Cand percepe copilul gradinita ca pe o trauma?
Raspunsuri - Pagina 22
Selene_Bunny spune:
Este putina mobila si imi place f. mult asa. Proprietarul a spus CLAR si FERM ca el nu mai scoate nimic de aici, nici daca este inutil/nu folosim. De fapt, sotia proprietarului a fost cea f. ferma. Si noi am investit f. mult - covoare, mobila noastra (doua sifoniere, o comoda pentru TV + receiverul UPC + DVD player, o canapea), aragaz nou (al proprietarului scapa gaz si nu a vrut sa ma creada), televizor, apoi reparatiile instalatiei sanitare - la baie, de vreo 5 ori, plus la bucatarie...
Am fost la Altex/Carrefour dupa aspirator, cu ocazia asta, am gasit si la Deichmann ghete de iarna pentru copil. Care copil a cazut si pe acolo, pe suprafata plana, fara niciun colt sau obstacol, de vreo 3-4 ori.
Oricum, azi a fost o zi turbata, de cand m-a trezit D., de la 7.
I-am luat Dariei 3 caiete cu activitati pentru grupa mica, de la Editura Litera.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
beshter spune:
Selene, de ce nu-ti faci tu un bloguletz - acilica pe DC parca exista aceasta posibilitate - unde sa povestesti cui ii pasa despre mobila pe care nu poti s-o muti si despre faina pe care n-ai unde s-o pui si despre hainele pe care i le cumperi copilului si despre caiete cu activitati si despre ... si despre... si despre...
...........
...........
ma rog, despre 'subiectele' tale?
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
monicabo spune:
Heeei... atunci nu mai scrie nimeni si ne facem toti bloguri
E la moda acum vad sa-ti faci blog, de toti politicienii tot aud ca scriu ceva pe blog... pana si Iliescu, care e din vechea garda s-a modernizat
Selene e mai "vorbareata" aici pe forum, asa e ea... eu de ex. sunt mai "tacuta" ceva, nici in viata de zi cu zi nu-s ff vorbareata... asa si aici... f bine ca ne-a mai povesti despre Daria, mai ales ca vestile sunt bune. Ma refer la problemele cu gradinita si schimbarea aceea majora de comportament, ca restul sunt maruntisuri (nazdravaniile ei), care trec odata cu varsta (si pe urma apar alte probleme de alt gen)
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka Selene, de ce nu-ti faci tu un bloguletz - acilica pe DC parca exista aceasta posibilitate - unde sa povestesti cui ii pasa despre mobila pe care nu poti s-o muti si despre faina pe care n-ai unde s-o pui si despre hainele pe care i le cumperi copilului si despre caiete cu activitati si despre ... si despre... si despre... ........... ........... ma rog, despre 'subiectele' tale? Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz |
Esti... stupida. A doua oara. Cred ca un blogulets ti-ar prinde tie bine, acolo te poti da in stamba cat vrei.
Edit: chiar asa de greu este sa ma ignori? Nu va inteleg, nu va place ceea ce scriu, nu cititi si nu raspundeti! E atat de simplu de observat CINE posteaza (numele userului este in stanga, e nevoie de schema cu creioane colorate pentru a-l vedea?) si de ignorat acel user...
Lucrusoare de vanzare...
CorinaDani spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny . Care copil a cazut si pe acolo, pe suprafata plana, fara niciun colt sau obstacol, de vreo 3-4 ori. Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
ar trebui s-o duci pe Daria la medic, nu e normal sa fie atat de impiedicata, din senin, asa. mai cad copilasii, dar nici in halul acesta.
daca nu e de la ochi, poate fi o carenta de vitamine/minerale sau ceva in neregula cu urechea interna, coordonarea miscarilor si/sau a echilibrului.
poate si episoadele acelea cu plans in somn, confuzie, etc sa aiba legatura cu cazaturile astea din ultimul timp. a facut recent vreun vaccin ?
Mik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Esti... stupida. A doua oara. Cred ca un blogulets ti-ar prinde tie bine, acolo te poti da in stamba cat vrei. Edit: chiar asa de greu este sa ma ignori? Nu va inteleg, nu va place ceea ce scriu, nu cititi si nu raspundeti! E atat de simplu de observat CINE posteaza (numele userului este in stanga, e nevoie de schema cu creioane colorate pentru a-l vedea?) si de ignorat acel user... Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
Eu cred ca ar trebui sa-ti ceri scuze.
Si da, Mihaelka are dreptate : subiectul de la "parintii intreaba", ti s-a raspuns si nu ai tinut cont de mai bine de jumatate de mesajele scrise, tii neaparat sa-ti povestesti viata pa aici.
Un blog cu "vietishoara" ta ti-ar prinde bine.
Selene_Bunny spune:
Mik, nu am ce scuze sa imi cer, cat timp Mihaelka a declarat ca ea imi urmareste subiectele doar ca sa vada cat de departe se poate ajunge. Sau cat de... "low". Cu ce cat de departe se poate ajunge, asta nu stiu.
Iar remarca ei EU o pot interpreta ca pe o ofensa adusa copilului meu. Ca despre copilul meu este vorba la acest subiect.
CorinaDani, maica, nu ma speria... Nu, nu sunt vaccinuri de facut la varsta asta. Eu am pus cazaturile pe seama agitatiei, nu prea mai sta locului in ultimele zile, e mereu in miscare, sare, tzopaie, sare si de jos pe pat, si invers...
Lucrusoare de vanzare...
CorinaDani spune:
mai, eu nu vreau sa te sperii, insa din ce scrii, mi se pare ingrijorator faptul ca Daria a inceput sa fie impiedicata de ceva timp incoace; saltareata si vioaie e de felul ei, ai mai povestit si la alte subiecte. insa cazaturile astea pe mine una m-ar pune pe ganduri, daca as fi in locul tau, si as merge fuguta la medic, sa ma asigur ca totul e in regula macar...
alex_andra spune:
Cat de jalnici mi se par frustratii care, nu pot iesi din micimea lor si atunci se apuca sa jigneasca gratuit.
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui CorinaDani mai, eu nu vreau sa te sperii, insa din ce scrii, mi se pare ingrijorator faptul ca Daria a inceput sa fie impiedicata de ceva timp incoace; saltareata si vioaie e de felul ei, ai mai povestit si la alte subiecte. insa cazaturile astea pe mine una m-ar pune pe ganduri, daca as fi in locul tau, si as merge fuguta la medic, sa ma asigur ca totul e in regula macar... Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
La care medic, Corina? Cel de familie, initial?
Lucrusoare de vanzare...