Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 6
AllyLaur spune:
Lavinia, sa va fie de bine !
Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
bb_yasmi spune:
ally multumim. de care biscuiti ai luat pana la urma?? noi acum avem mellin ..sunt suepr de rontait ca sunt tari.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
AllyLaur spune:
Lavinia, am luat de prima data Mellin ca sunt de la 4 luni dar nu i-am dat inca.Si pediatra astazi a zis sa mai astept cu ei si sa ii dau biscuitii aceia gen praf...treb sa ajung sa ii cumpar.
strumphitza spune:
Fetele cu intalnirea in Bucuresti, vreau sa va anunt ca s-a schimbat putin planul si nu o sa pot sa ne mai vedem pe 24 sambata, ci pe 23 vineri, daca vreti Nu mai revenim duminica pe 25 sept in UK ci sambata pe 24 avem zborul inapoi spre Londra, deci mi se taie o zi din portia de vacanta de la mama, dar asta e ... eu tot vreau sa va vad si intalnesc , deci o sa revin in Buucresti de joi seara si Vineri ne putem vedea, tot in Cismigiu ca eu mi-am rezervat hotel pe Victoriei la Ramada Majestic si e aproape, trebuie acum sa schimb si rezervarea, in loc de vineri si sambata, sa fie joi si vineri , ca sambata ne intoarcem in UK. Deci astept pareri si sa va anuntati care veniti ca sa stim sa alegem o alee mare din parc sa o ocupam toata
Revin mai tarziu, trebuie sa ies afara si abia am revenit, numai am dat fetii sa suga si tre` sa plec iar
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
AllyLaur spune:
Madu81, bine ai revenit!Cum mai este vremea la C-ta? Am inteles ca tot fff cald dar, parca totusi se respira altfel fata de saptamanile trecute. Bebe Adam ce program are ziua? Te mai asteptam la povesti !
Madu81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Madu81, bine ai revenit!Cum mai este vremea la C-ta? Am inteles ca tot fff cald dar, parca totusi se respira altfel fata de saptamanile trecute. Bebe Adam ce program are ziua? Te mai asteptam la povesti ! Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011) |
Merci mult, Ally! Intr-adevar, a fost foarte cald, de la inceputul lui septembrie s-a mai racorit, acum e placuta vremea.
Bebe Adam are un program foarte incarcat, fie zi, fie noapte . Pe timp de zi doarme in reprize cam scurte si rare, se joaca, il mai scot la plimbare, ne foim cu el si la cumparaturi, mai iesim in oras sau la malul marii, il plimbam seara cu masina doar-doar o adormi... e plin de energie . Iar noapte se trezeste de doua-trei ori, maninca si adoarme din nou. Reincep si eu sa iau vitamine, am carente serioase la capitolul somn.
madutza_bra spune:
ally, a vazut cristi poza ta cu edy si i-am spus ca e "Edutu" si de atunci pe unde vede postarile tale zice numai "Tudu, Tudu"
Strumph, daca se muta intalnirea vinerea tb sa vb cu sotul si cu mama ca nu pot veni cu amandoi si nu cred ca sotul ma poate insoti, deci va tb sa-l las pe Cristi la mama..asta daca nu cumva incepe gradi si nu voi avea cum...offf..complicata treaba Dar de ce ai scurtat sederea in RO?
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
pisucmic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza Fetele cu intalnirea in Bucuresti, vreau sa va anunt ca s-a schimbat putin planul si nu o sa pot sa ne mai vedem pe 24 sambata, ci pe 23 vineri, daca vreti Nu mai revenim duminica pe 25 sept in UK ci sambata pe 24 avem zborul inapoi spre Londra, deci mi se taie o zi din portia de vacanta de la mama, dar asta e ... eu tot vreau sa va vad si intalnesc , deci o sa revin in Buucresti de joi seara si Vineri ne putem vedea, tot in Cismigiu ca eu mi-am rezervat hotel pe Victoriei la Ramada Majestic si e aproape, trebuie acum sa schimb si rezervarea, in loc de vineri si sambata, sa fie joi si vineri , ca sambata ne intoarcem in UK. Deci astept pareri si sa va anuntati care veniti ca sa stim sa alegem o alee mare din parc sa o ocupam toata Revin mai tarziu, trebuie sa ies afara si abia am revenit, numai am dat fetii sa suga si tre` sa plec iar _ Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011) |
Da - mi se pare OK, va fi un pic mai greu cu parcarile fiind zi de lucru dar n-avem incotro, e pacat sa nu ne vedem! Am putea sa facem dimineata in cazul asta, pe la 10 de exe?
Sa vedem ce zic fetele bucurestencele?
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
yvyana spune:
Hello mamici!!!
Ne-am revenit cu somnul si noi; azi-noapte nu s-a mai trezit deloc pitica iar azi deja a dormit 5 ore in reprize de cate o ora si jumatate sau doua ore si bineinteles ca este foarte binedispusa acum, ma tot striga prin casa "maaammaaa" iar eu imediat apar sa o pupacesc!!!
Madutza felicitari pentru povestea nasterii, foarte frumoasa! Eu nu am spus ca am probleme cu papa, L papa doar san la 4 ore ziua si noaptea nu se mai trezeste pentru papa... noi ca de obicei avem probleme cu somnul, cateva zile pe luna nu doarme mai deloc ziua si este foarte nervoasa si urlacioasa iar eu disper!!! Acum vad ca am luat-o iar pe drumul cel bun
Strumphy merg la pediatru regulat, nu are nici o problema pitica, papa bine, creste frumos doar cu tzitzi, misuna peste tot prin camera,ca eu o pun doar pe jos acum de cand era sa-mi cada din pat cu mine de fata, cand a ajuns intr-o secunda de la perete pe marginea patului , vorbeste de zor si tot timpul ma striga , doar ca este foarte agitata si nu prea-i place somnul, parca vad cand o vorbi ca imi spune ca Vlad al lui Miki "Nu vine somnul!", scumpul de el Pup Miki
Pisuc ai dreptate, m-am convins ca nu e vina mea ca nu doarme suficient, asa e ea agitata de cand era in burtica, toata ziua se juca si dansa doar ca sint unele zile care efectiv ma termina... acum sintem iar intr-o pasa buna care sper sa tina cat mai mult!
AlexinaA spune:
hello,hello
cafeluta de dupa amiaza beti? :)) servesc eu una buna buna
tot am zis ca intru de dimineata dar m-a apucat curatenia si bubulina mica se tot plictisea si nu am mai apucat.
am incercat sa recuperez din urma cu cititul :) insa recunosc ca nu tot
am vazut ca ziceati de cereale ca nu sunt bune etc. pai cum s anu fie bune? chiar asa tot ce e pe piata sa fie daunator pt puii nostri eu nu sunt de parere ca trebuie de mici numai bio si bio si nici macar nu exista asa ceva decat daca ai tu curticica ta si cultivi tot inclusiv orez
pisuc- ziceai ca recomanda pediatra ta orez si fulgi de ovaz parca. pai cum sa dam fulgii de ovaz bebelusilor? asa in stare bruta? nici eu nu pot manca asa ceva! si grisul pana la urma trece si el prin anumite proceduri tehnologice pana sa ajunga el gris nu?
in fine.
mada- sa-i fie de bine nasirea si sa-ti traiasca finii. sa faca un bebe sanatos cat de repede
strumph- pe ultima suta de metri? hai ca acusi bati drumurile romaniei si sa vezi cum trece timpul o sa fii o mireasa super, stiu eu asta, mai ales acum ca ai slabit mult.bravo
scrish- parca tu intrebai de pete. la mine ies rpd rpd cu fairy :) imediat dupa ce ii dau fructele spal cu fairy si nu mai e pata
revin pe seara ca s-a trezit teea si trebuie sa-i dau sa pape
puuuup
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)