Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (1)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

'Seara buna strumfarie!
Vio ce povestesti tu acolo pare SF . Normal ca Laur nu mai vrea la gradi. Sper sa gasesti o solutie pt transportul in alta parte.
Monica . Cum se mai inteleg fetele? Nu am mai vazut poze de mutisor cu ele.
Oana sanatate multa strumfilor. Voi cum va impacati cu gradinita?
Lulu, saptamana trecuta am citi la un subiect ce bucatatesti si mi-ai facut o pofta . mi-ar placea sa bucatatesc si eu asa des (iar rezultatul sa fie pe masura ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza,

vio, am ramas fara cuvinte....

nico, multam de aprecieri, e adevarat. bucataresc des si imi place.

va doresc o saptamana calduroasa si usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Nico multumim mult.
Din nefericire la noi e aceeasi poveste cu gradi.Cu Aaron,caci Iosua e fericit ca merge.
Deci cand se trezeste prima fraza e nu vreau la gradi.Frate dupa un an de gradi si acum face tamtam.Adica nu plange,insa ma scoate din sarite pana pleaca.Ca el nu vrea,ca nu-i place,ca in timpul activitatii nu se poate juca si multe altele.Bineinteles ca nu are de ales,dar cred ca a devenit un cliseu pentru el.Nu mai spun ca intr-o zi s-a ratoit la educatoare,ca nu ar fi a lui nu stiu ce hartie care trebuia pusa la cos,a facut-o urata si a spus ca aduce pistolul si ii impusca pe toti..ei,ce spuneti?

Mergi la inceput

salutare
Oana si domnisoara mea se mai revolta ca nu vrea la gradinita. De fapt le-a spus si doamnelor ca ea mai merge doar pana face mami rost de bani sa o poata muta la gradinita germana . Grupa e foarte aglomerata asa ca domnele probabil se bucura.
tot la doua zile negociem mersul la gradi. Ar vrea sa stea cu mine acasa daca se poate si sa lucreze doar tati.
Pana si Alex nu mai vrea la after-school ci cu mine . Deocamdata nu am alta solutie dar caut.

Poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">nm1 si nm1

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

multumim, multumim!

"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"

Mergi la inceput

Inca suntem in 08.11 asa ca am intrat si eu sa urez sarbatoritilor
La multi ani cu sanatate, fericire si distractie placuta (banuiesc ca inca mai chefuiti ) sarbatoritilor de azi!
La multi ani Miky, Gabi, strumfi si strumfite!

Poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">nm1 si nm1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Si de la mine La multi ani, sarbatoritilor zile de 8.11
Hai ca nu gaseam subiectul...era abia pe pagina 3

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Salutare
Am si eu o nelamurire. Maine e liber la gradinita? Andra a venit acasa cu pijamaua. Ma asteptam sa fie cerc doar la scoala .

Mergi la inceput

mneatza,
ce este azi? adik de ce liber la gradinitza? s-au nu m-am trezit eu, inca.....

deci, azi chiar este iarna, aici, e friggggg, bate vantul.

Mergi la inceput