Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
ciristina_serban spune:
Neata. Dau .
Va citesc, ca am ramas in urma, ieri nu am prea reusit sa mai intru.
V-am citit putin, dar mai am... m-am amuzat cu Paula, care e ingrijorata cu Raul vorbaretul. Eu una cred Paula ca e foarte bine ca vorbeste in legea lui. Te cred ca devinde obositor la un moment dat, dar deh, pe vremea cand noi ne vom plange ca ai nostri nu vorbesc, voi deja veti fi la stadiul de povestit povesti.
puiutz, cris, si Riana a avut o perioada in care manca numai daca avea jucarii diverse de invartit, capace, linguri, sticlute diverse, etc... Pana la un moment dat cand nici astea n-o mai multumeau. Asa ca a descoperit cum e sa pape singura. Ea e innebunita dupa carne si i-o tai bucatele mici si ea indeasa bine cu manutele amandoua de zici ca-i fura cineva papa. Eu in timpul asta bag cu lingurita si ciorbica sau altceva. Si mai mereu ii dau si ei lingurita si o mai invarte prin castronel, mai incearca sa ia papa si pe la jumatate drumului scapa tot si linge doar lingura goala..etc.. Vedetzi si voi, poate vor sa treaca la pasul urmator, sa participe si ei efectiv la masa.
crissy77 spune:
bumblebee, de ce sa-ti iei rosii?
Noi facusem planuri sa cumparam un vitel de lapte, am mancat undeva o fripturica si am zis ca e de porc, asa de buna era. Dar socrul ne-a dat planurile peste cap, cica la vitelul de lapte (la fel ca si la mielul de lapte) carnea e toxica.
Poate intra maurice sa ne povesteasca, tin minte ca spunea ca nu-i da carne Sarei (decat peste).
Fug sa duc copil mare la camin.
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
krys, multumesc de cafeluta
ioii, daca va zic cat am dormiiiit, dati dupa mine cu rosii, nu dupa bumblebee . de la 11.30 la 7.30 (ora de aici), parca as fi dormit o saptamana. nici Isa nu s-a trezit pentru lp, nici eu nu i-am dat prin somn cum mai faceam, ca ieri m-a fentat si a baut mai bine de 3 portii de cate 9 masuri de lp . dar aseara a fost de coma, eu o pandeam sa vad daca ii e somn, ea nimic! si eu picam in nas... cand ma vedea de obicei cu sticluta de lp fugea sa mi-o ia si mergea inaintea mea in dormitor, eiiii, aseara a fugit de mine sa se ascunda dupa perdea doar cand a vazut sticluta, asa ca am pus-o la vedere pe masuta. dupa cateva minute a inceput sa-si frece ochisorii, dar tot fugea de mine, ghiciti unde?! in bratele Mariei, care nu se dadea nici ea dusa la culcare ca ii era drag de Isa cum se joaca amandoua... asaa, si am o bona minunata: a dus-o Maria in patut, i-a dat sticluta cu laptic, a invelit-o pe toate partile, i-a pus muzica, a stins becul si a iesit, cum a vazut de atatea ori ca fac eu. hmmm, n-a scos Isa nici un sunet , a bait cuminte tot lp si a adormit , trebuie sa mai repetam figura
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
bamboletta spune:
Neata
A plecat caprita la gradinita...David a adormit iar...mai stau si eu in pat sa lenevesc
Vai ce frig e dimineata ieri erau 5 grade...azi 9...trebuie sa scot paltonul de la naftalina
Cristina_serban- au ajuns?
Rodyka-am salivat la pozele cu gusa si jumari...nu am mai mancat de multi ani.
Paula- te inteleg f bine si Antonia vb non stop si cand mananca vb... si eu am momente cand nu mai pot...ii zic sa mai ia o pauza...mi se invarte capul...daca o sa vb si David asa mult
multa sanatate bolnaviorilor
paula_m spune:
Neata
Vin si eu la o cafeluta buna.
Nu ma intelegeti gresit, nu ma plang ca vb mult Raul si ma deranjeaza fonic- m-am obisnuit deja. Sunt un pic ingrijorata, asa cum ziceam- nu am mai auzit nici un copil sa vb asa, deci nu e normal. Cred ca mergem la un control, sa stau eu linistita.
Racusor, am vazut pe FB pozele din week-end. Super faine. Mie mi se pare ca Andrei intelege f multe pt varsta lui.
E ok sa nu-i dai carne copilului sa manance?
Bambo, deja 5 si 9 grade!!!La noi, pe la 9 diminbeata sunt 14 grade. Eu de abia astept sa ninga!!! Dar pe de alta parte mi-e groaza de frig si de imbracat copil cu 1000 de haine.
