Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (45)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
yasmi, multumim. ma tot uit la pozele voastre si mereu ma minunez ce slabanoaga esti Cum mai merge casuta? ati pus acoperisul?
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
mada... hai ca nu sunt chiar asa slabanoaga....numai bine sunt
si de tine imi place!ca esti tare ambitioasa!
cu casuta..merge treaba!! inca nu au pus tigla, asta urmeaza! tot stau si ma gandesc ce greu cred ca o sa imi fie sa ma obisnuiesc la casa de la bloc plus ca e la vreo 3 km de oras. (exact 2 km de unde arata pancarda cu iesirea din oras
)
ce rochie ti-ai luat pt nasica???
si eu acum am profitat de doarme lucutza si am proat rochia+pantofii+accesorii pt nunta si botezul de sambata viitoare!! de abia astept!!!
cum iti aranjezi parul?
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
bb_yasmi spune:
somleac nu si msi rezolvat cu netul??? sper sa fie vreme buna duminica sa putem veni ca daca e ca si azi nu venim 75 km
bb_yasmi spune:
dya, lucas al meu de cand incerca sa se intoarca singurel pe burta (eu il ajutam) NUMAI pe burta doarme, nu a fost o noapte sa doarma pe spate!! ai incredere in puiul tau..e mare deja!!! daca el asa doarme linistit de ce nu il lasi??
bb_yasmi spune:
offfffff happy , multa sanatate mariei si lui andrei! sa treaca cat mai repede si usor!
bb_yasmi spune:
CATANK ,suntem in septembrie, ai avut acel examen???(sz nu mai retin ce era..doctorat,??) daca nu , eu iti urez succes!!! daca a trecut deja, iti spun felicitari pt ca sunt sigura ca l ai luat cu brio!!!
are cineva nr ei de tel sa ii trimitem un mesaj de incurajare???
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
sper ca nu m-ati dat la disparuti ca am spus ca ervin dar am facut si eu ca ala-n ceata ca m-a prins sora mea online pe mess si am stat la povesti, e in concediu , abai revenita de pe meleaguri europene si avea chef de scarpinat limba, ca deh... e si nasa noastra de cununie si botez si am pus tara la cale , ultimele detalii si amanunte, plus ca a vrut sa o vada si sa vorbeasca cu piscoata pe skype , deci ne-am intins pana acum juma de ora... i-am si dat sa suga azi mai tarziu la piscoata ca ea suge la 10 de obicei dar azi era aproape 11 cand i-am dat ca deh, mami a fost foarte ocupata cu trancanitu pe skype
am citit de pe teelfon cat a supt mandra ce ati mai povestit intre timp, pai ce sa va spun eu de slabit, ca tot intreba xeo si pisuc de reteta, pai nu e nici un secret mai roxy , am redus substantial cantitatile de papa, nu mai ciugulesc intre mese deloc, beau multa apa, nu mai mananc seara tarziu , adica la 9-10 , ci maxim 7-8 , cu indulgenta 8, deja e prea tarziu la 8..in jur de 6-7 mancam acum si foarte light la cina... pui pe gratar cu salata, sau curcan, vita cu fel de fel de salate... dimineata pap cereale si beau o cafea, la pranz pap la fel un iaurt cu niste fructe, sau sunca si o rosie, niste branza slaba cu ou sau mai stiu eu ce mai am prin frigider
deci nu sosuri, nu maioneze, nu grasimi.... cat mai lights i cat mai putin
si laptele nu l-am pierdut, ba am destul si dimineata ma trezesc ca Pamela
Fetele va multumim de urari si urez si eu la multi ani sarbatoritilor
, avem copilasi mari , ce mai...trece timpul ca nebunu, acusi suflam in lumanarica de 1 anisor
madutza, vazut pozici cu dintoasa, felicitari si pentru dinti si pentru stat in picioare , ca uitasi ieri asa se vede si la dintoasa mea, dar are 2 deja, unu se vede mai putin decat celalalt dar se vede , sunt acolo amnadoi, numai ca eu am incercat sa ii fac poza si imi da peste mana si nu mai pot sa tin aparatul ok sa ii fac poza la dintoci
yasmi , multumim
ma si gandeam aseara dupa ce am ajuns acasa din oras cum de nu ai scris pe forum ieri ca eu citeam cat alaptam piscoata si iaca tu ce facusi, shopping, plimbari... cam greu cu forumu cand e rost de plimbareala, cunoastem
