Mamici si Gravidute Italia (107)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

NELIA si la noi aerosolul a devenit un locatar.Nu cunosc picaturi dar doar lavaggi nasali cu fisiologica.

Trebuie sa calc ceva...
Dupa amiaza cred ca vom iesi toti cu bicicletele. Sa vedem daca mai stiu sa merg pe bici...

Cum de STEF nu mai reuseste sa scrie aici? Cum zicea si PETRO parca ea era suflet ptr subiectul asta....Na eu cand am inceput sa scriu aici ea era foarte foarte activa. Oare nu e graviduta?? Pe FB a scris ca e bine bine bine. Mai mult nu stiu de ea....

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (1 an si 10 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (6 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Buna ziua fetelor,

YOANA ma descurc. Grelut,obositor dar ma descurc.

Pe 19 incep serviciul. Atunci baietii deja ar trebui sa stea la gradi pana la 16.00.Inca ma "ucide" gandul ca stau pana la 16.00.Mai ales Marco. Zici ca e mic si nu intelege. Eheeee daca ati stii ce intelege. A inteles ca l-am lasat acolo si a plans. Plange mai tot timpul cand il las. Uneori il iau plangand.....ma rog....nu vreau sa stau sa insisit asupra acestui lucru ca daca nu ma duc cu capul de tot.

NELIA imi pare rau de sarcina. Sa nu iti pierzi speranta si sa fii mereu increzatoare in puterea Domnului. Menu la copil de 3 ani? Greu tare. Si Alessio al meu face figuri multe. Mai am sansa la pasta , la salmone si....cam atat!!!MA rog sunt feluri de mancare pe care le mananca fara sa faca figuri. Daca ii dau alt tip de peste trebuie sa-l curat si sa il fac in forme de mingiute. De exemplu aseara asa le-am dat. Pilaf cu mingiute de orata. Tocanita de cartofi mai mananca.....Tot ieri am facut ciorba de vitel si Ale nu a vrut sa manance deloc. Ii dau destul de des branza cu smantana. Snitele de piept de pui.Offf...greu....

Apropo de mancare...ANNE ca vazusem o postare de-a ta mai veche....cum dai tu verdura lui Giuliano? In ce fel? Nu de alta dar poate metoda ta poate functiona si la ai mei.....

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (1 an si 10 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (6 luni) ! .

Pozici cu noi

danangie eu ii fierb legumele si le combin cu carnita sau branzica.sau out . Mie nu mi le-a refuzat niciodata . Ii dau in fiecare zi , le diversific un pic , nu aceleasi in fiecare zi , si ii plac foarte mult. Noi cu fructele am avut probleme vreo 2 luni , dar si-a revenit vad , mananca si proaspete acum si din borcanel.

mami fericita de Giuliano
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/02Settembre2011ProtezaGiuli
sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

neatza fetelor!!
am revenit dar nu pt.mult timp din pacate!!!
iarasi o sa fiu plecata si sapt.viitoare dar inca nu este sigur.
mama mea e in italia la 30km.de mine.
vad ca ati revenit din vacante si ma bucur ca nu mai vb.singura.
noi suntem binisor k ne chinuie dintisorii ingrozitor si nu vor sa iasa ;si edy plange de mama focului;cu mancarea stam fff bn nu mai face mofturi.
si cam atat.
eu sunt bn doar ca am niste dureri in zona ovarelor si burtii ca daca apas pe burta ma doare de mor!!
o intrebare:voua dupa cat timp va revenit menstruatia?k eu nici acum nu mi-a venit nik dupa 5luni jumate.
pupiki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata!
costyhunny, ce bine ca o ai pe mama ta asa aproape Cu dintisorii...o sa tot sufere micutul. Ii dai cu ceva gel pe gingii?Sau ceva tachipirina, sa-i treaca durerea?
Du-te la ctrl, nu sta asa daca te doare tare burta. Cu menstra stai linistita, e normal si bine, eu cat am alaptat nu am avut deloc (un an si 4 luni )

Duminica placuta!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

ANNE legumele.... le frulezi? Sau i le dai intregi? Si anume ce legume?

Pozici cu noi

Mergi la inceput

COSTY poate esti la ovulatie..... Ce bine ca Mama ta e asa aproape... Super.

GIANI ce faci? Ai gasit deja bona? Vei lucra?

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Dana -la inceput i le frulam , acum i le dau bucatele caci are deja dintisori -nu foarte mari , cat sa-l obisnuiesc in timp sa mestece.
Ii pregatesc cartofi cu dovlecel , sau dovlecel simplu , morcov cu cartofi si un pic de ceapa , fasole pastai la fel in combinatie cu cartof si rosie . Brocolii simpli sau in combinatie , spanac la fel il mananca fara probleme ...
Eu ii pregatesc si la cuptor gratinate la fel cu un pic de branzica . Ii prepar in fiecare dimineata , asa ramane gustul proaspat si le amestec cu ce am , carne , peste , un pic de branzica si ulei de masline .

sunt baiat mare

Mergi la inceput

Aha...ma gandeam ca are vreo reteta mai deochiata dat fiind ca esti casatorita cu un italian, astia stiu ca au feluri de mancare diferite si de altfel si de a gati legumele. Atunci, fara suparare, da-mi voie sa iti contrazic afirmarea pe care o facusesi pe prima pagina:"Eu nu cred ca exista copii care urasc legumele , doar mame care nu reusesc sa-i dea in conbinatii atractive pentru gust si vaz(mai tarziu)". Deci cat am frulat ai mei au maancat toate verdurele posibile: cartofi, morcov, zucchine, ceapa, finocchio, zucca, erbette, pastai si chiar fasole. Din momentul in care am introdus si intocmai cu zici si tu...diferite combinatii, nu am mai avut nici o sansa. Si in plus de tine, eu addirittura faceam pe topolino din verdure, faceam girafe din verdure, vacute si ursuleti. Si nu numai. Ma ajutam de orez, de carne,etc...depinde ce ii dadeam. Am incercat sa-i introduc cavolfiore. Il facusem la cuptor gratinat un deliciu...cand a simtit cavolfiore sau broccolli amandoi si Ale si Mattia au vomitat. Nu am abandonat. Le-am facut la cuptor si persino si prajite in coca de aia speciala ptr snitele dar trecute printr-o impanatura care o iau de la Esselunga super de buna. Deci am incercat de toate, toat metodele. Nik nik nik. Deci, dupa toata experienta pe care o am si nu numai in rpivinta mancarii.....mult dar mult depinde cum e copilul. Nu ca mama nu stie....

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Dana -chestia este ca nu trebuie sa te complici , la un copil mic , de varsta lui Giuli, eu nu dau verduri impanate ,sau mai stiu eu cum , cat mai simplu posibil . Daca tu amesteci prea multe ingrediente nu ai sa sti niciodata ce anume nu-i place.
Sotul meu gateste foarte bine dar eu sunt singura care ii gateste lui Giuli.
Eu cred ca alimentele trebuie sa fie cat mai genuine , asa copilul se obisnuieste cu papa si nicidecum sa faci din papa o joaca , pentru ca in acest fel copilul intelege gresit mesajul . Eu nu sunt de acord sa ii distrag atentia facand din mancare chestii care sa-l atraga(ma refer la forme sau mai stiu eu ce) .Despre conopida eu stiu ca este greu de digerat , chiar daca i-am dat si lui Giuliano -eu ii dau mai rarut . Cand v-a avea 4-5 ani am sa incerc sa-i fac retete adecvate pentru varsta lui , pana atunci cale lunga...
Mai sunt si copii care refuza cu desavarsire anumite legume -nu toate , dar in general dupa o anumita perioada de ostilitate le accepta .
Eu nu zic ca tu nu ai aplicat toate metodele , nici nu mi-as permite sa te critic , eu imi exprimam opinia in general .

sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Buna fetele,eu acum beau cafeaua de dimi.Inca nu am terminat cu camera copilului,mai mutam una alta plus ne mai trebuie cate ceva si asa mai trece o zi...
Referitor la mancare...eu am un copil care daca nu vrea sa guste nu gusta si basta,poti sa il rogi sa il obligi si degeaba.Asa ca noi am avut probleme de mici cu mancarea si diversificarea,dar totusi cred ca depinde de fiecare copil in parte.Abea acum daca vede pe altcineva ca papa ceva poate vrea sa guste sau mananca 3 lingurite si gata.deci concluzia mea...trebuie lasati in pace,asta daca dupa multe prove nu accepta,intr-un final,intr-o zi cu soare probabil isi vor schimba gusturile si vor accepta mai usor...
MI-am trimis diploma cu competentele mele pentru apostilat,poate as gasi un post la cassa,posibil sa mai fac un curs ceva doar ca atunci cand le vad pe net nu am bani,apoi vreau sa le fac si deja anunturile trec....se vor aranja usor usor...

Mergi la inceput