Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

LA MULTI ANI GIORGIA!!!! SA FI SANATOASA, FERICITA SI IUBITA TOATA VIATA! TE PUPAM SI DISTRACTIE PLACUTA

Te-am vazut pe fb nasica si ti-a stat tare bine!Sa-ti traiasca finii!

Bamboleta, am vazut pozele din concediu si de la mot! Sunteti o familie tare frumoasa! Tu arati nemaipomenit!
Cand ai avut timp sa pregatesti asa frumos aniversarea lui David? Tu mai ai vreun ajutor, ca nu mai stiu......eu tot cred ca eu sunt cea mai prost organizata mamica de delfinasi:D

Roxana, bine ai revenit!

Am mai vazut filmulete si cu Daria, Bianca si Raul

Am fugit......ca au venit din parc, iar eu am facut curat si mi-am facut baie.....deci nici n-am simtit ca e Duminica:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

La multi ani Giorgia! Sa ai parte de sanatate, fericire si numai bucurii alaturi de Antonia frumoasa si sotul tau.

La multi ani Radu de lauri_ca! Sa cresti mare si frumos, sa ai parte numai de lucruri frumoase in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani Radu de laurica!

Felicitari Filip pt mersul singurel!

Bravo Daria pt dans si invarteli!

Senti, nu stiu ce sa iti zic de rana strumfului , ca nu ma pricep. Nu poti suna med de fam?

Roxana, bine ai revenit.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

rodica, sa'ti traiasca. si a mea face tot azi 3 ani

katalina, ai sot motociclist? eu am crescut cu baclavale, stand in dobrogea. deja sunt satula :)) alte bunatati imi plac de la ei. nu stu cum le zic turcii, eu le ziceam minuni. ne facea bunicamiu

cristina, voi ce faceti? cum ati mai dormit? cu masina ai rezolvat?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

nu am reusit sa culc copilul, l-am trimis pe sot cu el. Copilul nu mananca lp-ul, ca de obicei. Si tot canta in loc sa doarma. Am venit sa ii fac papa pe maine.

Alice, . Suntem bine. Cu masina- am platit 300 de lei pt cealalta masina (zice sotul ca mai bine asa decat prin asigurare, ca altfel s-ar fi marit asigurarea, si la un alt eveniment ulterior s-ar fi dublat).

Azi e a doua oara din viata fiului meu cand vine la mine, cand vine spre mine, sa ma ia, sa ma stranga, cu tata-so de fata. Cand e taica-so sau bunicii in preajma nu vine la mine, nici chemat, nici de buna voie. Azi a venit de buna voie. E drept ca aveam musafiri (4 persoane), Vasi il tinea cu hamul (deci Vlad nu il vedea), si probabil a venit la mine bucuros ca eu sunt o mutra cunoscuta printre toti. Bine si asa, mie mi-a crescut inima.

Kk nu mai e asa des si moale (probabil si de la fier, adica sigur). Mancarica peste zi e ok, Lp-ul nu il vrea. Sper sa ajung maine, poimaine in Kaufland sa incerc si altul. Cu somnicul- la fel, treziri putine si una de ora , doua.

In casa e curat, si imi place.

Miercuri mai vine fata sa faca bucataria (nu a apucat) si sa mai stearga praful, sa mai aspire, sa fie frumos la noi, ca joi vine mama!!!

Va pup, fete dragi, noapte buna!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Bon soir!

La multi ani, mamica frumoasa, Giorgia!
Sa fii sanatoasa, sa fii iubita, mereu tanara si frumoasa!

Happy, Happy Birthday Radu!!

Kata, supermom.

Michelle, ce frumos papa Bianca! Si ce fain se joaca ea de-a prinsea'! Bine ca nu-i infectie urinara!

Crissy, da ce curse lungi face!

Senty, eu as zice sa lasi la somn degetul liber. Ar merge betadina pe rana si dup-aia acoperit, dupa ce se trezeste.

Victo, sunt o neserioasa. Rulourile exterioare m-au costat 350 de lei, pe 2,1 m pe 1,3m, PVC, culoarea alb, se face bezna!
Azi a dormit pana la 9.

Ne-a iesit aproape de tot un premolar, se vede si urmatorul, asta jos. Caninii de sus sunt iesiti, asta de jos se intrevad.
Azi am fost toata ziua plecati, la o curte, mare si frumoasa. Piticul a dormit 40 de minute, n-a vrut sa incalce aceasta regula. Nu a stat locului o secunda (in afara somnului si a meselor), asadar i se spunea Speedy Gonzales/ Duracell. Am venit si cu noi achizitii, zgarieturi fara numar, vanatai..
Daca ii dai servetel umed, se sterge, pe maini, pe picioare. Daca prinde servetel uscat, e tot cu el la nas si sufla, iti da si tie.
Nu mai stiu, prea multe.
Noapte buna, iubite mamici
Somn pufos, dragi copilasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani, Giorgia!!! Sa fii mereu sanatoasa si iubita, sa fii fericita si sa te bucuri mereu de familia ta frumoasa!!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

cristina, cred ca are dreptate sotul tau. nu ma pricep.

ma bucur ca au venit tantiile la curatenie, macar nu te mai aud ca bagi smotru, te mai odihnesti si tu.
mara isi cauta locul cand o culc de ma innebuneste. asta de vreo 2 zile. acum in seara asta iar m'a luat de perna, s'a calarit pe mine, in toate pozitiile, la un mom dat era cu capul pe burta mea si cu fundu in nasul meu

n'am chef sa desfac nici un bagaj si sa fac nimic, sparg seminte, astept sa inceapa grey's anatomy

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani Radu de lauri_ca! Sa cresti mare si sanatos,sa ai parte de tot binele din lume!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Mateo umbla singur de ieri,alearga parcul

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput