Cand percepe copilul gradinita ca pe o trauma?
Raspunsuri - Pagina 23
alex_andra spune:
Corina, e posibil sa fie si cum zici tu, nu zic nu, dar, sa stii ca si a mea a face la fel.
A devenit mai impiedicata ca niciocdata, iar ea e cu analizele la zi si e beton de sanatoasa.
Ma rog, are platfus :-).....dar incercam sa il tratam.
Eu cred ca e pur si simplu prosteala lor, vor sa atraga atentia, cumva.
Eu, cel putin, am observat-o cu atentie pe a mea, la felul cum merge. Si atunci cand merge in dorul lelii, sau prosteste, isi atrunca picioarele, le tranteste, atunci se impiedica.
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Cat de jalnici mi se par frustratii care, nu pot iesi din micimea lor si atunci se apuca sa jigneasca gratuit. BAZAR UMANITAR |
Mi se pare ca ad-personam se numeste acest tip de "argumente".
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Corina, e posibil sa fie si cum zici tu, nu zic nu, dar, sa stii ca si a mea a face la fel. A devenit mai impiedicata ca niciocdata, iar ea e cu analizele la zi si e beton de sanatoasa. Ma rog, are platfus :-).....dar incercam sa il tratam. Eu cred ca e pur si simplu prosteala lor, vor sa atraga atentia, cumva. Eu, cel putin, am observat-o cu atentie pe a mea, la felul cum merge. Si atunci cand merge in dorul lelii, sau prosteste, isi atrunca picioarele, le tranteste, atunci se impiedica. BAZAR UMANITAR |
Exact asta a remarcat si D. in Carrefour ieri. Ca isi arunca aiurea picioarele si chiar o amuza sa se intinda pe suprafata aia lucioasa. Mai ales ca se uita si lumea la ea. Nu s-a lovit deloc, din fericire.
E drept ca noi suntem vegetarieni, Daria insa mananca peste (pastrav) de 2-3 ori/saptamana. Si 2-3 oua pe saptamana.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
alex_andra spune:
Selene, e posibil sa fie si de la incaltari?
Le-a schimbat de curand sau sunt mai maricele?
Ca noi asa am mai patit si in primvara cand le-am schimbat si erau noi si un pic mai mari, pana s-a obisnuit cu ele.
Laura25 spune:
Selene, pt ca deja s-a ajuns la un nr. destul de mare de pagini si discutia initiala a deviat mult, am sa te rog sa deschizi subiect nou, cu titlu semnificativ, daca crezi ca mai ai ceva de zis. Nu cred ca vrea cineva sa asiste din nou la "dezbateri" intre userii 'pro-Selene' vs 'contra-Selene'.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me