Mamici si Gravidute Italia (107)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

ANNE nici nu am zis ca te-ai referit special la mine. Tu eu ma refeream ca e cam pesante fraza asta ca nu exista copii carora sa nu le placa verdura CI MAME care nu STIU sa sa le puna in fata verdura in anumite eluri,etc..... e normal tu sa o tii pe-a ta ca Giuliano iti mananca verdura.Ce e asa iesit din comun ca tu ii pui verdura una langa alta.Tu ce crezi ca el la varsta asta face caso ca rosu se potriveste cu portocaliu,etc? E logic ca initial am inceput si eu cu o verdura ,doua doar nu i-am trantit in fata gramada de verdura e via che vai. Ma rog, am inteles conceptul tau. Dar dupa mine nu mamele sunt brave ci copiii. MAmele au rolul sa le faca, sa le puna in fata dar tine de copil daca iti accepta sau nu.Eu nereusind cu metoda pe care practic o aplici si tu lui Giuliano , normal am vrut sa fac pe dracu-n patru sa-l conving sa manance. Siasa am trecut la diferite modele.Modele luate de pe site-ul: bucataras.ro. Ma rog, fiecare apoi are stilul lui de a gandi. Cum ziceam nu vreau polemiche, contraziceri, doar ca mie , fraza care ai scris-o mi se pare destul de pesante spusa chiar si in general.

As fi vrut sa dorm putin.....nu reusesc ca un dobitoc de vecin marteleste in veselie si gaureste peretii de n-aveti idee!!

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (1 an si 10 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (6 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
danangie, eu tind sa fiu de aceeasi parere cu tine, daca nu vrea sa manance copilul poti sa te faci in 4 si tot nu reusesti. Oricum tu esti de admirat cu modul in care iti folosesti creativitatea
De exemplu azi Loris nu a mancat la pranz decat o lingurita de papa, ii facusem finocchio, morcov si dovlecel la aburi, apoi am adaugat un borcanel de salmone. Nu a vrut, asa ca i-am dat lapte si la culcare. In seara asta a mancat orez cu prosciutto si paste Deci au si ei momentele lor

Noi de sambata cred ca mergem iar la piscina, in rest...sper la numai de bine
Seara placuta!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna seara fetelor

Danangie -come non detto!!

La noi toate bune -astazi am fost la mare la Porto Torres -mare frumoasa si calda ,timp numai bun de plimbare si baie- este perioada care-mi place cel mai mult -nu este foarte cald si nici umiditate .

mami fericita de Giuliano
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/02Settembre2011ProtezaGiuli
sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Natza,haideti la cafelutza!!!
Anne,in ce zona stai?a italiei?
KEMSY,ce ai facut pana la urma la interviu?
CRis doarme fr bine in noua sa cameretta!!!desi are cam multe schimbari in acelasi timp,e foarte dornic...la gradi merge bine,a si manacat singur cate ceva de acolo,cand l-am luat la ora 1 era stanco morto!!!ce program frumos.acum voi vedea de saptamana viitoare daca va si dormmi,desi sunt in dubii(cica dorm in aceleasi haine...ma intreb de ce?ca doar puteam sa ii duc pigiama!!!)
In rest eu sunt inca in renovari sa zicem,nu ne dau banii afara din casa,dar trebuie facute!
O ZI DE 13 MINUNATA sa aveti!!!

Mergi la inceput

Salutare!!
nelia, astept sa ma sune cei cu interviul...desi cam expira perioada Dar nu e nimic, vor urma altele
anne, asa plimbare vreau si eu

Nu stiu voi, dar eu m-am saturat de caldura, vreau racoare

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput

Neata!

La multi ani daviduca, sa ai parte de multe bucurii si distractie placuta!

O zi buna tuturor!

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI DAVIDUCA!!!sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!!!
Asteptam impresii si poze de la nunta!!!

Nelia imi pare rau de sarcina pierduta(din cate tin minte nu e prima).
Intrebai de picaturi pt nas mucios..eu ii pun Giuliei Argotone 0-12(scuze dar n-am vazut intrebarea la timp).

Ioana...ma bucur ca lucrurile au mers bine in tara si ca usor ,usor se aranjeaza si apartamentul.A inceput Giulia gradinita luni???

Kemsy...sunt convinsa ca vei gasi tu ceva pana la urma ca esti fata isteatza.Si eu m-asm saturat de caldura...dar ma gandesc cu oroare la perioada lunga de ploi care ne asteapta.

Giulia mea verdurele le manaca...tot asa simple,fierte si condimentate cu ulei de masline si putina sare.Ma consider norooasa ca imi mananca si ciorbita(pe care o umplu de toate verdurile) si minestrone.In schimb nu prea mananaca carne !Vegetariana fiica-mea!!

Eu sunt cam aglomerata perioada asta,sper sa ma mai eliberez putin ca sambata vine socrela mea.Luni incepe si Giulia geadinita(daca ii trece raceala,ca m-a tusit toata noaptea)...sa vedem cum se adapteaza.
Ioana..Giulia va merge la azilo de surori(e cu plata-80 euro),la stat poate la anul ca inca nu are 3 ani si nu mi-au luat-o(nici n-am facut domanada)

In alta ordine de idei...am inceput scoala de soferi saptamana trecuta...sper sa si iau si sa si conduc ca nu ma mai dscurc cu 2 copichii pe jos!!!

Gata va pup!!!Sper sa trec mai des,desi sunt incurcata rau!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Nu pot sa cred ca am scris de doua ori mesajul si mi s-a sters .Nu stiu ce tasta am apasat ....

LA MULTI ANI DAVIDUCA SA FII FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI TIE !!

GIORGIYULI -BAFTA LA SCOALA DE SOFERI -IMI ADUC AMINTE CA SI EU AM LUAT CARNETUL ACUM APROAPE 2 ANI SI ERAM INSARCINATA -AVEAM O STARE DE RAU CA ERAM SA VOMIT PE BORDUL MASINII...CUM MAI TRECE TIMPUL

NELIA -IN ITALIA LOCUIESC IN ALGHERO , ACASA LA 30KM DE BUCURESTI IN FUNDULEA.

FETELOR AM SI EU NEVOIE DE O PARERE ...CELE CARE MA PUTETI AJUTA:
-CAND GIULIANO A IMPLINIT 1 AN , PEDIATRA NE-A ZIS SA-L TRECEM PE LV-UHT . DIN PACATE DUPA CATEVA ZILE A INCEPUT SA FACA CACA CU FIRISOARE DE SANGE. AM VORBIT CU EA SI NE-A ZIS SA-L INLOCUIM CU AD-0,1 LACTOSIU .DIN PACATE ACESTE EPISOADE S-AU REPETAT. PEDIATRA NE-A ZIS CA DACA CONTINUA SA IL SCHIMBAM CU DAVID DE LA PLASMON -PROBLEMA MEA ESTE CA ASTA COST 3 EURO LITRU SI GIULIANO IMI CONSUMA APROAPE 1 LITRU PE ZI .
VOI V-ATI LOVIT DE ASTFEL DE PROBLEME . CE TIP DE LAPTE DATI LA PUIUTI VOSTRII. IN FINE DACA V-A TREBUI SA IL SCHIMB CU DAVID , MAI BINE MA INTORC LA LP -CACI IES MAI BINE SI AM SA-L TIN PANA LA 2 ANI .
M-AM GANDIT SA-I FAC SI O ANALIZA COPRO-PARAZITOLOGICA ...NICI EU NU MAI STIU . ORICUM LUNI AVEM VIZITA LA PEDIATRA PENTRU CA MARTI FACEM VACCINUL SI MAI VAD CE-MI SPUNE .
VA DORIM O ZI BUNA !!

sunt baiat mare

Mergi la inceput

KEMSY -IN CE DOMENIU LUCREZI ...SAU VREI SA LUCREZI ?
EU CU SPECIALIZAREA MEA NU AM SANSE AICI SA FAC NIMIC...CHIAR DACA M-AM CARAT CU TOATE HARTOAGELE DE ACASA.

AM AVUT 3 NOPTI DE COSMAR ...SE MAI PREGATESC SA IASA 2 MASELUTE DE JOS , DAU SA IASA SI NU-MI DOARME DELOC . ASEARA DE PE LA 1:30 PANA PE LA 3 AM AVUT CONCERT . LA 6:30 ERAM DEJA FRESH . M-AM SCULAT SI L-AM DUS IN SUFRAGERIE , MACAR SA-L LAS PE LUCA SA DOARMA , CA EU MAI AM TIMP SA-MI REVIN . CAT AS ,MAI VREA SA AM O VACANTA , SA MA POT ODIHNI CAT DE CAT . ASTEPTAM VREO 4-5 ANI , SI MAI VEDEM . SPER SI EU CA V-A FI MAI BINE , CA DE CAND S-A NASCUT CU PROBLEME ...

sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

BUNA
Hop si eu...
Prima data ii urez "la multi ani Daviducai" sa fii iubita
Apoi sa raspund:
Giorgi,deci picaturile alea ce contin?si o-12 e limita de varsta?Am vazut si eu reclama la TV cu niste picaturi care nu usca nasul dar ii trec repede mucisorii,doar ca atunci Cris nu avea 3 ani...mi sa parut straniu...ca doar mai ave catev luni pana implinea....oare sunt asa tari?SPOR LA SOFAT...eu inca nu reusesc sa parchez ca lumea DACIA MEA LOGAN.mi se pare lunga,lata si naspa,bine doar ca e inca noua hi hi.as conduce numai atunci cand ar ploua si de nevoie...bleak
Anne,nu ca localitate ma referea,dar macar ca zona!!!!REFERITOR LA LP...NEAPARAT un control de caca si dai lapte praf din acela pentru diaree,macar pana ii trece ....altfel,ce sa zic si eu lui Cris i lam tot schimbat,de la 7 luni i-am dat lapte de vaca de la centrale,nicidecum din comert...apoi i-am mai dat si lapte david lichid...hm,oricum eu merg pe ideea de lapte de muca,depinde daca e dispus la alergii sau nu....

Mergi la inceput