Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (198)
Raspunsuri - Pagina 16
Luminel spune:
Buna tuturor!
Ce mai faceti?
Subiectul asta a inceput sa stea numai pe pagina 2 aproape si e f trist... nu prea mai dam pe aici![]()
Eu recunosc ca nu am prea multe de spus...adica as avea eu, dar nu veau sa va inoportunez...
in week-end am fost "in butoi" rau de tot...in prag de depresie...daca nu oi fi deja si nu-mi dau seama![]()
Chiar am vrut sa va cer parerea , mai ales celor cu veleitati de psiholoage...dar mi-am mai revenit...si m-am ragandit
...
Pentru ca la sv nu am tot timpul ceva de facut, stau mereu cu ochii pe voi
...numai sa mai scrieti...
Va doresc o zi frumoasa!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
Lumi pai nu te gandesti ca sunt multe fete ca tine, dau un F5 si apoi sa nu "inoportuneze" (WTF!!!) nu scriu nimic. Si pe mine ma intristeaza, dar inteleg ca lumea e la job, nu mai are timp, chef.
Eu sunt cu amandoi acasa, a doua raceala, am luat toti, de la mic-mic pana la galigan mare, tratemente, aerosoli, urlete..in weekend ne-am distrat copios
cu Robert la spital, am zis ca murim! In fine...ii dam inainte cu tupeu.
Eu vin aci cu darg si povestesc si cand nu am ceva interesant de zis (am eu vreodata??) asa ca da, Lumi, te cert ca nu ne mai povestesti nimic de Zulufina, de tine, poate iti puteam trimite un gand bun, ceva.
Asa ca...eu sunt in zona sa dau nana la buca, ok?
ma duc sa hranesc o pisica Ana banana
gabitzam spune:
Lumi, nici eu nu am cine stie ce de spus. Viata de zi cu zi, cu copiii zabauci de la prima ora a zilei de cand se scoala.
Raducu nu lasa biberonul cu nici un chip, primul lucru cand face ochi "mami, faci si mie laptic?". E asa dulceee, nu pot sa-l refuz, am zis ca-l las inca cu biberonul de culcare si cel de trezire. Asa mai zic si eu ca mai am inca bebelus in casa ![]()
Vineri a fost un fel de party, asa de inceput de scoala, un fel de deschidere oficiala a anului scolar. Ne-au prezentat miss-ele noi, cursurile optionale, copiii au avut animatori niste strumfi care s-au jucat fain cu ei si cu parintii (care a dat in mintea copiilor). Ia, daca n-ai ce face iti dau poze sa te uiti, vezi aici
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Lumi, nici eu nu am cine stie ce de spus. Viata de zi cu zi, cu copiii zabauci de la prima ora a zilei de cand se scoala. Raducu nu lasa biberonul cu nici un chip, primul lucru cand face ochi "mami, faci si mie laptic?". E asa dulceee, nu pot sa-l refuz, am zis ca-l las inca cu biberonul de culcare si cel de trezire. Asa mai zic si eu ca mai am inca bebelus in casa Vineri a fost un fel de party, asa de inceput de scoala, un fel de deschidere oficiala a anului scolar. Ne-au prezentat miss-ele noi, cursurile optionale, copiii au avut animatori niste strumfi care s-au jucat fain cu ei si cu parintii (care a dat in mintea copiilor). Ia, daca n-ai ce face iti dau poze sa te uiti, vezi aici Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Merci, Gabi!

AM o curiozitate: sandalele pe care le aveai in poze de unde le-ai luat?
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Lorich Lumi pai nu te gandesti ca sunt multe fete ca tine, dau un F5 si apoi sa nu "inoportuneze" (WTF!!!) nu scriu nimic. Si pe mine ma intristeaza, dar inteleg ca lumea e la job, nu mai are timp, chef. Eu sunt cu amandoi acasa, a doua raceala, am luat toti, de la mic-mic pana la galigan mare, tratemente, aerosoli, urlete..in weekend ne-am distrat copios cu Robert la spital, am zis ca murim! In fine...ii dam inainte cu tupeu. Eu vin aci cu darg si povestesc si cand nu am ceva interesant de zis (am eu vreodata??) asa ca da, Lumi, te cert ca nu ne mai povestesti nimic de Zulufina, de tine, poate iti puteam trimite un gand bun, ceva. Asa ca...eu sunt in zona sa dau nana la buca, ok? ma duc sa hranesc o pisica Ana banana Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
Lori, imi pare rau de problemele cu picii; chiar asa s-a agravat ca a trebuit sa ajungeti la urgenta? Inca o data, sanatate multa si rapida!
Da, si eu inteleg ca sunt fetele la sv sau n-au chef....dar chiar asa!?
Zulufina mea e bine dpdv sanatate deocamdata, Slava Domnului! Doar ca e extraordinar de incapatanata, frate!!!
Deci nu ma pot intlege cu ea
Daca nu fai ce vrea ea, cand vreea ea se pune pe plans sau te striga de 100 de ori pana-i dai atentie...si-mi face creierii prastie!Frate-sau de cand a inceput scoala a inceput sa fie din ce in ce ai iritat de ea...face ca toate alea..si de multe ori e ca la nebuni la noi
...plus ca eu sunt permanent stresata ca nu apuc sa fac treburile si raman vase murdare in chiuveta sau rufe nescoase din masina sau nespalate, sau praf pe mobila pentru ca eu trebuie sa stau sa desenez cu fata, sau sa-i schimb desenele ca la discoteca, sau sa dansez cu ea...Apropo de dans, ma roade ca o vad ca are talent la dans (aseara facea niste miscari pe care cred ca le-a vazut pe la televizor sau pe youtube, de-mi venea sa o mananc) si nu stiu cand sa o duc la niste cursuri...cred ca i-ar prinde f bine...in fine!!!
Dar, in afara de momentele cand ma enerveaza si tip la ea de ma doare in gat...e o scumpa si o dulce...cum vorbeste ea asa peltic
Aseara, la culcare, pentru prima data m-a luat de gat si m-a pupat ea prima...m-am topit toata

Luminel spune:
Problema mea cea mai mare acum e ca si-a dereglat rau programul de somn si nu reuses sa o fac sa adorama mai devreme de 11 jumate sau chiar 12 noaptea
..si asta cu nervi si certuri...
Numai pana o bag la baie cat ma rog de ea si pana la urma tot cu forta ajun sa o pun in cada!!!
Luminel spune:
Uite Lori, de-asta ziceam ca nu vreau sa va inoportunez...ca din pacate nu pot (stiu) decat sa ma plang si am impresia ca va "gonesc" pe toate de pe forum![]()
Asa ca nu ma mai plang
si ma laud ca anul asta am fost si gospodina si am camara plina
: am facut zacusca, am pus castraveti si gogosari la otet
sunt tare ce mai...numai gem n-am facut![]()
Asa ca i-am zis la al meu sot ca trbuie neaparat sa ne luam masina ca sa am cu ce sa-mi car borcanele in Germanica, ca doar nu am muncit atat sa le las pe aici![]()
Are cineva tigaie Dry cooker teflon sau ceramica? Merita banii? Ma bate gandul sa-mi cumpar...
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Luminel Uite Lori, de-asta ziceam ca nu vreau sa va inoportunez...ca din pacate nu pot (stiu) decat sa ma plang si am impresia ca va "gonesc" pe toate de pe forum Asa ca nu ma mai plang sunt tare ce mai...numai gem n-am facutAsa ca i-am zis la al meu sot ca trbuie neaparat sa ne luam masina ca sa am cu ce sa-mi car borcanele in Germanica, ca doar nu am muncit atat sa le las pe aici Are cineva tigaie Dry cooker teflon sau ceramica? Merita banii? Ma bate gandul sa-mi cumpar... Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
luminelu, noi am carat in Belgica. Fara masina. Pt lucruri, am gasit pe cineva care face drumuri periodic, si i-am bagat in cutii si miere, si gem-i, etc. Ei, la muraturi, nu e cazul sa le cari, le manancati inainte; dar zacustile...
Plus, iti ramane flacaul loco, lui o sa ii prinda bine tare.
Cat despre tristete, e normal sa fii - esti obosita, nu e bai ca te plangi la noi!
Eu astept concediul. De la anul, evident. De 2 ani nu am mai avut unul (ar fi cele de 2-3 zile, dar...).
Si astazi, sa urez La multi multi ani

la mamicile noastre, Andree27 +dflavia ! sa fiti sanatoase, sa fiti fericite, sa fiti implinite!!