Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
ilinca79 spune:
Buna dimineata mamici dragi,
eu l-am pus deja pe Victor la somn, ca era tare obosit. De cand am venit acasa doarme f. prost, se trezeste din ora in ora si sfarsim prin a-l lua cu noi in pat, ca nu mai rezistam. Acolo doarme de-a curmezisul, si noi pe marginile patului Abia astept sa mai luam o pauza cu dintii, trei canini au spart deja gingia, premolarii de jos sunt iesiti complet iar cei de sus au colturile iesite...deci cu ajutorul lui DD nu mai avem mult.
La multi ani Bambi! Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, pace si liniste in familie!
Rodi, ce fain e sa ai asa o dadaca Bine ca v-ati odihnit azi noapte!
In seara asta ii organizam viitoarei finute petrecerea burlacitelor - surpriza Eu ma simt asa obosita si n-am niciun chef, dar sper sa-mi treaca si sa ne distram.
Ma bag pe FB sa vad pozele Alinei de la Munchen...
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Alice_Elena spune:
Rody da eu ce sa zic ca am dormit de la 12 jumate pana azi la 10 ( cu 10 min pauza de lp si pishu la 6 jumate). Nici cafea nu merit
Mara a mai dormit vreo 20 de minute, nu stiu ce program vom avea azi. Vedem pe parcurs.
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+
adrianaBuc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
Uite aici este ordinea aparitiei dintilor (l-am salvat de la Crispro) http://www.inimini.ro/wp-content/uploads/2011/02/Ordine-aparitie-dinti1.jpg Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
hahaha
deci copilasul meu e anapoda total
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o maseluta
20+
adrianaBuc spune:
un pupic pentru mamici ocupate si copilasi nazdravani ...
Eu nu ma prea bag in seama ca nu prea am nimic de zis. Poate doar ca Rebecai i-au spart 2 maselute in acelasi timp, ambele jos. EH! Cum zicea, anapoda.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o maseluta
20+
pufescu spune:
Buna fetelor..iar nu am mai scris/citit de o vesnicie.
Sunt rupta de oboeala,am avut cateva saptamani de groaza la servici,combinate cu pitic marait si cu reacie naspa la vaccin...acum suntem ceva mai bine,sper sa nu o luam de la capat ca saptamana viitoare iar il intepam.
Seful m-a anuntat ca o sa suspende activitatea biroului din romania pana vin vremuri mai bune...asa ca din primavara sunt pe cont propriu(ceea ce nu a contribuit pozitiv la moralulul meu subrezit).Deci daca auziti pe cineva ca are nevoie de un proiect de orice(arhitectura)sa stiti ca fac eu fain si nu scump :)))).
Piticul e demential,ne distram maxim cand e in toane bune.Paula,ii merge gura non stop,iar pe strada se uita lumea dupa noi ca el tine discursuri,chiuie,canta,etc :).Inca nu merge singur,ii e frica sa dea drumul la manute.
Nu vrea sa manance carne sau peste,in rest baga de toate(nu mananca grozav,dar macar incearca diverse).Asa ca eu ii fac lapte de soia si ii pun soia macinata care ramane de la lapte in diverse chestii...in budinci cu fructe de ex a avut un succes nebun,ii fac paien cu adaos proteic...improvizez si eu cum pot.
gata pauza,ca trebuie sa-i pregaesc masa la pitic.Sper sa ma mobilizez sa intru mai des.
puiutz_mic spune:
Fete dragi, va salut si eu in graba
azi am luat-o de la capat cu urletele, dar macar a adormit fara figuri acum...sper sa nu se trezeasca, ca ieri.
dintii - pai la noi e jale! i-au iesit doar 2 incisivi si un sfert, toti sus. al patrulea sta sa iasa, dar nu e inca hotarat (tot sus). de fapt pe tot maxilarul e umflat, iar pe mandibula doar incisivii centrali sunt umflati bine, in rest mai putin. Cred ca Raducu o sa fie atipic total, or sa-i iasa sus toti dintii si abia apoi jos
la noi inca e vreme frumoasa, dimineata se incalzeste pe la 10.30-11 pana pe la 19 grade, apoi de la 4 dupa-masa se cam raceste si se duce soarele asta e...a venit toamna!
si mie mi-e groaza de imbracat copilul cu haine multe, abia sta la un body si un panatalon
Bambi, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
carla_2008 spune:
hello fete,
am eu nu stiu cum sa fac asa ajung la zi. citesc pe sarite si ma enerveaza ca nu mai am timpul de lenevit din sarcina!
