Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
senty_mary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonavlas Crissy, ce frumos umblati si voi. Felicitari! Si noi vrem sa mergem la biserica sa o impartasim pe Raisa. Ne-a mai iesit o maseluta, bilantul: 8 dintisori, 2 maselute. De 2 nopti nu prea doarme bine, se trezeste si cere papa...asa ca va trebui sa ii dau ceva mai consistent seara....dar ce???? Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
aceeasi problema o avem si noi. de doua zile se trezeste la 4-5 dimineata si clefaie din gurita(asa face cand ii e foame )ii dau lapta si imediat ia somn inapoi.
cineva, ceva idei pt cina????? ca la noi cina pana acum era iaurt cu fructe sau biscuiti sau iaurt cu branzica de vaci. eu nu pot sa-i dau cereale seara ca nu le digera cum tb si noaptea il doare burtica. asa a fost de la inceput la noi cu cerealele.musai sa i le dau la micul dejun.
senty_mary spune:
Giorgia draga mea iti uram si noi LA MULTI ANI!!! fericiti, plini de sanatate, fericire, bucurie si tot ce iti doresti sa realizezi
racusor2010 spune:
andrei tot doarme, tocmai a marait, l-am luat in brate, si surpriza, a adormit din nou...de la 12 fara ceva, dar deja cu 3 treziri de asta sunt eu asa activa
idei de cina noua pediatra ne-a zis cina in jur de 7 seara: legume / fainos / lactat
adica: legume simple, legume cu peste, legume cu branzica (eu ii fac supe creme pentru seara in general)
paste in diferite combinatii - dar nu foarte des, ca se ingrasa
cum am patit noi, dar nu cu carne seara
gris cu lapte
branza cu smantana / iaurt si mamaliga
papanasi de branza etc.
la masa de seara nu carne, nu ou (doar daca ii faci in combinatie, paste cu branza de ex), nu fructe...
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
senty_mary spune:
fetele inca o intrebare: strengarul meu s-a zgariat ieri la degetul aratator chiar la ultima falanga. l-am dezinfectat cu detol med si i-am aplicat un plasture. dimineata cand am scos plasturele am observat ca a copt rana.l-am dat cu propolis de data aceasta, dar fara sa scot coptura de acolo. tre sa i-o scot sau o las asa? cred ca i-a ramas ceva acolo de a copt.
senty_mary spune:
racusor
si al meu doarme de aia scriu eu asa mult, ca in rest doar amtimp sa citesc
michelle1981 spune:
Giorgia
Raducu
crissy - ai deja o fata plimbareata
victo - multumim de site, chiar m-am uitat pe acolo si sunt multe retete inedite
Si mandra mea doarme de 3h, am avut timp sa mananc, sa merg la cumparaturi la metro, sa transez carnea de vita si sa o pun la fiert si sa va citesc
Bianca nu a vrut sa manance la pranz, a luat cateva linguri, atat. Inc amai are temperatura, 38.7 avea inainte de somn, poate de asta..
In schimb vestea buna e ca analiza la urina a iesit foarte bine!!
AMR 2 zile pana plecam in Antalya!!!!!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
katalina spune:
ALICE, vreau eu baclavaaaam mincat la turci pt prima oara,nu ma-au atras niciodata, si de-atunci,wow, le ador,
Eu va servesc acum la amiaza cu o cafea savuroasa, am mincat bine si astept sa se trezeasca puiul mic sa pape pilaf cu carnita.
