asta asa mica in familie Socrilor le-a placut tare ideea de a face nunat in ro si de a o boteza in religia ortodoxa, bineinteles ca si Nick a trebuit botezat ca sa ne putem cununa, i-a botezat impreuna...piscoata si Nick au avut aceeasi lumanare ca preotul asa a spus ca e ok Nick nu mai putea vorbi de emotii si fericire ca cica acum toti 3 suntem la fel si abia astepta momentul chit ca nu a inteles el slujba in romana , a mai prins pe ici pe colo cuvinte ca a inceput sa mai vorbeasca si sa rupa pe romaneste, l-a emotionat tare, la fel si pe socrii, le-a placut tare mult, ei care nu le au cu Biserica mai deloc ca si rezumat, eu cred ca socrilor le-a placut atat de tare ca vor sa isi cumpere casa la munte in RO

Yasmi nu fi suparata, nu dispera da? toate se rezolva la timpul lor... mie Dumnezeu mi-a aratat in ultimii 2 ani ca totul se intampla cu uns cop si la timpul lor, atunci cand e cel mai bine si potrivit Ai sa vezi ca in curand o sa se rezolve toate si o sa te uiti inapoi si o sa iti vina sa zambesti daca nu sa razi chiar despre tot ceea prin ce treci acum

Lauriciu multumim de urari si iti urez si tie sanatate si sa dea Domnul sa te linistesti curand l-am admirat pe Sebastian in pozici, ce frumos e, ce a crescut de cand nu l-am mai vazut... un scump si dulce foc, are niste ochi frumosi, o sa ai nevoie de batz la usa cand ti-o aduce fetele acasa

Ia sa ma duc si eu la bucatarie sa vad ce gasecs prin frigi, de azi iar a dieta ca pana la Craciun vreau sa mai dau jos cel putin 15 kile, macar atat , sa nu visez la mai mult ...orircum nu ma supoar daca o fi si 25 ca e de unde

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

nu ma mai aprecia atat ca nu mai alaptezde o luna...cred ca m-am si delesat, am gasit scuze singura si inca ma simt vinovata...multumim pt pupici si imbratisari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauriciu_25

noi am fost la doctor in dimineata asta,pt controlul lunar si sa ne spuna ce sa mai papam...dar deocamdata ramanem doar la fructe si piureul de legume cu carnita,pt ca sebastian are 9.800kg si i sunt deajuns mesele astea 2 si lapticul deocamdata;ne iese si noua un dintisor,iar doctoru mi a spus sa nu i dau cu ninmic in gurita pt calmare,ca e un proces normal iesirea dintilor si ca el nu e de acord cu produsele astea pt calmare,voi ce ziceti?

MAMI de baietel scump si drag si minunat SEBASTIAN-ANDREI

nici pediatra noastra nu este de acord cu ele..zice ca intareste gingia si ingreuneaza iesirea dintisorilor, deci lungeste "chinuiala" bebicilor.... noi inca nu am fol,dar am in casa pt cazuri urgente

pupi dulci la grasunel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Am revenit si noi de pe afara de la o plimbarica mica in cartier, am fost si am cumparat ceva legume proaspete si fructe ca doar dupa 2 sapt in vacanta frigiderul si debaraua cam goala, deci la cumparaturi cu noi

Fetelor, va multumesc de aprecieri, parintii mei sunt minunati, au fost si sunt oameni simpli dar au muncit mult sa ne creasca pe toate 4 , nu le-a fost usor cand eram toate in faculatti, cand eu eram in primul an, eram 3 la facultate in Iasi, sa te tii ce greu a fost anul ala, eu primul an, sora mea de la bucuresti al 2 lea si sora mea care a ramas in BT ultimul an la drept, cheltuieli imense, tin minte cum ne trimitea mama pachet pe autobuz cu mancare si toate cele bune de acasa, statea noptile sa ne faca de mancare sa ne trimita pachet...ce bucurie cand mai gaseam si cate un banut in punguta cu oua sau pe unde mai baga maica mea si ascundea sa nu se vada poate mai sunteti dintre voi care ati facut facultatea in alte orase decat cele de resedinta si stiti despre ce vorbesc

Hai ca deja m-au luat amintirile si m-au apucat melancoliile... de aia ii iubesc si respect eu asa mult, ca au stiut sa faca din noi oameni si sa ne indrume in viata, au tinut mortis sa facem o facultate sa nu ajungem ca ei, ca lor le-a fost greu, mama secretara si tata sudor/instalator sanitar si multe altele, a lucrat de la 14 ani pe santier ... au muncit pe branci sa poata sa ne tina pe la scoli , dupa revolutie cand s-a dat pamantul inapoi erau ani cand lucrau si cate 10 ha de pamant sa poata sa faca bani sa aiba sa ne tina la scoala, lucrau ziua la serviciu si seara /noaptea pamantul... greu tare dar au razbit

Madutza, vorba ta, daca ii spuneam lui Nick ca asa trebuie , pai asa facea, se conforma....ca doar asa a si facut , numa ca nu l-a spalat nasu si nici eu cu flori de trandafir ai spus tu ca iti place de el ca se implica, pai aia nu-i nimic ce ai vazut pe langa ce face acasa Eu seman cu mama da, stiu de mult, cam copia fidela a mamei la varsta mea , daca te uiti in poze vechi de ale ei , zici ca-s eu Nick are numai un frate si 2 nepoate de la el, nu au putut veni, ca fetele sunt la scoala si aici nu prea poti lipsi cand iti tuna tie si fratele e managerul unui lant de magazine in Manchester si nu a putut sa isi ia concediu sa vina. Ne-a parut rau ca nu au putut veni dar poate data viitoare o sa se nimereasca sa vina si ei toti

Viss tare frumos ai mai povestit de gemenasii tai imi si imaginez 2 perechi de manute in jurul gatului tau eu ma topesc de la 2 manute, d`apoi tu de la 4? Si nu, nu sunt suparata, de ce as fi ? eu nu tin suparare, da chiar deloc... eu am incercat sa vorbesc si cu Deea dar ea nu vrea, ca oricum ea s-a suparat pe mine aiurea si mi-a scris un PM sa ma apostrofeze aiurea in tramvai fara sa fi avut vreo vina, i-a tunat ei , ori i s-o fi parut , dar nah... asta e Acum cateva saptamani in urma am felicitat-o pentru o realizare a Anei dar s-a facut ca nu vede, ca ploua... pai las` sa ploaie in continuare ca doar oi putea trai si fara sa imi vorbeasca unu altu
Pozele sunt publice pentru toata lumea de la fluturasi, am pus linkurile la ultima poza, dedesubt la comentarii, de la albumul Cismigiu 23 septembrie, am si scris ieri cum sa ajungeti la ele, dati copy paste in browserul vostru si se deschid, am vrut sa nu le mai fac publice pe forum sa mai resctrictionez un pic sa le vedeti doar voi fetele de la fluturasi si nu toata lumea de pe DC sau internet O sa iti trimit linkurile pe Pm daca vrei sa iti fie mai simplu sa le deschizi direct sa nu te chinui cu copy paste... dupa ce termin de scris mesajul asta

Lauriciu o sa iti trimit si tie PM sa vezi o mireasa mucoasa si plangacioasa , ca doar eram racita si fara grai, si de la raceala dar si de la emotii

ailed, nu stiu de ce nu a aprins lumanarile mari preotul, cred ca vor sa protejeze picturile sa nu se afume inca, e noua catedrala, abia sfintita pe 21 august, lumanrile mici erau din ceara curata cred si nu fac atata fum cum fac alea mari de cununie si botez de parafina parca ii spune nu ?

Mai tot vorbiti de mese , fructe, diversificare si eu ma simt in plus pe aici ca eu inca ii dau dar cat de ucrand tre sa o bag si eu la masa in scaunel, pe care trebuie sa i-l cumpar sapt asta cred I-as da comanda de un chicco polly ca de asta a avut si sora mea de la bucuresti la fetita ei si a fost super multumita... si aud ca si voi care il aveti sunteti multumite... aici e 120 lire, in ro cat costa ??

A adormit piscoata, ma duc pana jos sa fac ceva curatenie in bucatarie si sa pun niste carne in congelator sa portionez ca le-am trantit in frigider de ieri si nici acum nu am reusit sa le pun in pungute si sa aleg niste patrunjel si marar sa toc sa pun cu sare intr-un borcan sa am pentru mai mult timp sa nu cumpar cate o legatura in fiecare zi, asa la sare sta bine si imi iau numa cate o lingura sa pun in bors cand imi trebuie am gandit bine nu ?

Va pup si ne auzim mai tarziu

Trimit acum linkurile la fetele care le-am promis, viss si lauriciu

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

mi-e dor de mamiiii meu si de padre meu frumos!!!!!! tare-i greu departe fara ei!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

astazi sunt suparata
am sunat-o pe pediatra sa ne programam pt control si m-a intrebat ce i-am mai dat de papa.
i-am spus ca pana acum am incercat doar mar, morcov, prune, branzica. si m-a certat "cum prune la nici 6 luni?"
eu i-am dat pruna ca se constipase de la branzica. a facut kk si totul s-a rezolvat.
asa este? nu se da prune la 6 luni? eu am citit pe aici ca ati dat bebicilor (oare nu am fost atenta si au papat prune bebici care sunt cu 2 luni mai mari decat Daria?)
in schimb mi-a recomandat portocala, kiwi si banane. lucru cu care nu sunt eu de acord
mi-a stricat toata ziua!

ghiciti ce facem astazi? plecam la tara dar ne intoarcem maine. ne ducem sa-l vedem pe tataia care tocmai s-a intors dintr-o delegatie si are cadouri pt noi. si cum toate weekendurile noastre sunt ocupate pana pe 28 oct (nunti, botezuri, aniversari) si nu ne mai putem duce pe acolo, am decis sa facem o excursie mica azi.

Mami fericita deDaria (8.04.2011)

eu i-am dat si puiuta a fost ok...chiar pediatra mi-a recomandat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Stefy, nu intareste gingia gelul de calmare, amorteste un pic locul...cand ti-o urla ai sa vezi ca-i dai ca nu sta dr cu ea...si te doare sufletul cand auzi bblul cum tipa

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

ce i-ai dat stefy, portocale? te cred ca la tine cresc acolo, la noi cresc mandarine, cred ca prin ianuarie ii pun si eu un pic de suc in fructe

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

ce i-ai dat stefy, portocale? te cred ca la tine cresc acolo, la noi cresc mandarine, cred ca prin ianuarie ii pun si eu un pic de suc in fructe

mami de fete frumoase:

prune...citricele inca nu s-au facut. iarna este sezonul lor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Stefy, nu intareste gingia gelul de calmare, amorteste un pic locul...cand ti-o urla ai sa vezi ca-i dai ca nu sta dr cu ea...si te doare sufletul cand auzi bblul cum tipa

mami de fete frumoase:

stiu, tocmai din cauza asta mi-am si facut rezerve...in caz ca nu rezista puiuta ..las' sa se intareasca

Mergi la inceput

yasmi nu stiu din ce cauza ( am citit printre randuri) esti supi....ai si de la mine multi si un brat de ca sa te inveselesca!!

Mergi la inceput