Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
ooana spune:
Bambi LMA
vreau si eu reteta de gogosari a lui Crissy...tot am amanat dar vineri sau sambata pun si eu, numai sa ma hotarasc dupa care reteta
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Rody, exact asta nu vroiam sa se intample, sa se joace in timp ce mananca |
si noi avem o masinuta pe care o tinem pentru cand nu mai are rabdare...noi nu prea suntem mancaciosi si ne si plictisim rapid atunci cand mancatul e singura actiune in desfasurare
...scaunul de masina e sfant!
spuneti-mi voi cum pasati mancarea, cu furculita? sau o taiati cu cutitul bucatele mici?
noi carnea inca o facem cu blenderul ca altfel nu o mananca
am rabdare oricum...sa vedem cat ma tine
no' copilul meu a dormit 1 ora, nu poate respira si se trezeste ...l-am aspirat dar i-a zburat somnul
oare nu se mai termina mucii astia?!?
Cristina daca poti sa il lasi pe Vladut cu mama ta, eu zic sa mergeti undeva doar voi 2 in weekend
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufescu Inca nu merge singur,ii e frica sa dea drumul la manute. mami de Raducu, 10 august 2010 |
tot asa si noi , credeam ca suntem ultimii care mai mergem de manute...oricum nu sunt impacientata deloc, toate la timpul lor nu-i asa?!
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
eladea2005 spune:
MICHELLE, BINE ATI REVENIT....ma bucur ca ati avut un cocnediu fain! asteptam pozele,evident...
pufescu, uf, mami...greu ti-e si tie... lasa ca s-or rezolva toate cumva...
oana, eu lui Filip chiar daca ii dau carnita direct sa muste din ea, ca el e mancacios si deschide gura la toate, daca e mai atoasa sau mai uscata, i se aduna in gurita...n-o paote inghiti...daca o mixez e mult mai bine...relax, e vreme pt toate...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Oana, iti admir calmul si optimismul. Acum vad ce stresata eram ca nu umbla Vlad. Acum ar umbla dar nu il las eu fara ham, inca nu am curaj. Apoi m-am ingrijorat ca nu zice nu stiu ce... Doamne, ca parca tot mai mult vad ce stresata eram. Inca mai is, dar sper sa treaca.
Cu mancarea- carnita o tai cu cutitul, restul cu furculita. Vlad mesteca foarte, foarte bine, dar nu am eu rabdare sa ii dau bucati, pt ca dureaza o vesnicie masa, si nici nu mananca atat de mult. Asa ca prefer sa ii dau tocanit bine, sa ma asigur ca mananca portia... Va trebui sa imi fac rabdare si de dat bucatele, si de invatat sa manance singur...
Stau cu copilul la somn. Mama e la neamuri, apoi la dentist.
Mama mai are doar 2 sapt de stat :(((( offff
Sa-l ajutam pe Alex
michelle1981 spune:
In drum spre Botosani am scos-o si eu din scaunul ei ca ne oprise politia si nu mai avea rabdare, a durat ceva pana a completat hartia (a luat avertizare pt 64 km/h) si nu a mai fost chip sa o pun inapoi. Am mers cu ea in brate, dar cu centura mea pusa peste amandoua ultimii 30 km.
Eladea, am pus poze aici
Ooana, uite aici reteta de gogosari in otet
Crissy, apropo, nu e cam mult otet si cam mult zahar?
Eu nu mai pasez mancarea de vreo 2 luni, ii zdrobesc cu furculita sau cu unghiile Carnea o tai pe transversala bucatele mici mici ca niste firmituri. Oricum nu mai avem mofturi la mancare, mananca mult mai bine, ptiu sa nu o deochi. Nu mai avem mese cu cantec. A devenit din cale afara de pofticioasa, mananca orice, oricum si oriunde.
Singurele jucarii sunt mancarea si tacamurile. Merg de minune tacamurile noastre de inox si mai nou statul pe scaunele noastre de masa.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
adrianaBuc spune:
Eu nu mai pasez nimic de vreo 3 luni. Legumele i le dau asa cum o fac, adica cubulete. Carnita o tai bucatele micute - pui sau curcan - sau o bag la robot - vita, vitel.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o maseluta
20+
lauri_ca spune:
La multi ani Bambi!
Si la noi sunt ceva mofturi la mancare. Eu procedez ca si cristina serban, ii dau lingurita sa o bage in castronel, mai mult amesteca in ea, dar o tine un timp ocupata. Cand se plictiseste nu mai merge nici trucul asta eu o las in pace daca a mancat 2/3 din portie. Nu vreau sa o stresez prea mult cu mancarea, mananca cat vrea, desi mult mai putin decat alti delfinasi. Daca a mancat prea putin, urmatoarea masa/gustare i-o dau mai repede, dupa vreo 2, max.3 ore. Mancarea i-o dau pasata cu furculita sau maruntita cu cutitul de la 8 luni, uneori bucatele din care musca.
bumblebee spune:
Un barbat se duce la medic si ii spune:
- Domnule doctor vreau sa ma castrati !
- Ma omule, esti sigur?
Vad ca esti tanar si puternic?
- Sigur domnule ...
- Bine, semneaza aici. Asa, si aici.
Nu am timp acum sa discutam mai mult ...
Dupa operatie, doctorul vine la pacient si-l intreaba:
- Spune-mi si mie de ce ai facut-o?
- Pai m-am imprietenit cu o fata evreica si stiti la ei e un obicei mai ciudat ...
- Da ma, dar aia e circumcizie!
- Pai eu cum am zis?
Alinuta:
- Mama, un baiat m-a batut azi la scoala!
Mama:
- Da? Si poti sa-l identifici?
Alinuta:
- Sigur ca da, am o ureche de-a lui in ghiozdan ...
_
O cearta in familie. Sotia il loveste pe sot. Acesta se ascunde sub pat. Sotia incearca sa-l scoata:
- Iesi!
- Nu ies!
- Iesi!
- Nu ies!
- Iesi!
- Auzi fa, cine e stapan in casa? Daca am spus ca nu ies, inseamna ca nu ies!
_
maurice spune:
Da crissy, asa-i, eu nu i-am dat carne Sarei, pana la un an, de la un an i-am dat de vreo 3-4 ori niste carne de oui bio, dar ultima data a scuipat-o si nu am mai insistat (ea a mancat dintotdeauna orice, nu a facut mofturi niciodata, e tare mancacioasa), eu m-as bucura sa devina vegetariana desi mananca lapte normal. Nici oua nu-i dau, am incercat de cateva ori, a mancat, dar l-a refuzat si pe el saptamana trecuta.
In schimb mananca peste, la 2 zile, de la piata sau de la metro, si suplinim proteinele din carne cu fructe, legume, seminte, leguminoase (mazare, linte, fasole). Eu merg la un medic homeopat sa-i zicem, desi se ocupa de medicina cuantica, ea ne-a sfatuit pe noi sa fim vegetarieni, nu am reusit de tot, dar ne simtim mai bine de cand nu mai mancam carne.
Ma inspir pentru retete din Copilul vegetarian, de Elena Piride, acolo am gasit si niste explicatii simple despre ce contin alimentele, si in ce alimente gasim nutrientii necesari.
crispro ce ma bucur ca ai grija si de tine, auzi tu, la coafor doar cand esti nasa ; si eu sunt creata, si mi se aranjeaza usor parul, dar e bine sa te rasfete si sa te maseze cineva la cap.
Eu o pup pe Sara pe gurita, iar de cateva saptamani cand ne vede pe noi 2 pupandu-ne pe gura zambeste, casca gura mare si se apleaca spre unul din noi, o pupam, si se apleaca apoi catre celalalt, si face asta de 2 ori pana isi ia ea afectivitatea de care avea nevoie si gata, isi vede de ale ei.
racusor ma intrebai unde merg la psiholog, merg la cabinetul unei doamne recomandate de cineva, pe calea calarasilor. In ultimul timp e tare solicitata, astfel incat am rarit sedintele la 2 saptamani. Este extraordinara, pe noi ne ajuta mult, si pune mult suflet.