Happiness
sa nu iti spun ca vorbele tale m-au magulit
, tare mi-au prins bine , mai ales acum cand sunt asa stresata si incerc eu din rasputeri sa ma relaxez da numa nu-mi iese nu stiu cum
Multumim de urrai si cuvintele frumoase
eu mereu o pup si o pap toate, de cum se trezeste pana se culca, cum prind 2 secunde libere ne iubim, o giugiulesc si ea chicoteste si intoarce capu si tot asa... da macar acum sa o pup cat vreau ca de creste nu o sa mai stea deloc la pupat si dragalit
Ally ti-am vazut feicorul sportiv , se antreneaza nu gluma...parca il si vad la olimpiada curand ce se mai straduie el in toate pozitiile, ce simpatic e
sa fie sanatos si sa faca cinste Romaniei cu medaliile lui de aur
Irinuca, se vede din poze ca i-a priit Dariei in vacanta in delta distractie frumoasa la mare si nu te mai stresa cu cerealele acum daca ii dai san exclusiv
Roxy, da fetita ta se face din ce in ce mai frumoasa si mai a Roxy, if you know what i mean iti seamana din ce in ce mai bine
a semanat ea cu tati cand era mica , cat sa ii mangaie orgoliul, dar acum e toata mami
Mai ai multe porcherii espaniole ? vezi ca mi-ai promis ca imi pastrezi una si pentru mine cand vin sa te vizitez
Georgyiuly, te strigasem deunazi, ai aparut aseara tarziu... pe racoare, sau tot cald e si noaptea? Eu vreau pozici noi cu strumfii tai, se poate ?
Mai, stiu ca mai am de scris la mai multe fete, dar nu mai retin nimic, varza cu carne tocata in cap la mine dar va pup pe toate: cami, piscu, ailed, miki ... cine mai e, am uitat
ma doare capu si spatele, da rau nu asa, abia stau pe fund...asta oare ce-o mai fi ? cred ca durerea de cap e legata de durerea de spate sau are legatura cu stresu meu cu
Ma duc sa imi pap iaurtul si cand se trezeste piscoata iesim la o plimbare in cartier ca e soare si frumos si trebuie sa cumpar una alta , nu multe chestii dar parca ma vad ca vin iar cu cate o mie de sacose de nu mai am unde sa le agat la carucior si mi se apleaca carutul de la greutatea lor off off boala grea, nu stiu cand m-oi lecui
Va pup si o zi frumoasa, mai trec eu pe aici mai pe seara si imi cer scuze daca am sarit pe careva la strigatul la catalog dar sper sa mi se ierte ca doar sunt stresata cu plecatul asta in ro
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyadyazuza/dyadyazuza.jpg)
dyadyazuza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanna16 buna dimi! am simtit miros de cafeluta si am venit si eu! ![]() ![]() ![]() ![]() la multe lunite pentru Andra Ioana de miki, Eduard Andrei de Ally, Sophia Nicole de Strumphitza, Petru Constantin de pisucmic ![]() ![]() ![]() ![]() mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011) Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
offf am scris un mes si l-am pierdut
la multe lunite si din parte noastra sarbatoritilor de azi
roxi nu stiu cum e porcheria de spania dar porcheria de america e fff buna. dimineata cand ma trezesc intai capu
yasmi eu chear vreau sa doarma si pe burta numai ca el nu stie. se da pe burta si sta cu caputul ridicat si maraie caa nu stie sa puna capu pe perna. ma trzesc si incerc sa ii asez eu caputul dar mai tare se enerveaza si plange. deci tre sa il invat sa doarma pe burta dar nu stiu cum.
va
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
mamica fericita cu
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Gata, am revenit si noi!
A plecat sotul inapoi la munca si am ramas eu si Edu care este iarasi la ora de antrenament.
Am si eu o rugaminte pt cele care ati inceput diversificarea ne puteti da si noua ceva idei de inceput. Stiu ca s-a tot vb despre asta dar, mi-am luat prea putine notite...Va rog muuult de tot
!
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
bb_yasmi spune:
strumf mai e putin, nu?? cand vii in tara, pe 15?