Mamici si Gravidute Italia (107)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Gianina,multumesc frumos pentru cuvinte.Parca tu spuneai ca mergi la un interviu de serviciu?Sper sa nu gresesc....cum a fost?pup blondinul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Nelia-daca ti-ai gasi ceva de lucru ti-at trece altfel si in plus te-ar ajuta sa mai treci peste probleme si peste tristete
care a fost cauza ? din ce motive ai pierdut sacina? ce ti-au zis dr?
eu zic sa mergi sa lasi cv in agentii pe unde crezi si in plus cauta on-line si unde vezi ceva trimite mail cu candidatura
nu se stie pe unde te cheama mai inati si mai bine incearca amindoua variantele
eu de ex am tot trimis mail pe unde vedeam am raspuns la anunturi si m-au chemat la coloqio,am dus toate actele,buletin italian,atestato di soggiorno,rezidenta,patente.....cam astea...
succes!

eu am profitat cu saldi in vara si i-am luat o gramada de hainite pt toamna-iarna pe cind incepe gradi
treninguri,blugi,bluzite
mai avem de luat gecile si cizmulite pe cind vine frigul
in concediu ma trezeam zi de zi devreme,tot in jur de 6 sau 7 si tot n-am reusit sa dorm mai mult deloc deloc
Nelia-n-am ce sa-i fac cu kg ca nu o pot ingrasa mai mult nici sa vreau
ieri imi spunea ca nu poate minca mai mult decit maninca ea de obicei chiar daca trebuia sa aiba greutatea mai mare

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Stefi-lucreaza de ceva timp incoace,citeva luni cred eu
n-am vb de f mult timp cu ea
poate isi face timp sa ne salute

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

am scris mai sus de achizitii ca mi-am amintit de Anne cu noile achizitii pt Giuliano ,masuta si scaunel
in rest pt mine niente vestiti nuovi,pina in vara cind munceam mult toate picau de pe mine asa am slabit apoi incet de cind m-am oprit si din munca si concediul iar am pus pe mine si acum de cind am inceput lucrul si sper cit de curind sa dau tot ce am pus si mai mult daca pot
iar am reusit sa ma ingras......ce ciuda am.....
voi cum stati cu forma fizica?

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Hm...forma fizica,cea mai usor de rectificat.Eu am adoptat um program de masa,in care pap de toate chiar si slanina.Mananc de 4 ori pe zi,foarte putin,niciodata nu ajung sa imi fie extrem de foame,si multe fructe(pt problemele mele de constipatie)si beau vreo 3 cafele tari si mici pe zi.De dimi de ex beau o cafea si dupa 10 min un iaurt yomo preferatele mele.am ajuns la 52 si ceva dar probabil si un program motoric m-ar ajuta sa imi recapat duritatea muschilor(inca se vede pielea alungita dupa burtoiul pe care l-am avut).
CA SA REZUM: e usor sa te pastrezi la aceeasi conditie fizica facand din dieta o placere si o abitudine.
Cu forma psihica inca ma mai confrunt
Eu cu reducerile nu am facut mare lucru,doar lui Cris i-am luat 2 treninguri si gata...Mai iau pe parcurs...
Ioana merci de pont.
apropo: dati exemple de meniu copil 3 ani....sunt in plop si plopu-n aer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao!
yoana, nu-l duc la cresa pe Loris, o sa iau dadaca acasa. M-am gandit ca de la anul tot o sa aiba timp sa socializeze si il mai feresc de raceli si boli.
Bravo lui Pitzi, ce daca e mai slabuta, sanatoasa sa fie Nici L nu se incadreaza in limite...e mult sub la greutate, si peste la inaltime
Am cumparat si eu la reduceri hainute, dar tot mai am de luat geaca, caciulite si ceva pantalonasi, malete Ma bucur insa ca i-am gasit in oferta papucei si i-am luat 2 perechi, de la Geox si Primigi.
nelia, cu serviciul eu cred ca e bine sa abordezi simultan mai multe cai: mers la agentie (am facut-o dar fara rezultate), scris anunt pe net, pe site gen bacheka, inscris pe site-uri cu anunturi si primesti oferte, dandu-ti ocazia sa trimiti cv-ul.
La mine interviul a fost ok, astept sa sune...daca suna

Eu cu alimentatia incerc sa echilibrez putin balanta si sa mai elimin din carne, ca prea predomina in dieta noastra
Cu greutatea...eu am 62 acum, ar trebui sa mai slabesc vreo 4

Pofta buna!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fetili!
credeam ca nu mai vine nimeni pe aici

Yoanag bine te-am gasit!
ce de-a chestii , treburi ai rezolvat in vacanta, dar de fapt casa transf e cea de aici??nu stateai cu chirie??

