Mamici si Gravidute Italia (107)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
georgyiuly, asa da, fa scoala de soferi ca e mult mai bine, te descurci altfel, mai ales cu 2 copii?ai inceput cu legislatia sau ai si condus deja?
nelia, argotone i-am dat si eu lui Loris cand a avut probleme
anne45, nu tin sa lucrez in domeniu, basta sa fie munca de birou Pup sa treaca repede durerea de dintisori a lui Giuliano si sa va lase sa dormiti.
Eu ii dau lui Loris lapte praf de crestere (i-am dat si lichid, tot de crestere), acum de la Nestle. Pediatra a zis sa-i dau de vaca, proaspat si integral, de la un an, dar eu am ales sa-i dau de asta de crestere deoarece contine vitamine si fier. Trebuie sa-i faci analize, sa vezi sa nu fie alergic la ceva din lapte. Zi-i sa-ti dea sa faci si analiza pentru celiachie. Intre timp da-i lapte fara lactoza.

Astazi am fost intr-un parc de joaca pentru copii mici, cu topogane gonflabile, masinute, piscina cu mingiute...foarte fain, cat mai tine timpul mai mergem.

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

buna fetelor!!!
la multi ani daviduca!!
noi suntem foarte stresati si de somn ca edy nu doarme cred ca ne iese vreun dintisor ca are 2 zile avem si diaree....
si de mine ce sa mai zic ca am ajuns iarasi la pronto soccorso cu colica renala si acum tre sa fac niste analize sa vedem ce iese si se pune problema sa nu mai alaptezk o sa trebuiasca sa fac tratament..
a mai patit cineva asa ca mine sa opreasca alaptarea??cum au reactionat bebelusii si cum ati reusit voi sai dezvatati de tzitzica.??
pupiki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Nelia , Kemsy-multumesc pentru raspunsuri.
Pana acum nu l-am vazut sa fie alergic la ceva -poate ca laptele ii da probleme .Nu face caca moale , din contra si mi se pare ca bea si destula apa -la inceput pediatra zicea ca face asa pentru ca nu este hidratat -din contra imi bea multa apa .
Am sa vad Luni ce-mi v-a spune.
Va dorim o seara placuta !!

mami fericita de Giuliano
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/02Settembre2011ProtezaGiuli
sunt baiat mare

Mergi la inceput

Kemsy cred ca v-ati distrat pe cinste . Din pacate pe aici nu sunt parcuri prea mari , este unul in Algehro dar este vesnic plin de copii , batrini in scaun cu rotele si cei care ii insotesc . Deci iti imaginezi cat de greu este sa te recreezi . Daca ar fi fost numai copii ar fi fost mai respirabil zic eu . Daca incerc sa-i dau merenda lui Giuliano in parc nu am sanse mai mult de 2 lingurite -il distrage .

sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Nu dati , ca am lipsit motivat!

Asta noapte am ajuns si noi acasa! Desigur va inchipuiti ca am robotit toata ziulica caci lasasem casa cu fundu'n sus

Poate nu va mai amintiti exact traseul nostru ( ca na' ..fiecare le are pe ale ei) asa ca va zic pe unde am umblat.

Am fost 3 zile la Cattolica, am avut vreme f frumoasa si Ricky a profitat din plin de marea calama si apa neasteptat de curata ( fata de cum era cand am fost la Jesolo la sfarsitul lui august) si a stat in colacelul lui mult timp amuzandu-se de jocurile pe care i le faceam ba eu ba marito.

Pe plaja a luat la rand toaate barcile salvamarilor si le-a studiat pe toate partile. apoi a palavragit pe limba lui cu toate nonnele care se amuzau cand il vedeau cum isi inmoaie degetele in apa de mare si apoi baga in gura. ( poate credea ca in bancul ala ..ca mananca ciorba de peste! ). s-a jucat si in nisip si ma rog ...ca sa mai zic..nu ne-a lasat sa respiram o clipa!

De la mare am plecat la Rieti la socri si 5 zile ne-am relaxat si noi , toate serile am iesit cu gasca in oras si am fost chiar si la cinema ( am vazut Super 8 si am fost cam dezamagiti caci ne asteptam la ceva horror, cu ceva SF. in realitate e mai mult un film de adolescenti)

Intre timp am trimis 1000 de cv-uri si sper sa gasesc si eu un job de Doamne'ajuta. ar trebui sa-mi apostilez si eu diplomele dar astept sa termin cu inserimento lui Ricky ( incepem pe 4 octombrie) si apoi ma ocup si de asta.

Cum marito mai are niste zile libere luna asta am acceptat o oferta si intre 21-24 septembrie o sa lucrez la Fiera di Verona cu ocazia Marmomacc ca si hostess interprete ptr o firma franceza.

