Unde dorm copiii? Prezentare foto...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Cit de subiectiva e cartea nu putem sa stim dupa doar 20 de poze din ea. Cred mai mult ca cei care au ales pozele pt aceste articole au mers pe clisee si articolele sunt scrise pt piatza americana, de aceea au ales probabil numai poze din USA si nu din Europa de vest. De exemplu pt China arata si bogat si sarac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

si ar trebui sa fie obiective pentru ca ... ?
(normal ca e subiectiva, subiectivitatea e una din conditiile sine qua non ale unei lucrari artistice)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Edit: ah, si adolescenta de 14 ani gravida.

Multumim pt link!

Care a dormit pe podea pana spre sfarsitul sarcinii...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

In linkul pus de Selene, in articolul de sub poze, scrie ca fotograful a ales copiii la recomandarea prietenilor prietenilor lui (inteleg ca nu s-a plimbat pe strada cu aparatul in mana prin toata lumea).

Baiatul japonez obez este luptator sumo si eu m-am mirat sa vad japonez gras...

La tzara americana (poze)

"Un fluture (de noapte) pe zi si alte " (tot poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexmom spune:

Citat:

Pe mine ma intristeaza fetita obeza din Kentucky, si baietelul obez din Japonia, si fetita cu haine de 1000$ pe zi, si cea de la nr din prezentarea cu detalii. Ceva nu e in regula la fiecare dintre ei.

Intr-adevar trist...si evreul e parca umflat cu pompa si doarme pe 3 saltele...
Dar pe mine mai mult decat intristat m-a intrigat descrierea maretului fotograf James de sub poza cu "baiatul (asa-zis) roman de 4 ani care traieste cu familia lui fara documente la periferia Romei, adica ILEGAL, la ciordit. N-am nimic cu copilul doar cu nenea James care face reclama negativa "mascata" la romani. URAT DE TOT! Ce naspa traiesc romanii la periferia Romei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexmom

Citat:

Pe mine ma intristeaza fetita obeza din Kentucky, si baietelul obez din Japonia, si fetita cu haine de 1000$ pe zi, si cea de la nr din prezentarea cu detalii. Ceva nu e in regula la fiecare dintre ei.

Intr-adevar trist...si evreul e parca umflat cu pompa si doarme pe 3 saltele...
Dar pe mine mai mult decat intristat m-a intrigat descrierea maretului fotograf James de sub poza cu "baiatul (asa-zis) roman de 4 ani care traieste cu familia lui fara documente la periferia Romei, adica ILEGAL, la ciordit. N-am nimic cu copilul doar cu nenea James care face reclama negativa "mascata" la romani. URAT DE TOT! Ce naspa traiesc romanii la periferia Romei!

Nu e urat si nici reclama negativa, este realitatea. Asa traiesc sute, mii de romani tigani in Italia, Spania, Franta. Ca sunt si altfel de romani care traiesc legal si muncesc pe rupte in aceleasi tari este la fel de adevarat. Dar scopul lui James nu cred ca a fost sa arate ce fac toate categoriile de romani in Italia. El si-a ales doar un exemplu pt lucrarea lui.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexmom

Eu ma gandesc ca probabil chiar asa traieste copilul roman (nu asa zis, chiar e roman) la periferia Romei. Se pare ca 'maretul fotograf' clar a fost pus pe facut reclama negativa la o sumedenie de alte neamuri, nu numai romani...pe aialati i-ai vazut??

a..si copilul evreu din chibut, nu dormea singur pe trei saltele, dormeau 3 intr-o camera...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Am remarcat ca pozele sunt alese special sa compatimesti copii, din motive diferite. Nu am vazut nicio poza a unui copil mediu si a locului in care doarme, o casa normala a unei familii medii de oriunde ar fi ea.
Si am mai remarcat ca in protrete niciun copil nu zambeste sau rade...poate de aici dorinta mea de a-i compatimi pe toti...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput