Unde dorm copiii? Prezentare foto...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Foarte interesant!

M-a impresionat negativ poza cu baietelul cu pusca.Nu numai pusca, dar toata camera arata ca un bunker! Poate o fii un baietel care vrea sa mearga la scoala militara, sper sa nu fie unul indoctrinat spre dreapta!

In rest, trist vazind cite camere fara jucarii. Stiu ca unii sunt deja vazuti (sau se vad insisi) ca adulti in societatile in care traiesc. Dar vazind linga mine cite jucarii are baietelul meu....

M-a impresionat teribil si diferenta intre cele doua poze din China. Ce dezolanta arata camera baietelului si ce vesela cea a fetitei!

Trista e si poza baietelului roman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Dar unde se pot vedea toate imaginile? Eu nu le vad pe toate...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

In al doilea link,cu previous/next.

Mergi la inceput

Aici se vad mai multe, si cu detalii, cine este in poza, cum traieste...

http://lens.blogs.nytimes.com/2011/08/04/where-children-sleep/

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Edit:

Pe mine m-au impresionat mai multe, in special cele cu copiii care muncesc...

Fetita cu ciocanul (lucreaza intr-o cariera), fetita care doarme in camaruta gen cusca, fiind "lucratoare in casa", baietelul care aduna gunoaie...

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cand vad asemenea fotografii, ii multumesc lui DD pt ce avem.

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Aici se vad mai multe, si cu detalii, cine este in poza, cum traieste...

http://lens.blogs.nytimes.com/2011/08/04/where-children-sleep/

Lucrusoare de vanzare...

Multumesc, Selene, interesant si articolul aflat sub fotografii.

XIO, pentru cei cu gastele a sunat o vecina la politie inaintea noastra, asta nu inseamna ca nu se va repeta.
Au voie sa omoare animale, dar in anumite conditii pe care le respecta mai mult sau mai putin.
Vad ca baiatul cu pusca din foto a omorat primul cerb la 7 ani si nu cred sa flamanzeasca pe-acasa..., la fel sunt si vecinii, cativa pastreaza carnea, majoritatea vaneaza din plictis si ca sa demonstreze altora ce "barbati" sunt (aveam unul care isi legase cerbul omorat cu arcul pe ATV, defila cu el pe drum (este drun mic de tara, mergi cum si cu ce vrei pus "la palarie") si povestea cu lux de amanunte gastii, cum s-a catarat el in copac si l-a nimerit din prima. Bine ca nu l-au vazut copiii care abia asteapta sa dea prin poienite de puisori de caprioare cu punctulete albe si picioruse tremurande). Imi cer scuze, am scris fara legatura cu postarea initiala, ma opresc.

La tzara americana (poze)

"Un fluture (de noapte) pe zi si alte " (tot poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pe mine ma intristeaza fetita obeza din Kentucky, si baietelul obez din Japonia, si fetita cu haine de 1000$ pe zi, si cea de la nr din prezentarea cu detalii. Ceva nu e in regula la fiecare dintre ei.

Edit: ah, si adolescenta de 14 ani gravida.

Multumim pt link!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Lasand la o parte drama prin care trec foarte multi copii din lumea asta, pozele din articolul asta sunt unele foarte subiective!
Din ce am vazut eu doar copii din SUA si Japonia au camere frumoase, tzoale de j-de mii de euro, mancare multa!Restul doar defavorizati ai sortii!Dar copii din Franta nu-s ok?Din germania, din Suedia, din Australia?Dar in tarile enumerate mai sus nu-s si copii amarati care traiesc sub limita subzistentei?
Nu ma intelegeti gresit, ii compatimesc pe toti cei care o duc rau, mai ales pe copii, pentru ca ei nu pot schimba situatia in care sunt, dar articolul este usor tendentios!Parerea mea!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag
Lasand la o parte drama prin care trec foarte multi copii din lumea asta, pozele din articolul asta sunt unele foarte subiective!
Din ce am vazut eu doar copii din SUA si Japonia au camere frumoase, tzoale de j-de mii de euro, mancare multa!Restul doar defavorizati ai sortii!Dar copii din Franta nu-s ok?Din germania, din Suedia, din Australia?Dar in tarile enumerate mai sus nu-s si copii amarati care traiesc sub limita subzistentei?
Nu ma intelegeti gresit, ii compatimesc pe toti cei care o duc rau, mai ales pe copii, pentru ca ei nu pot schimba situatia in care sunt, dar articolul este usor tendentios!Parerea mea!

Da, la asta ma gandeam si eu...in plus mai mult ca sigur ca si in Brazilia, Thailanda sunt copii bogati cu camere frumoase si haine de mia de euro pe luna/saptamana/etc.

Mergi la inceput