Astia de la agentie sunt cam batuti in cap caci le-am zis ca vorbesc engleza ottimo, franceza si araba base si ei mi-au bagat in contract engleza ottimo, spaniola molto bene, franceza si araba bene!

Am semnat asa caci oricum stiu de acum 2 ani cand am facut fiera asta ca oricum baza e engleza si restul sunt doar asa de intrebat de sanatate. oricum trebuie sa revad un pic cartile de franceza ca n-am mai folosit-o de muuult si scartai tare . si nu vreau sa ma fac de ras mai ales ca firma e franceza si astia cam tin sa parleasca in limba lor. oricum ptr 90 euro net pe zi merita efortul.sper doar ca marito sa n-o ia razna ca va trebui sa stea 4 zile la rand cu Ricky de la 9 la 18 si n-a mai stat niciodata asa mult singur cu el!

In rest nu am alte noutati. ah...am luat un kg in vacanta asta si trebuie sa-l dau jos ca altfel nu intru in pantalonii negri pe care trebuie sa-i port ptr fiera si care sunt talia 40 in conditiile in care eu am un 42 si stateam deja cam fara respiratie in ei ( i-am luat in saldi cu 15 euro in loc de 50) !

Am citit rapid despre voi dar o sa va scriu zilele urmatoare ca sa ma pot adresa fiecareia .

Singura chestie care mi-a sarit in ochi e ca nu am citit nimic de Alexandra ! stiti ceva de ea? eu am numarul ei de telefon dar parca nu as vrea s-o sun sa para ca iscodesc... Eu sper ca e ok .

Va pupic cu drag. pe curand!

Mergi la inceput

BUNA DIMINEATA FETELOR

NAFI -BINE AI REVENIT PRINTRE NOI
COSTY-SPER CA TE SIMTI MAI BINE
ABRAMBURIKA-CUM ITI MERGE ?TI-AM VAZUT PAPUSICA
EU AM EMOTII PENTRU VACCIN...MARTI AVEM PROGRAMARE.

O ZI BUNA!!

sunt baiat mare

Mergi la inceput

Seara buna!
nafi, la plimbare deci...Bine ca ati revenit acasa . Ce fain ca poti profita de prezenta sotului si castigi ceva banuti...Desi nu o sa fie usor, zic eu, pregateste lipici ca sa ai zambetul mereu pe fata De LAlexandra nu mai stim nimic
costyhunny, acum am vazut si eu poze cu voi Bebe seamana perfect cu sotul . Iar tu esti tinerica rau
GEORGYIULY, am vazut si poze cu voi, foarte frumosi sunteti!

Update si eu albumul, ca a ramas mic Loris in poza aia

Seara placuta!

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Neatza...
VAD CA V-ATI INTORS DE PRIN PLIMBARI,NAFI, super distractii in viata ta de familie.
Tot caut si eu un curs ceva de aggiornare a studilor,ba as prefera mai bine un servici....lupta continua...
Dau ceafelutza calda!!!
Azi Cris va sta pana la ora 4....oare ma voi plictisi????!!!!
Pozele eu le vad doar la cele ce le aveti allegate la subiect.nici nu cer,ar fii o lipsa totala de respect
O ZI BUNA SA AVETI

Mergi la inceput

Buna seara dragi mamici

Astazi am avut dimineata terapia si la 12 vizita la pediatra.
Suntem in forma maxima - la 14 luni jumate are 12kg si 86 cm . Pediatra zice ca are masurile unu copil de 3 ani . Nu este gras avand in vedere lungimea . Eu oricum ii cumpar hainute de 3 ani asa ca nu am fost surprinsa . Si eu si Luca suntem inalti asa ca , cu cine sa semene ?
Maine avem vaccinul si sper sa-l trecem cu bine . Pediatra mi-a zis sa stau linistita ca nu vor fi efecte secundare . Speram ...

Cu laptele am ramas la cel partial scremat , si data viitoare cand v-a face caca cu firisoare de sange , sa ma duc direct la ea sa-l examineze , si daca ea crede necesar sa-i fac analize o sa-mi dea ok-ul.
In rest nimic deosebit , toate bune .
Vremea este capricioasa , a plouat de vreo 2-3 ori, vantul puternic si soare cu dinti.

Va dorim o seara buna !!

sunt baiat mare

Mergi la inceput

Salutare!
anne45, frumos bilant Si L poarta hainute de 3 ani, are peste 90 de cm
Analiza cu kk e cu bataie de cap, trebuie luat in 3 zile diferite apoi dus la analize. De ce ti-e frica asa de vaccin, a facut Giuli vreo reactie urata, inainte?

Noi vom avea la sf lui oct vizita pediatrica de 2 ani, sunt curioasa ce zice, cred ca iar remarca raportul inaltime-greutate

Seara placuta!

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput