Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

hai Eladea ca noi suntem la tel nr 4 stricat din martie si pana acum :)))

Off nici eu nu vreau sa mai aud de cazuri de astea,ma coplesesc efectiv.In maternitate era o mamica a carui fat in burta nu avea maini si picioruse si ea nu vroia sa faca avort,spunea ca il creste asa.Saraca!!Iar alta,desi ii spusese medicul meu ca i se va opri din evolutie,ea nu vroia avort programat ci sa fie de la sine.Doamne cate necazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Krys, nu mai avem cont comun (adica avem dar e gol, cineva l-a vandalizat, a sters tot ce era), dar avem grup yahoo. Joculetele le-am trimis pe grup. Daca vrei sa intri in grup sau doar sa-ti trimit joculetele, lasa-mi PM cu adr. de mail (de yahoo daca vrei in grup).

paula, nu te recunosc, revino-ti ca altfel vin la tine

rodyka, bine ca n-am patit nimic cand ne-am ciocnit de gard, eu nu am carnet si nici nu intentionez, probabil de asta nu am nimerit poarta. Tren stiu ca inseamna veste. Sa-ti fie de bine somnul.

eladea, baga rapid niscaiva hapuri preventiv, sa nu se extinda

ochidut, ia-o usurel, sunt sigura ca o sa le asezi pe toate la locul lor la timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Fetelor va multumesc mult tuturor ca v-ati gandit la noi! Medeea din fericire e ok, ca si cum nu s-ar fi intamplat. Cu mine mai greu

paula cred ca am reactionat instinctiv, la fel cum ai facut si tu cu Raul cand l-ai prins sa nu cada. Oricum ieri n-am fost buna de nimic, abia azi pot spune ca mi-am mai revenit.
Sa-ti fie de bine noul look! Poze unde vedem?

rody ai avut dreptate, Medeea e ok acum dar spaima mea nu o s-o uit prea curand. E groaznic sa-ti vezi copilul plin de sange


Pupam toti scolerii si "soimii patriei" din delfinariu! Sa aveti un an frumos. Imi pare rau ca n-am putut sa urez mai frumos chiar in prima zi de scoala/gradinita.

puiutz sper ca sunteti mai bine si tu si Raducu

vaccin BCG avem si noi semnulet mic-mic pe manuta stanga dar e acolo.

crispro a venit mama ta deja? Sa aveti vreme buna la mare!
Auleu acuma am citit ca si voi v-ati lovit rau. Doamne, imi pare asa rau. Sper ca e bine delfinasul scump acuma.

cu laptele praf si eu sunt hotarata sa-i dau pana la doi ani, dupa mai vedem. acum ii pun LV doar in mancare (gris, orez, etc)

ochidut am vazut-o pe Larisa dansatoare! Ce bine-mi pare ca v-ati revenit! Eu jucariile i le mai dau prin rotatie. Adica iau o parte si le depozitez si le mai scot peste vreo saptamana - doua si le ascund pe cele de pana atunci. Asa ii mai pastrez interesul. Ca altfel fix ca si Larisa face.

michelle ce bine ca si-a revenit Bianca! concediu placut!


Gata am terminat capitolul trecut. Trimit mesajul si ma apuc ca citesc si din capitolul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

No scrisesem ditamai mesajul si pt. capitolul asta dar l-am pierdut si nu mai reiau. Ma bag cu domnul tati la un film. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

eu stau pe-o parte si ma uit la meci.fimiu imi da suturi, mara doarme.
maine vine doc pt vaccin.
am o mare lene.
eu in zilele in care nu am treaba si am mancare pt mara facuta mai fur 2-3 ore de somn, depinde cat doarme si ea



Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

hai ca m-am ridicat si eu in capu oaselor.
mai devreme stateam in canapea si mara intre noi. o apucase dragalasenia si venea cand la mine cand la tasu sa o pupam si sa ne pupe. apoi l-am pupat eu pe marius si a ramas mirata, s-a uitat putin, a zambit, si a inceput sa ma impinga spre tasu sa ne pupam :)) si uite asa ne-am tot pupat vrand nevrand pana s-a plictisit copilul si ne-a lasat in pace

noapte fara peripetii va doresc

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

HAIDETI LA CAFEA
Copiii sunt la scoala,totul e perfect,adaptati,bucurosi,eu sunt varza,obosita,cu alaptat noaptea,cu pregatiri de scoala,cumparaturi,rechizite,etc,gatit,am noroc de bona ca ma ajuta si il plimba pe Victor
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

kata, vin eu!

uiii, ce bine am dormit!! Isa la 22.30 a adormit repejor (era treaza deja de 8 ore), Maria la fel, am ramas cu tati si cu mama in povesti pana la miezul noptii. puiutul mic doar la 6.45 s-a trezit pentru o portie de 250 ml laptic , aseara i-am facut 300!! poate si de foame se trezea mai des peste noapte, a mancat si mai consistent aseara (gris cu lapte, miere si scortisoara).

no, dar daca am dormit ieri la amiaza 3 ore si azi-noapte inca 6 neintrerupte, acuma ioc somn! am facut si eu si bantui pe net

crissy, asa stiam si eu ca trenurile/masinile sunt vesti, iar zapada bucurie. am primit o veste minunata ieri: buzita lui Vladut e mai bine, s-a mai tras din umflatura , asa ca o asteapta cu nerabdare pe buni azi


Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

hop si eu la cafea cu voi

aseara pe la 9 il luase somnul pe Raducu - repede i-am facut baita, biberonul si pe la 21.30 zic hai la somn. Il duc in dormitor, il pun in patul nostru, incepe rutina obisnuita cu tavaleala lui prin pat. Numai ca de data asta a inceput sa se ridice in picioare, sa sara peste mine si...efectiv a fugit din pat direct la usa Asa-mi trebuie daca l-am invatat cum sa coboare din pat ...ne-am dus iar in sufragerie la inca o tura de joaca, poate oboseste mai bine pe la 22.30 il duc iarasi la somn, iarasi proteste, plansete, l-am pus in patutul lui cu gandul ca-l las sa planga pana adoarme! Ei...nu m-a lasat inima, plangea asa cu foc

l-am luat sa-l legan in brate si...s-a linistit (l-a obosit plansul probabil ), aproape a adormit. m-am asezat cu el in brate, s-a dus singurel in pat pe pilota si a adormit bustean...era 23.30 nu a mai stat demult pana la ora asta...noroc ca i-am dat Chamomilla, ca altfel nu stiu cat mai dura.

o fi de la dinti toata agitatia asta a lui ... nu stiu! din fericire a dormit fara treziri (prima noapte dupa o saptamana), dar nici eu nu m-am mai trezit sa iau antibioticul la 3 cine sa mai auda alarma telefonului, eram rupta de oboseala

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Rodi, o mie de -ici pt tine!

Multumesc fetelor de incurajari, pupicuri si imbratisari pt mine si buza lui Vladut. Si multumesc ca simt ca va bucurati cu mine de venirea mamei! Va iubesc!

Buza e bine, nu mai e umflata, se vede doar lovitura pe buza, e rosie, cam de un cm. Dar va trece, a mancat bine, s-a jucat, totul ok. Nu il deranjeaza nici suzeta, nici bibe, nici lingura. Pfiu!

Imediat ne pornim spre Cluj, sa o asteptam pe mama! Ce emotii am! Noroc ca piticul a stiut, si inca doarme, asa ca am apucat si eu sa ma spal pe cap, sa imi usc parul (o juma de ora) , sa ma imbrac. Acum sper sa se trezeasca, sa nu intarziem.

Mananca mai bine parca Lp = ii dau Aptamil (merci, Ramo ).

Fug sa mai pregatesc una, alta.

Va pup cu drag!

Azi sunt un copil fericit, o voi avea pe mama alaturi!



Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput