Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
michelle1981 spune:
Un an nou scolar plin de realizari frumoase! 
Paula - chiar voiam sa te intreb voi cand va apucati de bb2![]()
Mie nu mi se pare deloc greu cu Bianca, poate ca e mai linistita, eu stiu? Oricum, cand iese afara e ca Raul, nu stiu zau cum o sa ne descurcam la turci. Merge incotro vede cu ochii, nu se opreste daca nu ne mai vede, merge la toate bancile, la toate vehicolele copiilor, nu da mana la mine, nu vine inapoi cand o strig, daca o iau in brate sau ii schimb directia urla de zici ca s-a lovit, de se uita toata lumea sa vada ce a patit etc etc etc
De asta eu cand ies afara o plimb in carut 30-45 minute (maaaaxim o ora) apoi trebuie sa o dau jos, dar la parculetul de joaca unde e ingradit. Daca e spatiu deschis e jale.
Voi cum faceti??
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
paula_m spune:
Eu chiar nu vreau sa ma plang de Raul. Eu ma plang de mine
. Adica, am un copil care mananca tot, doarme noptile cap-coada, e sanatos, ce sa cer mai mult? Dar mi se face mie dor cateodata de vremurile alea, cand ma trezeam in week-end la 9, 10 si faceam ce voiam eu. Stateam cu cate o carte in mana o zi intreaga,sau umblam hai-hui fara sa am uit la ceas, ca tb sa fiu acasa in 10 min ca se trezeste copilul.
Mi-e dor sa stau in pat, fara sa alcatuiesc meniuri de mancare la copii, fara sa ma gandesc cu ce jucarii ne jucam azi, sau daca are haine curate. Chiar ca sunt intr-o pasa proasta, dar imi revin eu imediat. 
Michelle, dupa ce imi trece pasa proasta ne apucam de bb2. Cred. Mi-ar place sa intru din CIC 1 in CIC 2, sa nu ma mai complic cu altceva.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
katalina spune:
Of ,mai Paula, viata noastra,a tuturor mamicilor s-a schimbat cu totul, nimic nu va mai fi ca inainte.Si mie mi-e dor ingrozitor sa am putin timp numai pentru mine,sa citesc seara pina adorm, sa,sa,sa....
Gindeste-te ce repede zboara timpul, Raul creste,va merge la gradi, vine si bb 2, si el va creste mai repede ca primul,aceasta perioada solicitanta cu Raul va trece si ea,bucura-te de momentele astea.
Eu astazi mi-am dus mijlociul in clasa I, nu-mi vine sa cred, am trecut pe linga gradinita si-mi venea sa pling,of,cit de repede zboara timpul.HAI sa ne bucuram de copiii nostri acum, pt ca va veni vremea cind vor zbura,
aaa, si trebuie sa-i faci lui Raul un fratior,nu?hai ca trece pasa asta proasta si ai sa vezi ca vei fi mai optimista,

puteti sa dati cu rosii, le primesc, dar fetelor ,sa nu lasati copiii fara fratiori,e pacat...
adrianaBuc spune:
salutari
Si eu doresc piticilor bafta la scoala si gradi!
paula, trebuie sa te iti treaca pasa proasta destul de repede, ca acusica se termina CIC 1. ![]()
Eu sunt plina de draci azi. Intai ma suna o clienta ca maine mergem la garda finaciara - stiam ca o sa mergem dar nu ma asteptam chiar maine, doar ca maine dimineata aveam programare la pediatrie; apoi, bona uita sa ma sune sa imi spuna ca nu mai vine deloc azi, ca e cu inceputul de an la copii; apoi, vine factura Vodafone si descopar ca mi-au scos toate reducerile de abonamente plus mi-au prelungit un abonament de internet fara sa ma anunte si nu pot sa il inchid. Ma duc cu capu' 
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o juma de maseluta ![]()
18+
bumblebee spune:
Ce misto-i si la noi afara! Daca-l dau jos din carut, o ia de regula in partea opusa. Alearga razand, eu ii tot spun sa vina la mine, daca vede ca ma apropii, rade si alearga mai tare
, pana cand alerg si eu, ca sigur se apropie de vreun pericol.
Michelle, cum mai e Bianca?
V-ati apucat de bagaje?
Paula, 
sa treaca pasa proasta!
Roxana, bine ai revenit in delfinariu! Condoleante.. pt bunica.
Adriana, ce zi
. 

sa treaca mai repede!
Scolareilor, piscotilor care merg la gradi (camin, cresa) le doresc multa sanatate, un an scolar frumos si cu multe rezultate bune!
Victo spune:
eu am venit cu un car de legume ieri de la soacra. asa ca am pus la congeator..am o gramada de rosii..am facut supa pt mihai..mancare de ardei copti cu rosii pt noi. am salata de vinete cu rosii..sper sa nu se strice in frigider, ca am o cutie din aia plina.
Kata..daaa..nici eu cd aveam doar un sg copil nu imi puteam imagina cum e viata cu 2. a fost greu uneori, dar si eu zic ca din cauza mea, nu a copiilor.
si sa stiti ca incep sa ma gandesc la bb 3.:) nu acum, peste vreun an, sa lucrez 1 an, sper ca alegerile de anu viitor sa schimbe si legea asta, ca mie nu imi e favorabial, si la bb 3 as vrea sa stau linistita 2 ani, sa imi vad doar de copii :).
nu pot zice ca as vrea musai fetita..mi-ar placea, dar nu as face o tragedie dc ar fi tot baietel.
ce frumos s-au intalnit ieri fratiorii..nici nu va pot descrie..(eram in parcarea blocului).mihai a venit vesel la Stefan..stefan asa zabauc cum e el, l-a luat in brate, l-a pupat...

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
ha ha ha..si eu citesc seara mai, dar acum pe post de somnifer. deci, dupa maxim 10 pagini adorm cu cartea in mana :):)
paula_m spune:
Kata
. Nu-l las eu pe Raul singur pe lume, dupa ce mor.
Stiu ca ai dreptate, si tb sa ne bucuram de fiecare moment. Cand era mai mic Raul, nu prea va intelegeam cand ziceati ca va bucurati ca puteti sa-i tineti in brate si sa-i pupati si sa-i mirositi cat vreti voi, ca stau. Acum degeaba mai vreau sa-l tin in brate, ca ma impinge si cu mainile si cu picioarele.
Imi revin eu imediat, intr-o zi, 2 sunt ca noua si week-end asta mergem la Sovata, dar celalalt cred ca il las pe Raul la ai mei si dorm mult, mult.
Sa nu uit sa urez si eu micilor scolari si celor care merg la gradi un an scolar usor!!
Imediat merge si Raisa a Ramonei la cresa. Care i-ati mai inscris la cresa?
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
Victo spune:
aa..eu nu le intelegeam pe fete cum de au facut si bb 3..adica chiar au vrut
..dar acum le inteleg. nu te mai saturi de ei!
imi pare rau ca elena n-a mai intrat deloc..iar otilia nu mai are timp sa ne mai povesteasc cate ceva despre viata lor.
michelle1981 spune:
bumblebee - Bianca e mai bine, multumim
Nu a mai facut febra de ieri la pranz. Cred ca a fost de la dintisori, ca tot o dor, mititica. Azi-noapte a facut o criza de nici nu mai putea plange, doar tipa. Si cand s-a linistit, asa mai suspina, of ca imi dadeau lacrimle cand o vedeam. Asteptam sa iasa nr. 7 ca se vede bine deja.
Mi-ar place si mie sa am 3 copii, dar cum sunt constransa de operatie nici nu ma mai gandesc la asta.
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)