LA MULTI ANI BAMBI!!!
S iti dea Dumnezeu sanatate si numai fericire!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
crispro spune:
Neata, fete!
Jucarii la masa - mereu am zis ca nuuuuu, si uite ca e daaa. Pentru ca nu am reusit sa il las nemancat, mai ales ca ii dadeam papa la 4 ore. Stiam ca ii e foame, totusi. Si, evident, am facut orice ca sa manance...
Scaunul auto- am zis ca nu il scot veci de acolo pe drum, sa urle cat vrea. Ne oprim, il potolesc, ne plimbam, etc. Ei, cand am facut un drum mai lung si era deja obosit, nici o plimbarica pe jos nu il mai calma, a inceoput sa urle de se ineca. L-am luat in brate in timpul mersului... Eu, care ma uitam pe geam la alte masini cu copii in brate, in spate, si ma gandeam ce o fi in capul lor. No, acum tac..
Alice, io cred ca pricep copilasii ce ascunde burtica. Avea Vlad mai putin de un (sau cam pe-acolo) cand m-am intalnit cu o fina de -a mea, gravida, si i-am aratat lui V burtica, i-am zis ca acolo e bebe, si sa ii faca "draga-draga". A fost prima data cand facea unui strain "draga-draga" si cand se uita interesat la ce ii spun.
Lingurile de lemn- asa il prostesc sa mai stea cuminte, ii dau lingura si ii spun sa faca si el mancare. Ii place la nebunie. Ii mai dau un bol in care sa invarta, si e lumea lui.
Cu dormitul noaptea suntem mai bine- pe la 9, 9 juma e stingerea. Doarme cu mine in pat, in dormitor. Uneori doarme neintors cateva ore, alteori se trezeste si din ora in ora pt suzi. Dar imi e usor, ca doar i-o indes in gurita si gata. Pe la 6 ii dau Lp, atunci se trezeste, deschide ochii. Bea putin (70 ml) si asteptam sa adoarma. Mai sta treaz o juma de ora, o ora, apoi adoarme pana la 8-9. E muuult mai bine. Nu il las cu mama, ca parca nu pot. Vasi doarme in living, singur.
Ilinca, . Am vazut pozele. A crescut mult Victor, e tare scump si frumos! Un copil vesel! Cred ca v-ati simtit bine, asa se vede in poze.
Bumblebee, ce poznas scump ai!!! Vai, ce-mi place de el! Si de tine, ca esti calma si il lasi sa se murdareasca, ca cerceteze. E mare bucatar, vad!
Racusor, ce bine ca ti-ai incarcat un pic bateriile! Ioi, ma bate gandul sa fug si eu cu sotul undeva... oare cum ar fi?
La multi ani, BAMBI!!! Iti doresc sa ai parte numai de bucurii si fericire la tot pasul, sa ai o viata minunata alaturi de sot si de scumpul Matei! Sa fii sanatoasa, iubita si implinita! Te pup cu drag, mami scumpa!
Pupam pe Mara, sa nu faca cucui!
Bambo, brrrr, da ce frig e la voi!!!
Imi e groaza de iarna, de imbracat in 1000 de haine, si eu si copil.Plus ca in brate parca vad ca imi aluneca tot (fash pe fash) si trebuie sa intorc scaunul cu fata la sensul de mers, sa nu murdareasca cu talpile tapiteria. Ioi, si cand ploua si vrea in brate, ce voi fi pe haine.
Sa-l ajutam pe Alex
ciristina_serban spune:
Bambi, LA MULTI ANI cu sanatate. Sa fii fericita, iubita si respectata!
Si la noi e rece dimineata. Eee, tot asa cam 14 grade..dar deh… e prea putiiin. Vreau iarasi VARAAAA!!!!!
crissy77 spune:
Nu stiam de ziua lui bambi, ia sa trec si in fisierul cu zile de nastere.
bambi_bv, la multi ani!
eladea2005 spune:
gata, culcat copil, era prea maraici si vroia doar brate...sa vedem ce ne facem dupa ce vine Eric de la gradi...
bambo, paula, si Eric vorbeste non stop de ma capiaza... si noaptea vorbeste... singurele mele clipe de liniste sunt atunci cand e obosit si sta in pat la desene...sau cande bolnav rau, doamne pazeste...cand imi doresc sa urle, sa vorbeasca si sa faca galagie da sa fie sanatos...
bumble, imi place la nebunie umorul tau, creezi multa bunadispozitie...iar despre nazdravanul tau, imi place sa citesc ce traznai face si cum le povestesti tu...
BAMBI, LA MULTI ANI FERICITI, SANATOSI SI PLINI DE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI!!!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...