Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (1)
Raspunsuri - Pagina 19
monicabo spune:
La noi e zi obisnuita
1 dec. o sa fie zi libera, si nu stiu de 30 nov, de sf Andrei, cica vor sa o faca zi libera fiind ocrotitotul Romaniei. Dar inc anu stiu nimic sigur
Dar astazi, ce sa fie? Asa de 11.11.11??
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
nma spune:
Monica acum am vazut in ce data suntem
Dupa cum banuiam la gradinita a fost un liber mai fortat. Cum primesc scolarii o zi libera sau o scurta vacata hop si gradinita.
Andra a ramas cu Alex acasa. Au fost tare cuminti.
Lulu, se pare ca doamnele noastre aveau nevoie de un liber pt a sarbatori ziua de 11.11.11 . M-am prins si eu mai greu .
Poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">nm1 si nm1
nma spune:
Vine cineva la o ?
Valen, LA MULTI ANI!
Poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">nm1 si nm1
mychydutza spune:
hellou. am trecut sa semnez condica
"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nma Vine cineva la o ? Valen, LA MULTI ANI! Poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">nm1 si nm1 Nico am venit eu, mai tarziu, dar mai bine decat deloc mychy, ti-am raspuns la celalalt subiect. |
mychydutza spune:
lulu, am vazut. multumesc!
"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"
mychydutza spune:
ce soacra mare, lulu?
nma spune:
Lulu, va pregatiti de nunta????? Cine e norocoasa?
Monica, La multi ani pt Ana Maria . Sarbatoriti si nu spuneti nimic? Eu sunt tare in urma cu datele .
Nimic povesti despre strumfite? Asatept poze de la petrecere.
Miky, ce subiect mai ai mama? Nu prea apuc sa rasfoiesc Dc-ul.
Eu de doua zile bolesc. Am prins un pui de gripa si inca tin bine de el. partea buna e ca nu mai semnez condica la birou .
Strumfii sunt bine, nu stiu cum de nu culeg nimic de la mine, dar ma bucur.
Si acum intrebare intrebatoare: am o rata congelata si habar nu am ce sa fac cu ea. daca aveti/ stiti o reteta pt o gospodina ca mine dupa ce bucataresc va invit la masa.
mychydutza spune:
nico, subiectul era despre mucii lui andrei, care intre timp au degenerat intr-o laringita......