Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (198)
Raspunsuri - Pagina 15
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Neata! Hai sa va mai inveselesc cu perelele lui fiu-meu. El are unele cuvinte pe care le stie numai in franceza, unul din ele e zmeura, el stie de framboise. Asa ca la munte, striga unchiu-sau : hai la zmeura, am gasit zmeura! La care Patrick: -Unde e zmeul cel rau? Am o sabie, imediat il dobor! Mergem la Mitropolie. Ii zic Patrick asta e Mitropolia sau catedrala metropolitana. La care Patrick: Catedrala napolitana? Mie imi plac napolitanele. Aici se dau napolitane? In continuare Patrick sustine ca se va casatori cu Kevin cand va fi mare. Noi incercam sa-i explicam ca in primul rand nu se poate casatori cu fratele lui. Apoi taica-su ii mai explica faptul ca in general baietii se casatoresc cu fete : Ai sa-ti iei o sotie, o fata. La care Patrick: Nu, eu nu vreau sotie, eu am sa-mi iau un sotiu. Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011) Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
cat e de haios! Patrick
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
mi_bebelina spune:
Va pup fetelor! Sunt intr-o criza de timp ceva de speriat....dar am intrat special sa le spun lui Nicole si Alinei ca le urmez....va pup cu drag!
Lorich spune:
citat din mesajul lui mi_bebelina Va pup fetelor! Sunt intr-o criza de timp ceva de speriat....dar am intrat special sa le spun lui Nicole si Alinei ca le urmez....va pup cu drag! |
Doamne ajuta, sa fie intr-un ceas bun!!! Sarcina usoara!!!!!
alina_anto spune:
citat din mesajul lui mi_bebelina Va pup fetelor! Sunt intr-o criza de timp ceva de speriat....dar am intrat special sa le spun lui Nicole si Alinei ca le urmez....va pup cu drag! |
Felicitari!! Ma bucur tare mult pt voi! Si hai ca n-au durat asa mult "antrenamentele"
Alina 23+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
mi_bebelina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alina_anto
Felicitari!! Ma bucur tare mult pt voi! Si hai ca n-au durat asa mult "antrenamentele" Alina 23+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) |
Nu, inca nu intraseram in panica...rateurile au fost cu buna stiinta.......sot in delegatii sau noi foarte obositi chiar in perioada ovulatiei...ca de altfel n-am probleme...sunt ceas...28 zile fix.Va pup!
mi_bebelina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorich
Doamne ajuta, sa fie intr-un ceas bun!!! Sarcina usoara!!!!! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
Multumesc mult, sper sa fie ok, sa ma duc la munci cat mai mult....pup, o seara buna!
Luminel spune:
Felicitari, mi-bebelina! Sarcina usoara! Sa fie intr-un ceas bun!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
Felicitari, mi-bebelina! Sarcina usoara!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA