Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

[quote]citat din mesajul lui baby78

La multi ani Radu de lauri_ca! Sa cresti mare si sanatos,sa ai parte de tot binele din lume!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
[/quote

la multi ani si din partea noastra Raducu!!!

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

La multi ani Giorgia!!!

La multi ani Raducu!!!

Medeea e tot mucoasa rau de tot, fara alte simptome asa ca mananca prost si doarme si mai prost din cauza secretiilor. In seara asta de cand a adormit tot tuseste rau de tot prin somn. I-am pus pernuta s-o tina mai la verticala si mai am un aparat de bagat in priza cu uleiuri volatile. I l-am pus si pe ala si parca s-a mai linistit. Maine la prima ora sun pediatra.

Macar cu kk stam mai bine, adica e chiar putin constipata, macar atat.

Scuze ca nu am mai citit nimic din urma. Recuperez maine. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Sa nu ne dati disparuti va citesc dar stau rau tare cu timpul...ieri am copt vinete si ardei pt iarna...vineri am fost iar la dentist...maine dim o duc pe Antonia la gradi...abia asteapta sa mearga sa-si vada colegele si pe noua doamna educatoare...cealalta a iesit la pensie.

David e marait tare...e umflat la premolarii de jos...ieri a facut si putina febra 37,7...si prin somn scanceste...suge de 2-3 ori pe noapte...deci sunt zombi

Tina- ma bucur ca ti-au placut pozele nu am pe nimeni care sa ma ajute in afara de sot...toate le facem noi doi...Raducu cel nazdravan...cand mai vii pe la Iasi? poate asa ne vedem iar toate fetele

Senty_mary- dezinfecteaza cu betadina sau rivanol si pune-i crema baneocin

Carla- felicitari pt primii pasi Mateo !!!

La multi ani Giorgia !!!

La multi ani Raducu !!!

multa sanatate bolnaviorilor

fug si eu la somn...maine ne trezim de dimineata...n buna delfinasi si mamici e bolnaviorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

seara buna, mamici

am sosit si noi de la plimbarea pe plaja cu tricicleta, ce ciuda mi-a fost ca nu am luat o paturica cu noi, vremea a fost superba!! cald, nici o adiere de vant, mai cald decat in oras!! Isa s-a jucat frumos in nisip, a ales pietricelele deoparte, a alergat prin nisip... a ajuns acasa infometata si somnoroasa, doarme deja de 15 minute

vroiam sa va mai povestesc despre cum e viata cu mama , nu ca m-as plange, dar na, pana se obisnuieste cu noile noastre tabieturi uneori ne mai si incurcam una pe alta . daca e sa-i dea sa papa Isei si ea nu mai vrea, incearca s-o mai pacaleasca cu avionul sau ca papa catelul, la care ea reactioneaza prompt: latra si cauta catelul din priviri, ba mai vrea sa si coboare sa mearga la usa terasei sau la balcon sa-l vada! si mama renunta repede, zice ca nu mai vrea, ca doar mama inca nu stie cat mananca Isa la o masa. acum seara a papat 125 iaurt cu 3 linguri mari de dulceata de capsuni si o masura de cereale, mama a zis ca a mancat foarte bine, eu ii limitasem portia ca urma sa bea si lapticul la scurt timp. daca Isa maraie, mama zice ca o doare ceva, fuge si-o ia in brate, desi Isa protesteaza si de multe ori se zbate sa se elibereze. eu zic doar ca e razgaiata si incearca sa ne atraga atentia, e mamoasa tare si cum se vede langa mine e liniste si pace! si altele care acum is in curs de corectare, mama cred ca s-a obisnuit cu nepotica de 2 ani jumate care mai spune si care-i baiul, Isa doar mmmmmm . dar am noroc de o mama de exceptie, in fiecare zi imi amintesc de ce-o iubesc asa de tare!! nu-mi iese din cuvant, nu stie cum ar face sa fie bine pentru toti, cum sa ne anticipeze dorintele si actiunile!! ea e mama pentru amandoi, si pentru mine si pentru sot , suntem tare norocosi c-o avem cu noi acum!! crispro, peste-o saptamana o sa zici si tu la fel!! parca nu mai am eu rabdare pana joi!!

poze septembrie

am inceput mesajul asta la 21.30, apoi a inceput Isa sa maraie si sa se agite, pana la 22 inca eram cu ea in patul mare treaza, apoi nu mai stiu nimic . la 23.45 m-a trezit tati si uite-asa mi-a sarit somnul!!

trebuie insa sa mai dorm, maine ma trezesc de dimineata (adica la 8 ), incepe scoala

noapte buna, delfinariu

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Žneatza. vrea cineva? noi ne pregatim de scoala, mama ramane de paza la Isa pana se trezeste. am emotii eu, iar , desi Maria e in cl a V-a...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

roxana, bine ati revenit!

aelita, cum mai sunteti? merg la cole cei mari? conduci?:)

andreea, te asteptam sa ne spui cum a reactionat eric la copii

si eu am fost dim. cu stefan la gradi- din pacate prietenii lui cei mai buni nu vor mai fi in aceeasi grupa-unul s-a mutat la o grupa mai mare, ca are 4 ani jumate, iar altul la alta gradi. oofff..oricum, eu il pregatisem din vacanta ca s-ar putea sa fie ceva schimbari..eu stiam doar de cel care pleaca de tot, nu si de celalalt.

cu ceai de galbenele l-am reparat pana la urma pe Mihai la fundulet. si crema tot de galbenele.

crissy, n-am mai dat cu betadina, nici nu stiu de ce o am prin casa

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

rody, eu am venit deja, ca la noi la 8 incep gradinitele :)
ieri am stat cred juma de ora la coada la flori!

racusor, da ce insemna frate catzi catzi ala????

noi nu le avem cu mersul la biserica, a incercat soacra sa il duca la tara pe stefan- l-a ridicat-banuiesc in brate sa il miruie popa..asta s-a smucit..deci nu va explic ce zbenghi are in frunte- cam de 1cm patrat! nu pricep cum s-a intamplat..efectiv i-a luat pielea cu ceva..si da-i urlete pe stefan de s-au crucit toate babele..nu i-a mai trebuit sa il duca alta data

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Am dus si eu caprita mea la gradi dimineata David vroia sa ramana si el se urcase pe un scaunel si statea cuminte
imi e ciuda pt ca am uitat aparatul acasa si nu i-am facut nici o poza

Victo-asa a patit si Antonia...din prietenele ei au plecat la grupa pregatitoare...era un pic dezamagita...dar nu a comentat nimic cand am plecat era ocupata cu jucariile

Rody-multe mama ta,am vazut pozele

o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salut!!
Eu am o stare tare nasoala. Am fost numai eu cu Raul tot week-end-ul si m-a terminat copilul asta. Atat m-am mai gandit la mamicile singure si oare cum s-or descurca bietele de ele...
Nu are pic de stare, nu ma lasa sa am odihnesc deloc. Tot timpul sunt in alerta. E obositor. Si afara mergem mai mult pe jos, dar 100 m ii facem in 15 minute, ca nu e prea hotarat in ce parte o luam si degeaba il strig, inca fuge de mine.
Cu cat trece timpul, cu atat mi-e mai frica de bb2. Nu mai am curajul sa mai fac un copil. Trebuia sa il facem mai repede.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Multumesc tuturor pt. urarile de ziua lui Radu. Ieri am fost toata ziua la un gratar la padure, a fost f. frumos. Radu, care e cel mai fericit in mijlocul naturii a stat cu noi doar 5 min. cat a mancat, in rest a haladuit prin padure cu gasca de copii. Stefi a fost de nota 12, super cuminte, sociabila si plimbareata.

La multi ani Georgia, sa fii sanatoasa si fericita!
La multi ani si pt. catelusul Rodicai ( e de-o seama cu baiatul meu) si al lui Alice!

Azi am inceput scoala, avem o invatatoare noua, cea veche a iesit fortat la pensie. N-am cunoscut-o inca, pt. ca Radu a fost doar cu tati azi la scoala (Stefi dormea cu spume la 9). Cica e blonda si tanara, pana in 30 de ani. Sper sa o placa baiatul meu.

Mergi la inceput