Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mychy, anul trecut a avut ceva muci si o tuse productiva destul de des. i-am dat osscilo/odata/saptamana si un vaccin antigripal homeopat, odata/saptamana..
aceeasi schema o are si anul asta, in plus inca o chestie homeopata ptr sensibilitatea gatului, si atat.
ii mai dau, cand imi aduc aminte-recunosc - sau cand e f ragusit de cat urla/tipa, miere din muguri de pin.
pediatra mi-a recomandat si o cura cu miere si aloe vera preparata in casa- la 200 ml miere se taie 2 frunze de aloe vera de minim 3 ani planta, si se lasa la macerat la frigider timp de 2 saptamani. apoi se ia 2 lingurite/zi.
Luca nu a vrut sa ia, a zis ca e amara

poate conteaza si materialul genetic , poate si faptul ca la gradinita sunt maxim 8 copii zilnic, si nici nu dorm acolo, poate si faptul ca mananca fff multe fructe proaspete si confiate zilnic, poate ca umbla pe afara toata ziua(vant/ger/ploaie/viscol), nu stiu, dar ii multumesc lui Dzeu ca este asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Azi fac cinste cu si .
Au trecut 10 ani de la . Vine domnul acasa si plecam la o in 4 .

Miky sper sa stati cat mai mult pe la gradi si fara lacrimute. Domnisoara mea merge singuta de la masina si are clasa la etaj . Cu sanatatea am stat super. Anul trecut a lipsit toar o zi. Fructele proaspete zic eu ca au fost de baza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna seara,eu nu ma imapc cu feisbucul....
Deci tot pe aici o sa scriu.
Am inceput si noi demult cu muci,aspirat, aerosol,Septilin,cu acesta le-a mers bine anul trecut si catina cu miere ...speram sa fie doar atat.
Sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatzaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna seara!

S-a mai inviorat atmosfera pe aici..

Vio, ce faci, te mai invarti in jurul axei?
Nma, ma bucur ca Andra se duce cu placere la gradi. Si fetelor mele le place, au invata multe la gradinita.
La multi ani pt aniversare

Mychy... pai acum l-a gasit plansul pe Andrei? N-a plans el la inceput si a inceput acum? E trecator, zic eu!

Lulu, sanatate in cintinuare, sa va ocoleasca toti virusii...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei, fetele. Sunt ofticata. Va dau copy/paste mai jos la ce am scris si pe fb la restul fetelor:

Hai sa va spun de ce sunt extrem de revoltata, dar in acelasi timp de ce ma felicit ca am tinut cont de parerea puiului si nu l-am mai dus pe Laur la gradi. Pe scurt, faza de ieri de la gradi: navaleste peste copii in sala de clasa barbatul educatoarei, care, fara nici un preaviz incepe s-o ia pe asta, saraca, la omor. Adica bataie cu sange pe pereti, urlete, scandal, sub privirile ingrozite ale copiilor. Vita de femeie de serviciu bineinteles ca nu exista in peisaj, nu era nimeni sa intervina si totul a durat pana a ajuns politia. Nu vreau sa ma gandesc cat de traumatizati sunt copiii, ce disperati sunt parintii si ce se va intampla. Iar despre educatoare ce sa mai zic???
Nu mai spun ca zilele trecute un coleg de clasa de-al Laurashului a cazut si si-a spart capul (evident, nesupravegheat) si are nu stiu cate copci puse la spital. Ce naiba sa fac ca ziceam ca il mai tin un an, dar anul pregatitor macar tre sa-l faca, nu?????

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Wow vio.. nu-mi vine sa cred.... Doamne...
Bine ca nu a fost Laur acolo!! Bietii copilasi
La educatoarea asta ar fi fost Laur? Altminteri educatoarea era ok cu copiii? Ce animal de barbat are.... ce gradi este, in Bucuresti???

Cu personalul auxiliar e problema mare la modul general, sunt fff putin ingrijitoare, ceva de genul 1 ingrijitoare la 3-4 grupe; fizic nu poate supraveghea tot ce misca... Uite cazul cu copilasul ala care a cazut de la etaj pe geamul de la toaleta....

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Mergi la inceput

Monica, tocmai, nu e in bucuresti, noi ne-am mutat in afara buc, in darza- crevedia. Nu e nici un mijloc de transport din sat pana in buftea, nu aunt alte gradinite in apropiere si chiar daca ar fi noi doi plecam devreme dimineata, deci exclus sa-l trezim pe laur la orele alea...pana una alta e fara iesire. Daca ar avea bona carnet de conducere (si masina ) sa zicem ca ar mai exista o sansa sa il duca in corbeanca, ca nu e f departe, dar asa...nu stiu, frate, ce sa zic.
Si da, educatoarea ar fi fost a lui, e grupa lui laur unde s-a intamplat faza. Ea, saraca o fi ok, n-as putea sa spun, laur a fost doar 2 zile la alta educatoare dupa care au schimbat grupe, copii si educatoare...si a refuzat sa mai mearga cu urlete si strigaturi.

Mergi la inceput

A, si mai e ceva, Monica. Stiu ca e problema cu personalul auxiliar. De ce zic vita de femeie de serviciu? Pentru ca e de datoria ei sa aiba grija de copilasi cand fac pisu caca etc. Sunt f multi copii ff mici, iar ea, in nesimtirea ei i-a invatat (va spuneam intr-un mesaj mai sus) ca nu e bine sa faci caca DELOC nici in olita, nici la wc, nici in pampers, nicaieri, pentru ca vin mustele si te bazaie. Din acest motiv, lui laur ii ia acum si 3 zile pana sa faca. Bazaie si-mi spune ca ii vine sa faca dar se chinuie sa nu, pentru ca nu e bine si vin mustele. Plus ca i-a invatat ca ii ia politia daca sunt rai, iar lui laur de atunci ii e groaza dd politie. Adica io ma chinui sa il invat ca vorba aia: "politia- siguranta si incredere" iar proasta aia baga groaza in ei. Daca laur ar fi fost acolo si vedea politia venind in forta sa il ia pe animalul ala bataus nu cred ca mai dormea vreo 2 saptamani minim. Asa ca... era sa zic eu ceva de personalul auxiliar. Inca o data: nu generalizez, matusa mea are o vecina care a fost ingrijitoare la o cresa unde am stat si eu cu sora mea geamana si avea grija de copii si ii invata mai mult decat o faceau educatoarele...din pacate rar, fff rar...

Mergi la inceput

Aoleu, Vio... da' chiar ce dusa cu pluta e ingrijitoarea aia... Cum sa spui ca nu-i bine sa faca kk???? Ba e bine, ca eliminam toxinele din organism, altfel ne-am imbolnavi...Doamne fereste ce minte creata!!!!!!

Si cu faza cu politia, nici eu nu am agreat si nu agreez speriatul copiilor cu vine lupul/politia/tiganii/omul cu sacul/bau-bau si ii fura/bat/mananca sau mai stiu eu ce...
De obicei le spun chestii reale.. ehe cand erau mai mici, le ziceam ca trebuie sa stam legati in scaunelele de copil, ca altfel ne poate prinde politia si ne amandeaza si in felul asta n-o sa mai avem bani de jucarii, de distractii ca trebuie sa platim amenzi (nu cred ca dau astia amenzi pt asa, ceva, cu toate ca n-ar fi rau, ca-s atatia care conduc periculos dpdv al copiilor)....n-au mai carait, au crescut....

Saptamana are vine, face ci cea mica 3 ani

Mergi la inceput