Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
crissy77 spune:
michelle, sanatate blondinei, sa fie doar rosu in gat ca va ajunge cat ati suferit cu infectia urinara
multumim Alice pt portia de rahat
paula, eu cred ca Raul a vrut sa-ti atraga atentia, probabil a vrut sa se joace cu tine de aia a procedat asa
ciristina_serban, sa va traiasca nepotelul!
Victo, betadina nu e pt rani deschise (zgarieturi)? Parca e pe baza de iod.
ramonasin, Daria cu invarteala. Ce fata harnicuta, a spalat si rufe . ce fetita mare, se da singura pe tobogan
Roxana_Theo, condoleante...
michelle, ce frumos papa Bianca singurica. Si ce frumos elimina coaja. Samburii ii inghite? Zice GATA?Despre peste nu stiu ce sa-ti zic, eu i-am dat ce am gasit proaspat in piata (crap). Mie Bea imi arunca resturile pe jos cand se satura sau se plictiseste de mancat. Ce bine merge si ce frumos se joaca cu bunica. Ne-am perfectionat si noi mersul
eladea, multumim de cafea, tb sa fie foarte buna asa cum o prepari tu. Distractie placuta si vreme frumoasa
racusor, la noi a venit toamna deja, acum 2 zile a batut vantul asa de tare ca nu am putut iesi afara. Bea imi arata incaltarile si ma ducea la usa si-mi facea semn de PA. pt negociator. Si Bea "vorbeste" intr-o cutie goala de Nan.
giorgiaaaaaa, LMA! Ti-ai facut cadoul?
LMA si Raducu de lauri_ca!
ilinca e plecata in concediu.
Sanatate bolnaviorilor! Sa se faca bine ca sa aveti o duminica linistita
adrianaBuc spune:
La Multi Ani fericiti, Georgia! Sa fi sanatoasa si implinita!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o juma de maseluta
18+
ramonavlas spune:
Crissy, ce frumos umblati si voi. Felicitari!
Si noi vrem sa mergem la biserica sa o impartasim pe Raisa.
Ne-a mai iesit o maseluta, bilantul: 8 dintisori, 2 maselute.
De 2 nopti nu prea doarme bine, se trezeste si cere papa...asa ca va trebui sa ii dau ceva mai consistent seara....dar ce????
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
rodyka spune:
LA MULTI ANI GEORGIA, mamica draga si frumoasa!! numai bucurii si impliniri sa ai in viata
LA MULTI ANI RADUCU DE lauri_ca
azi e si ziua catelului meu , implineste 9 ani
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
paula_m spune:
Salutare
LA MULTI ANI GIORGIA!!
Sa fii sanatosa, fericita si sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume
Crissy, atunci chiar nu vreau sa stiu de ce va fi in stare pt a atrage atentia fetelor.
Cum se prezinta azi bolnaviorii?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
racusor2010 spune:
am atipit si eu vreo ora, dar cum a marait andrei, m-am trezit si stiti ce fac? am luat la rand capitol cu capitol din delfinasi si scriu tot despre Andrei ca in jurnalul lui recunosc ca am fost cam lenesa si nu prea am scris mereu...apoi printez, leg frumos, si gata jurnalul...sa vedem cand l-oi termina
aa, si azi am fost la Biserica, bine mai mult pe afara ca andrei tot voia sa "apa" adica lampa, apoi la "apa" adica fantana din curtea Bisericii...pana la urma l-am impartasit cu forta cand a ajuns la parinte a inceput sa tipe, ca de obicei,...iar inainte tot tipa tare "ampa, ampa" ca vedea lumanarile si lumea credea ca nu are rabdare si vrea vinulet de la parinte
aa, si cand sa iesim, babele tot ziceau "cattzzzi, cattzzzi" , asta pentru ca a plans Andrei la impartasanie asa m-am enervat, pe cuvant, ce o fi in mintea lor, ca are copilul meu nu stiu ce, ca plange? oricum mi-am propus sa mergem in fiecare duminica de acum, sa se obisnuiasca si sa nu mai planga...cred ca or sa ne stie toate babele oricum am mers la o Bisericuta mai mica, foarte frumoasa, nu la aia mare la care mergeam pana acum...
azi vreau sa o comit rau de tot...sa mananc la KFC, imi e o pofta
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
senty_mary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 neata delfinariu! va dau cafeluta, buna, cu laptic, scortisoara si miere... noi azi vrem sa iesim la iarba verde, o luam spre munte, vedem unde ajungem... Filip doarme tare aiurea, incepe sa planga prin somn, de mai multe ori pe noapte, asa incat eu sunt cam zombi... aaa, si ma doare rau un san, ca ma prinde cu coltisorii de sus, nu musca, dar cand suge imi lasa efectiv urmele dintisorilor... ma doare de mor...dar ciudat e ca doar la un san face asta... roxana, condoleante pt bunica ta...bine ai rvenit in delfinariu... cristina, sa-ti traiasca nepotelul, sa fiti sanatosi si sa se bucure familia de puiut! eu imi caut masina, e de musai...ca sa ma descurc cu copiii...as vrea ceva mic, cu 4 usi dar suficient de incapataore(daca mai bag o bici, trici, stiti voi...) aveti recomandari? va tzuc, revin...mai tarziu! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP ALBUM NOU Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
WV Golf, Ford Fiesta, Opel Corsa, Seat Ibiza sau Matiz. eu personal Matizul nu-l recomand din cauza portbagajului fffff mic. dar in masina este destul loc. sau Dacia Sandero ar mai fi o varianta.
se vede ca lucrez in asigurari