Nelia imi dau seama prin ce treci, dar stiu ca esti o luptatoare

Am terminat cu zugraveala , dar nu ma intrebati pretul ca e ceva de neimaginat
de 2 saptamani tot trag ca inca nu sau intors toti din vacanta
acusica incepe scoala-gradinita, juniorul la medi si pitica in grupa mijlocie
mama cu vecina merg la cure termale si eu ma straduiesc cat mai multe cu cele 2 fetite in plus(am fost si la sala cu ele)

Spunea-ti ceva de kg...sant multumita si de cele -3, dar ca la carte nu se poate si nici pe cantar nu ma mai sui...trag la sala, dar mai mult ptr bibiloi

somn usor si o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Neatza!
Haideti la cafea.
Azi e vineri,inceput de week-end.ultima zi in care Cris vine acasa de la gradi inainte de 12.De luni va veni la 1 cu tot cu masa,iar peste 1 saptamana la ora 4!!!.Este foarte fericit desi a dato in niste muci de noaptea nici nu poate respira,are o forta cand se opune sa nu ii scot cu aparatul si deja mie mila de el sa trec peste cuvantul lui si sa il bruschez cu chestia aia...continuam cu aerosol...stiti ceva gocce bune pentru a trata mucii?(aerosolul deja ma dispera,a devenit cumva locatar al casei si ma gandesc sa nu gresesc mereu cu clenilul...io deranja poate la ceva?)
In plus am decis sa ii facem cameretta,sambata o zugravim apoi incet incet ne vom alinia si noi ca o familie normala,vom dormi normal,Cris la el si eu cu tati...
in rest...niika nou...
voi?
PEDRO?ce e mama de ce te simti rau?poate te putem ajuta?!te pupu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Salve dragi mamici

Qui tutto bene !!

Terapia si cam atat...

La multi ani tuturor Mariilor cu intarziere -nu am mai intrat ieri.
Nelia imi pare rau pentru sarcina-fruntea sus, fii tare , viata merge inainte...

Va pupam!!

mami fericita de Giuliano
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/02Settembre2011ProtezaGiuli
sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

YOANA ma descurc. Grelut,obositor dar ma descurc.

Pe 19 incep serviciul. Atunci baietii deja ar trebui sa stea la gradi pana la 16.00.Inca ma "ucide" gandul ca stau pana la 16.00.Mai ales Marco. Zici ca e mic si nu intelege. Eheeee daca ati stii ce intelege. A inteles ca l-am lasat acolo si a plans. Plange mai tot timpul cand il las. Uneori il iau plangand.....ma rog....nu vreau sa stau sa insisit asupra acestui lucru ca daca nu ma duc cu capul de tot.

NELIA imi pare rau de sarcina. Sa nu iti pierzi speranta si sa fii mereu increzatoare in puterea Domnului. Menu la copil de 3 ani? Greu tare. Si Alessio al meu face figuri multe. Mai am sansa la pasta , la salmone si....cam atat!!!MA rog sunt feluri de mancare pe care le mananca fara sa faca figuri. Daca ii dau alt tip de peste trebuie sa-l curat si sa il fac in forme de mingiute. De exemplu aseara asa le-am dat. Pilaf cu mingiute de orata. Tocanita de cartofi mai mananca.....Tot ieri am facut ciorba de vitel si Ale nu a vrut sa manance deloc. Ii dau destul de des branza cu smantana. Snitele de piept de pui.Offf...greu....

Apropo de mancare...ANNE ca vazusem o postare de-a ta mai veche....cum dai tu verdura lui Giuliano? In ce fel? Nu de alta dar poate metoda ta poate functiona si la ai mei.....

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (1 an si 10 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (6 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput