Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
Victo spune:
HA HA HA..hai mai, paula, tu care voiai 3, unu dupa altul? :) trece mami, imediat merg la gradi si e timp si de bb mic.
Kata, cum a fost prima zi de nou scoler? iar ai bocit?
alina, da..mersi ca ti-ai adus aminte :) la anu, sper sa imi pun rolouri exter si in casa perdele, ca acum am jaluzele verticale si nu-mi mai plac:)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
miha13gina spune:
Buna ziua,fetele!
Noi am fost tare matinali azi,ne-a dat desteptarea la 6,30 Thomas
,acum printesa doarme si eu profit sa va citesc si sa va scriu ceva.
Georgia,La multi ani!!sa fericita si sanatoasa! 

Crissy77,ce bine cand ai asa multe ajutoare!!ii am si eu pe socri aici,dar tot singura fac tot
.
Aici la pediatru fac gauri pt cercei cu pistolul cu cercei medicinali,insa influentata de sot inca nu mi-am luat inima in dinti sa-i fac .
Racusor,eu merg cu copii aproape in fiecare duminica la biserica si ii impartasesc,insa si Thomas a avut o perioada ,pe la 1 an si ceva,cand urla si numai cu forta lua impartasania;mi-a zis cineva sa citesc in fiecare seara rugaciunea Sf Stelian(ocrotitorul copiilor)si dupa aia nu am mai avut treaba,din contra,numai avea rabdare,pana se termina predica!
Denisa,felicitari pt primii pasi!!
Poate si din cauza DA nu poate dormi bine Mateo,din cauza ca-l mananca pielea.Balsamul de rufe ,nu e bun pt dermatite si vezi poate gasesti detergent pt copii.Clara e bine?ia trecut conjuctivita??

Paula,bine ca nu a patit nimic,micul alpinist;din pacate asta e doar inceputul,la 1 an vrea in pat...dupa aia pe masa...la 3 ani se urca prin copaci si tot asa..cand zici acum gata s-a calmat,intra intr-o noua a faza
Crispro,bine ca nu ati patit nimic,ca tabla se repara,insa mami nu mai urca niciodata la volan daca esti obosita
Bine ca ai ajutor la curatenie si macar ai scapat de stresul asta.Inca un pic si vine si mama ta
si sa speram ca si Vlad va incepe sa doarma mai bine.
Roxana,condolantept bunica!!si sa va traiasca finii!
Cristina,sa va traiasca nepotelul!
Ramona,felicitari pt maseluta!Noi ne-am oprit la 6 dintisori.
michelle,AMR 1 zi,concediu placut!!
Victo,si lui Thomas i-am schimbat grupa la gradinita si nu vrea la gradi si il las plangand...
Rodi,wauu ce fata mare are mama,clasa a V !cum s-a comportat Isa cand s-a trezit si a vazut ca tu nu erai??
Am vazut filmuletele cu scumpa Isa,Radu dansatorul,Daria cea curajoasa si Bianca.Superbi!
Multa sanatate delfinasilor bolnaviori!
Mult succes scolarilor si un an cu rezultate bune!
Gina,mami deClara si Thomas
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo rody, eu am venit deja, ca la noi la 8 incep gradinitele :) ieri am stat cred juma de ora la coada la flori! |
no vezi, VICTO, la noi nu duc copiii nimic nici la inceput nici la final de an scolar!
de ziua invatatoarei sau a dirigintelui se ia o mica atentie din fondul scolii (10-15 euro platiti la inceputul anului pentru diverse activitati din cadrul scolii, inclusiv cadouri pentru copii si gustari cand au serbari in cadrul scolii -destul de multe). desi chestia cu florile mie imi place 
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ainotna spune:
Salutare!
L-am dus si noi pe cel mare la gradi, nu a plans cand am plecat...Sa vad cat o sa tina minunea.
Sasha a adormit acum in scaunul de masa, mancand banana. Apropo, Puiutz cu Raducu ce or mai face?
Nu a avut pofta de mancare, nici ieri nici azi, sper sa nu se imbolnaveasca...Azi a mancat lapte la 5 dimineata
si apoi acum jumatate de banana. Atat.
Cand am venit de la gradi am vorbit la telefon cu o matusa si m-a enervat asa de tare...mi-a stricat toata ziua. Trebuia sa fac curatenie, mai ales in camara, ca vine maine cineva sa-mi faca mancare (si sa se descurce, sa nu ma bata pe mine prea mult la cap) dar acum nu mai am chef de nimic...
Paula, cand mai creste Raul o sa-ti fie mai greu sa te gandesti ca o iei iar de la capat cu pampersi, biberoane, nopti nedormite si toate celelalte care vin la pachet cu un bb mic. Sfatul meu e sa-l faci cat mai repede 
rodyka spune:
| citat din mesajul lui miha13gina Rodi,wauu ce fata mare are mama,clasa a V !cum s-a comportat Isa cand s-a trezit si a vazut ca tu nu erai?? |
am stat doar o jumate de ora la scoala, sedinta cu parintii pe clase se face catre sfarsitul lunii doar, acum am vazut noua profesoara (la fiecare 2 ani se schimba, din cl I-VI) si i-am facut o bucurie Mariei ca am mers impreuna! Isa dormea cand m-am intors, pana la 10.30!!
rodyka spune:
| citat din mesajul lui ainotna Paula, cand mai creste Raul o sa-ti fie mai greu sa te gandesti ca o iei iar de la capat cu pampersi, biberoane, nopti nedormite si toate celelalte care vin la pachet cu un bb mic. Sfatul meu e sa-l faci cat mai repede ![]() |
la noi a fost chiar invers
. Maria deja iesea afara la joaca cu prietenele sau se pierdea in jocuri online cu colegii de clasa, asa ca simteam ca intra intr-o noua etapa si noi ramanem singuri ca mosnegii
. eu am zis ca vreau bb mic, tati a zis BINE! am intrerupt pilulele, am fost o luna in vacanta in Ro, am revenit si am facut analizele, dr ne-a dat unda verde si in luna urmatoare ne-am apucat de treaba asa de serios ca Isa n-a intarziat nici o luna sa-si -faca cuibusorul
. eu peste vreo 7-8 ani as mai face unul, DAR... atat ne-a fost
giorgia23 spune:
Hello fetelor
Crissy,Adriana,Alice,Aelita,Rody,Paula,Senty,Michelle,
Kata,Tina,Ramonasin,Bumblebee,Baby,Saddie,
Bamboleta,Lauri_ca,Miha13gina,Ainotna
va multumesc din suflet pt urari

Ieri seara am iesit si eu la un suc cu prietenii...am lasat/o 2 ore pe Antonia la cineva...tare bine mi/a prins iesirea![]()
Crissy ink nu mi/am facut cadoul
...urmeaza zilele astea
De ieri si Antonia e cu muci
...am avut o noapte agitata...pe la 12 a apucat/o plansul si abia dupa o doza de nurofen si masat gingia cu gel s/a linistit...se pregateste a 2 a masea sa iasa
...plus ca s/a foit din cauza mucilor...se vedeti ce plange la aspirat
...zici ca o taie cineva
Paula pai uite de asta nu mai vreau eu bb2...ca sunt singura mereu si nu cred ca as mai face fata![]()
Alice_Elena spune:
hai ca m-am asezat si eu. mai e cafea?
pe cat de lene imi era aseara sa fac orice, azi m-am trezit harnica. adica nu m-am trezit harnica, m-am trezit devreme
(nu stiu ce a fost cu mara ca la 7 jumate era in picioare) si mi s-a pus pata ca era dezastru in casa, asa ca m-am pus pe treaba. acum am terminat si mananc pufarine ![]()
paula, pai de ce crezi ca am vrut eu bebe repede? oricum pe masura ce trece timpul ma gandesc cu groaza cum o sa ma descurc, dar o scot eu la capat cumva.
anca, si tu pui la suflet tot ce zice matusa? ce misto ca iti gateste cineva. sa fac mancare imi e cel mai greu. ma plictisesc in bucatarie.
acum daca am tot fost la tara am copt niste vinete. adica mai mult soacramea si inca o tanti ca eu am stat cu mara, marius a fost la concurs de pescuit :))
georgia, sa stii ca nu doare tare tatuajul pe incheietura. ma gandesc si eu sa imi fac unul legat de copii, dar sa termin cu sarcina/alaptat
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
22+ 
Alice_Elena spune:
am uitat sa le urez scolarilor si celor de gradinita un an bun
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
22+