Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am utat sa urez si euLa multi ani! pentru Andra Ioana de miki, Eduard Andrei de Ally, Sophia Nicole de Strumphitza, Petru Constantin de pisucmic
sa cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati parintii.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Madutz, ma bucur ca ai reusit sa te odihnesti pana la ora asta destul de rezonabila! In legatura cu cerealele nu stiu sa iti rasp. Noi am gasit biscuiti de la Mellin si sunt de la 4 luni dar, nu am inceput inca sa-i dau, am zis sa mai astept...abia are 5 luni si parca ceea ce contin nu ma incanta desii reclama lor zice: ”bogati in Calciu,fier,fosforo si vitamine„ iar la valorile nutritionale pt 100g spun ceva gen:

- valoare energetica kcal 423
- proteine 8,5
- carbohidrati 77.0
- grasimi 9,0
- calciu 360 mg
- fasfor 280 mg
- fier 5 mg
- sodiu 195 mg
- vitamine: B1 0,6
B2 1.0
B6 1,0
- niacina 10,0 mg-NE

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Am uitat sa te felicit pt reusita Catalinei de a sta in picioruse!

Roxy, am vazut noile poze cu printesica si am ramas...a crescut asa mult si este tare dragalasa.Imi place mult poza cand isi papa degetelele dar si cea din patut cand sta asa atenta la pozat.Aveti un copil minunat, sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ally, vad ca in Ro nu apar biscuitii astia, dar stiu ca biscuitii de la Neastle sunt recomandati dupa 10 luni. Oricum Cata inca nu roade mancarica daca ii pun in manuta. I-am dat morcov crud si se joaca cu el, il loveste de masa, il plimba dintr-o mana in alta, il arunca..nu e interesata de rontait. Doar la castronul ei de mancare si la lingura se ifgige

am pus si noi o poza cu primul dintisor, si inca una cu pozitia preferata de stat in tarc..mai nou

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Lavinia, pe unde umblii??? Sunteti bine? Ce ai mai facut?

Deea, te declar pierduta...pai ce tot faci mai mami de ne vizitezi asa rarut? Cum mai este degetelul? Stefy domnisorica ce mai face? Se pregateste de inceperea scolii? Ai terminat de achizitionat tot pt ea...caiete, pixuri,etc? Anna scumpa ce mai papa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelloo

mamicile si bebicii!!

la multi ani sarbatoritilor de astazi!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

ally, vad ca in Ro nu apar biscuitii astia, dar stiu ca biscuitii de la Neastle sunt recomandati dupa 10 luni. Oricum Cata inca nu roade mancarica daca ii pun in manuta. I-am dat morcov crud si se joaca cu el, il loveste de masa, il plimba dintr-o mana in alta, il arunca..nu e interesata de rontait. Doar la castronul ei de mancare si la lingura se ifgige

am pus si noi o poza cu primul dintisor, si inca una cu pozitia preferata de stat in tarc..mai nou

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mada ce scumpaaaaaaaaaaa este! Felicitari inca o data pt dintisor iar in privinta ochisorilor sigur nu se mai schimba acea culoare minunata! Ce frumos sta ea acolo in tarc...ai 2 copilasi minunati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

heelloo

mamicile si bebicii!!

la multi ani sarbatoritilor de astazi!

hello!

Poze

Mergi la inceput

Pffffffffffffffff, am pierdut notiunea timpului si ajunge sotul acasa !

Pe mai tr mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ally mami si tizu' micutz am vazut ca ai mai intrebat de mine!! si delia

ce sa fac...toata ziulica ba in parc, ba la nani, ba la un mic shoping ba la casuta si uite asa trec zilele ......cu dintzosu' mic si nazdravana mare

mada...inca o data mai dat pe spate cu cata este minunata!! superba!!!!

ally.....imi place la nebunie de micutul edi!!! ce scheme stie el

strumf...ce sa zic ..de fiecare data cand iti vad piscoata imi zambeste tot chipul..... este o scumpete!!!! felicitari si tie pt cele -10 kg!! vezi ca se poate!!!! bravo!

Mergi la inceput