Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicitas

Doamne ce se inatmpla cand te gandesti la doua lucruri deodata.
Am vrut sa zic bine ai revenit Stefy si ce patanie pe tine Scrish. Bine ca nu s-a intaplat nimik rau.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

multam!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

fetele, ce buna e cafeaua gata facuta!
am si eu o intrebare: cand incep sa-i pun cate o cupa de lapte formula nr. 2 se cheama tot ca-i introduc un aliment nou? sau nu se pune?

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

da

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

delia nu cred ca se pune
dar trebuie tot gradat facuta trecerea parca

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

stiu ca tb sa o fac gradat dar vroiam sa-i bag carnitza...
mi-a dat liber si la iaurt, mi-a zis sa-i dau simplu si ma gandeam cat de gras sa fie 2,8 % e bine?

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

cat mai gras, eu ii dau 3.5%. la copilasi nu tb dat degresat

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Fetele, am nevoie de ajutor , pleaaaaaaasssseeeeeeeeee

Am 2 intrebari, parca aveam mai multe da numa 2 imi mai aduc aminte acum

1. Am auzit ca si mirii trebuie sa plateasca preotului ceva la cununie, in afara de ce platesc nasii? aveti idee cat si cum? sau depinde de la bisrica la biserica? Eu oricum ii cer chitanta daca ma pune sa platesc ceva si nu se multumesc cu ce dau nasii La fel se procedeaza si la botez ? si parinii trebuie sa plateasca sau doar nasii ?

2. Stiti un restaurant bun cu meniu romanesc in Bucuresti unde se mananca bine ? Vreau sa imi duc socrii luni la masa, nu ca nu or sa se sature de romaneste cat or sa stea o saptamana in ro dar sa vada si ei ce si cum mancam noi, oricum le-a placut tot ce le-am gatit eu pana acum romaneste si abia asteapta cica sa incerce si mai multe

Ahhh..mi-am adus aminte si a 3 a intrebare Ce trebuie sa duca mirii la cununie la biserica? sau numai la botez trebuie sa ducem ceva? si daca da ce sa dau comanda la mama sa se pregateasca sau daca pot iau eu de aici dar parca nu as mai cara tot de aici ca deja ma gandesc ca nu-mi ajung 3 valize a cate 23 kg fiecare

Va multumesc anticipat de raspunsuri, ma duc ca s-a trezit piscoata si sa o schimb si sa ii dau un pic mai devreme sa pape ca trebuie sa ies sa caut ceva pentru sora-mea ca a dat comanda speciala sa ii aduc de la London

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

"decebal" este un restaurant super!!! au o mancare super buna !! este ffff curat, frumos, ieftin...all in one!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Fetele, am nevoie de ajutor , pleaaaaaaasssseeeeeeeeee

Am 2 intrebari, parca aveam mai multe da numa 2 imi mai aduc aminte acum

1. Am auzit ca si mirii trebuie sa plateasca preotului ceva la cununie, in afara de ce platesc nasii? aveti idee cat si cum? sau depinde de la bisrica la biserica? Eu oricum ii cer chitanta daca ma pune sa platesc ceva si nu se multumesc cu ce dau nasii La fel se procedeaza si la botez ? si parinii trebuie sa plateasca sau doar nasii ?

2. Stiti un restaurant bun cu meniu romanesc in Bucuresti unde se mananca bine ? Vreau sa imi duc socrii luni la masa, nu ca nu or sa se sature de romaneste cat or sa stea o saptamana in ro dar sa vada si ei ce si cum mancam noi, oricum le-a placut tot ce le-am gatit eu pana acum romaneste si abia asteapta cica sa incerce si mai multe

Ahhh..mi-am adus aminte si a 3 a intrebare Ce trebuie sa duca mirii la cununie la biserica? sau numai la botez trebuie sa ducem ceva? si daca da ce sa dau comanda la mama sa se pregateasca sau daca pot iau eu de aici dar parca nu as mai cara tot de aici ca deja ma gandesc ca nu-mi ajung 3 valize a cate 23 kg fiecare

Va multumesc anticipat de raspunsuri, ma duc ca s-a trezit piscoata si sa o schimb si sa ii dau un pic mai devreme sa pape ca trebuie sa ies sa caut ceva pentru sora-mea ca a dat comanda speciala sa ii aduc de la London

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

http://www.restaurantdecebal.ro/despre_noi.php?restaurant=decebal1

Mergi la inceput

ma tot chinui sa citesc cate ceva din discutiile voastre....vad ca subiectul nr 1 este "papica bun pt bebe minunat"....asa ca vin si eu cu intrebarile mele...mulllllllte si marunte
1) luni v-om incepe cu supite. dr mi-a dat o lista in care scrie ca baza la supita si fie cartoful,morcovul, ceapa si la cate 3 zile sa adaug ceva verde(fasolica,spanac,anghinare samd)... apoi,dupa 15 zile sa incep sa adaug si carnita,orez, ulei de masline. voi cum ati inceput???
2) aici nu se face branzica pt bebe,dar mi-au mai zis fete din romania de branzica si nu prea stiu cum sa o fac...si imi e cam teama (sigur dr nu v-a fi de acord). imi da si mie cineva reteta si ponturi de introdus in alimentatie?
3) oul(galbenusul)...din nou aici nu prea se da inainte de 1 an(nu stiu de ce),dar vad ca voi ati dat la puiuti? cum ati inceput? a avut cineva reactii nasoale ???

cam atat pt inceput sa nu va zapacesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

apropo fetelor, nu vreau sa cobesc dar sunt inspirata de vremea de afara ar trebui sa ne gandim la o varianta in caz k e urat si frig in ziua intalnirii, un loc unde sa intram cu tot cu carucioare si sa incapem

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

cica de luni se intoarce canicula..34 de grade dar nu stiu cat tine. Un plan de rezerva e bun venit

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

ma tot chinui sa citesc cate ceva din discutiile voastre....vad ca subiectul nr 1 este "papica bun pt bebe minunat"....asa ca vin si eu cu intrebarile mele...mulllllllte si marunte
1) luni v-om incepe cu supite. dr mi-a dat o lista in care scrie ca baza la supita si fie cartoful,morcovul, ceapa si la cate 3 zile sa adaug ceva verde(fasolica,spanac,anghinare samd)... apoi,dupa 15 zile sa incep sa adaug si carnita,orez, ulei de masline. voi cum ati inceput???
2) aici nu se face branzica pt bebe,dar mi-au mai zis fete din romania de branzica si nu prea stiu cum sa o fac...si imi e cam teama (sigur dr nu v-a fi de acord). imi da si mie cineva reteta si ponturi de introdus in alimentatie?
3) oul(galbenusul)...din nou aici nu prea se da inainte de 1 an(nu stiu de ce),dar vad ca voi ati dat la puiuti? cum ati inceput? a avut cineva reactii nasoale ???

cam atat pt inceput sa nu va zapacesc

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

9.03.2011

1. tot asa mi-a recomandat si mie dr, deci te sfatuiesc sa urmezi exact pasii de la pediatru.
2.Branzica se da cu fructe. Pui la fiert 500 ml lapte (din comert) iar cand incepe sa fiarba pui 5 pastile de calciu pisate, mai lasi cateva clocote pana se formeaza branzica. strecori si dai fetei sa pape. Daca nu reusesti poti lua si branxa de vaci din comert.
3. Oul se baga dupa 7 luni, doar galbenusul fiert. la inceput un sfert de galbenus de 2 ori pe sapt, apoi o jumatete de galbenus de 2 ori pe sapt apoi, un galbenus intreg de 1-2 ori pe sapt.

Poze

Mergi la inceput

ma bag sa fac cap nou

Poze

Mergi la inceput

cap nou

Poze

Mergi la inceput