CRISTINA SERBAN, sa-ti traiasca nepotelul
RODY, voiam sa te intreb cum a reactionat ISA cind a venit mama ta, doar nu o vazuse niciodata
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katalina RODY, voiam sa te intreb cum a reactionat ISA cind a venit mama ta, doar nu o vazuse niciodata |
s-au cunoscut in aprilie, dar cred ca nu se pune , a fost prea scurt timpul si Isa era prea bb!
e perfect pentru mine, in sensul ca mama e maniaca a curateniei, asa ca nu-mi mai bat capul ca las totul vraiste dupa mine si sa le strang apoi. cand o culc pe Isa, in loc sa ma apuc de trebaluit prin casa, ne punem amandoua la un capuccino (al doilea intr-o zi ) si la povesti cate-n luna si-n stele. mama nu se baga peste mine, nici mancare nu face decat daca zic eu sau daca are Florin cate-o pofta (are el cateva mancaruri de-ale mamei care zice ca mie nu-mi ies asa bune ), dar e tot pe langa mine sa m-ajute. si prinde bine un morcov curatat, o socata gata facuta si pusa la frigider, cineva sa mestece in zacusca in timp ce eu mai citesc pe net , cineva sa se piarda in povesti imaginare cu Maria cand eu imi plang necazurile din ultima vreme . cu Isa nu am prea lasat-o inca sa se descurce, sunt in perioada de acomodare. Isa o iubeste, o cauta, rade cu ea. in acelasi timp insa, daca Isa e la mine in brate, se joaca sau mananca cu mine si vine mama sa vb cu ea sau s-o ia, incepe sa se certe cu ea si sa vrea s-o alunge cu palmele lovind si spunand "na na" (asa cum bate masa si lucrurile de care se loveste). cu mama abia daca mananca jumatate din vas (la fel si cu Florin), asa ca ii dau eu cand vad ca a mancat si la masa precedenta cam putin. nu-mi place sa-i tot dau gustari intre mese sa-i amagesc foamea, pentru ca nu s-a saturat inainte. dar astea cred ca sunt amanunte. cu somnul in schimb nu se descurca niciunul, doar eu ce-o mai induplec si-o duc in patut, ea nu s-ar mai culca deloc, ne vede pe toti in salon, face pa si mergem la nani, dar apoi se razgandeste... aici o sa fie munca grea pentru toti!
aseara de ex a prins-o miezul noptii, au fost si nasii la noi ca am chemat preotul sa faca sfestania casei si apoi ne-am intins la povesti. s-a trezit la 5 (si parca la 8, dar nu mai is sigura ), dar de tot s-a trezit la 10.30 si ne-a strigat "mama mama, tata tata" sa ne trezim si noi! am uitat cred sa va spun, abia de o saptamana zice TATA clar si cu adresa, pana acum era un TETE zis aiurea... iar la 14.15 a luat iar somn , numai bine cand se trezeste facem o plimbare la plaja, a venit si la noi toamna
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
katalina spune:
DARIA, ce scumpica esti,si curajoasa
RAUL, dansatorule ,BRAVO!!
ROXANA, bine-ai revenit, te daduse fetele disparute
Sa-ti traisca finutii, si condoleante pentru bunica.
Of ,numa' pitici kk-ciosi,o sa treaca
ELADEA, SKODA Octavia e ok pt familia cu copii multi, portbagajul fff mare,si ea e relativ mare,daca te descurci cu ea.Distractie placuta la iarba verde.
GEORGIA, iti urez si aici sa ai o zi frumoasa, sa fii sanatoasa sa te bucuri de printesa ta.Cum sarbatoresti?Ti-ai facut tatuajul?
katalina spune:
LA MULTI ANI RADUCU
asa-i RODY, uitasem ca ai fost in tara acum citeva luni, deci nu e "prima vedere"
Trebuie sa ma pling si eu de ceva,Victor se comporta ca la 3 luni, se trezeste de 2-3 ori pe noapte pt tzitzi,sunt cam nedormita,ma rog,rezist.Si maninca bine ambii sini, deci clar ii este foame,si ma gindeam la Vlad de CRISTINA,poate ii este foame puiului de se trezeste in fiecare noapte.
Am investit intr-o cutie de lapte NAN sa-i dau seara, dar,nuuu,n-am succes, il scuipa cit colo,asa ca tot inainte.
Gata,fug, a sosit hasbandu' cu motoru,sa-i dau si lui de haleala,si una peste ceafa,c-a intirziat