Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (50)
Raspunsuri - Pagina 13
bb_yasmi spune:
mada eu tot timpul am chef de un mic shoping ![]()
![]()
doamne ce kkacios e si fiu'miu...
nu fac adultii atata kk cat face el ![]()
![]()
am uitat sa precizez...ca si mananca pe masura ![]()
eu cand ma uit la cata asa grasunica o vad
dar ea nu are asa multee kg...e mai micuta de inaltime???? oricum este fenomenala!!!!! 

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi mada eu tot timpul am chef de un mic shoping doamne ce kkacios e si fiu'miu... nu fac adultii atata kk cat face el eu cand ma uit la cata asa grasunica o vad ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
si mie mi se pare grasuna..parca o strang toti pantalonasii in talie
Lucas cat ai zis ca poarta la pantofiori? Cristi cand a inceput sa mearga si i-au tb pantofiori i-am luat 20..erau putin mari cum e si normal, dar la Cata nr 20 e cam mare. Depinde si de model, dar nu stiu daca sa iau 19 sau direct 20

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
bb_yasmi spune:
mada, la sandalutele de mers pe jos (de 2 zile il pun in premergator) are 18. acum o sa vad la fata locului cat de mari sunt 20. oricum la ghetute vor mai veni si strampi+sosete. si la cat de sucmpi sunt nu i as cumpara doar pt 1-2 luna 
madutza_bra spune:
da, yasmi, tin minte ca in toamna ii erau mari 20 iar in primavara a tb sa cupar altii nr 21....asa e, sunt destul de scumpi gandind ca ii poarta puntin timp..of..
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
bb_yasmi spune:
la noi de azi au inceput partyurile de copilasi din grupul iasminei , cei care au crescut impreuna fiecare fiind nascuti la diferenta de o luna 
azi este prima sarbatorita!! apoi urmeaza iasmi luan viitoare...si tot asa pana in februarie cand avem dubla aniversare ca atunci face si lucas 1 anisor 

stefyapost spune:
salutari frumoaselor!!!

noi suntem mult mai bine...puiuta mea a mancat mai bine azi,dar nu i-am dat supita..am zis sa nu o mai "fortez" pt ca nu se omoara si poate din cauza asta nu mai papa, o fi prin friga "linguritei pline cu supita"![]()
..
am vazut pozele postate de strumphi

!!! sunteti minunate toate....despre puiuti nu am cunvinte..unul mai frumos si dulce decat altul!!! cata cu dintisorii aia micuti
!!! si asa plimbareata!!!
...englezoaica cu freza ei cool!! o minune 
!!! petru, un adevarat domnisor care-i copy-paste mamica lui si luca cu okchisorii aia in care te ineci

!!! niste comori!!!
strumpule bine ai ajuns home!!! te invidiez pt vacanta petrecuta...si bineinteles pt intalnire.. eu nu am razbit cand am fost in tara,dar poate reusesc la urmatoare vizita,care sper sa fie de sarbatori! vezi ca sunt in asteptare de super poze de la super party de botez si nunta!!

toate mamicile sexoase si minunatiile!!
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi la noi de azi au inceput partyurile de copilasi din grupul iasminei , cei care au crescut impreuna fiecare fiind nascuti la diferenta de o luna ![]() azi este prima sarbatorita!! apoi urmeaza iasmi luan viitoare...si tot asa pana in februarie cand avem dubla aniversare ca atunci face si lucas 1 anisor ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
wow, deci o tineti numai intr-o petrecere

Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
madutza_bra spune:
stefy
ma bucur ca e mai bine micuta ciprioata. lasa ca o sa-si revina ea la program 
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
bb_yasmi spune:
da mada, plua lte zile de nastere a adultilor
, sotul de ex care e maine 
noi acum suntem super stresati cu apartamentul :(......a iesit asa o nebunie.....