Paula am dat peste postarea ta. Cum sa fie o problema ca vb Raul prea mult??asa face Mateo,incontinuuuu, ba mai pune si telecomanda sau tel de jucarie sau mana, sau orice alt obiect la ureche si se face ca vb,ba se si plimba intre timp,il imita pe ta-su. Seara inainte sa adoarma trebuie sa repete toate gangurelile,sau cuvintele numai de el stiute sau noile cuvinte ce le-a auzit si repetat peste zi.De ex aseara a avut concert de o ora ,de la 10 la 11 cu toate minunile ce le invata peste zi. Ieri am avut in program cuvintele : gasca,ancora,tata,Carla,boca-boca(un dans de-al lui), ceapa, ham-ham,pa-pa, disco, multumesc. Evident spuse pe limba lui,Si le ia si le repeta fara sa il intreb ceva. Apoi incepe in pat si danseaza,probabil isi aminteste de vreo melodie din timpul zilei,apoi fuge prin pat si se arunca pe perne cum face ziua,apoi rade singur,apoi se ridica in picioare si se tranteste la loc sa faca nani. cand ii spun nani el imediat isi culca capul pe pat sau pe o perna,insa la fel de repede si-l si ridica.
Deci nu iti fa probleme,asa sunt unii copii.
Carla e mai retrasa ea dar cand isi da drumul la gura,nu te mai intelegi cu ea.Plus ca de multe ori se ia dupa Mateo.
of as vrea sa apuc sa citesc tot
sorry mi-au cazut ochii pe 2-3 postari si am zis sa intru sa va salut
revin
e ciorbita pe foc
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
michelle1981 spune:
Buna ziua
Imi cer scuze pt absenta indelungata, incerc sa recuperez din urma cat mai pot
Incet-incet intram si noi in program normal, ne acomodam inapoi acasa. Dupa intoarcerea din concediu am mers la mama la Botosani si am stat vreo 4 zile.
Acum ca s-a racit afara am schimbat programul.
Dupa ce ne trezim dimineata mancam si fac de mancare pt pranz, apoi iesim afara pe la 10 si ne plimbam, apoi ne jucam la parculetul de joaca pana la 11.30.
Pe la 12-12.30 luam pranzul (paste/orez/cartofi cu carne si ciorba/supa) si apoi somn de 2-3 ore (a avut zile cu somn de 4h). Apoi un fruct si iesim afara la 16 pana pe la 18. Dupa aceea gustarea de lactate cu faionase si joaca/vizite/iesiri/program de voie apoi somn la 21.30.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
michelle1981 spune:
Am citit ca tot mai multi delfinasi sunt nazdravani, se lovesc. Nici a mea nu sta departe de lovituri, acum ii trece un semn din obraz si si-a facut altul in frunte si tot asa. Ultimul a fost un unghi drept in frunte, a cazut cand voia sa iasa dintr-o cutie si a dat cu capul de gresie.
In concediu totul a decurs nesperat de bine, ca si a mea e la fel cu ce citesc din descrierile voastre, urlete daca nu o las sa mearga pe unde vrea ea, nu sta locului, mereu vrea sa se plimbe. Dar am reusit sa imbinam toate nevoile ei in programul nostru.
La dus a avut 2 crize de plans la check in si la check out, ca deja nu mai avea stare si voia pe jos. In avion si pe autobuz s-a jucat frumos la mine in brate, apoi a dormit juma de drum, nu a plans deloc, nici nu a marait.
La intoarcere a fost cuminte, la fel, a dormit si s-a jucat la mine in brate, nu a avut cand sa se plictiseasca la check in si check out ca nu am stat la cozi.
In concediu se trezea dimineata pe la 7, am prins si cateva rasarituri. Ieseam cu ea la plimbare sa facem aerosolii, uneori mai adormea o ora timp in care profitam si faceam cate o baie. Apoi luam micul dejun de la 8 la 9. Mancarea a fost excelenta, am pus 1 kg
Apoi plaja pana pe la 11.30, dupa care manca un fruct, de cele mai multe ori banana si somn de 2-3 ore, timp in care noi mergeam pe rand la masa, intai doamnele (eu si nasa mea), apoi domnii (sotul si nasul) cat timp dormeau copiii. Dupa ce se trezeau le dadeam pranzul in camera, pe la 15 si apoi mergeam la kids club si se mai juca vreo juma de ora pana pe la 16 cand mergeam la piscina si ne mai balaceam vreo ora.
Dezavantajul a fost ca fiind zona muntoasa soarele se ducea dupa munti dupa ora 17 si nu mai puteam face baie ca era rece pt copii.
Seara aveam program de plimbare si patrulat prin gradina si in camera, dupa care pica lata pe la 19-20. O adormeam in carut si apoi noi stateam relaxati la cina, la un pahar de vin, la lumina lumanarilor.
Recomand cu caldura complexul in care am fost noi cazati: mancarea a fost variata, fff gustoasa, locul de joaca e fff fain, piscina e mare, gradina e frumoasa si umbroasa, multe terase si restaurante de unde puteai servi ceva la orice ora, minunat totul!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)