Ce ati alege?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Mickyyy, vb serios, dar cred ca am gasit un posibil loc de munca pt sotul tau. www.setrio.ro/" target="_blank">Aici cred ca are mari sanse de angajare si afirmare. Este o firma noua (cca 1-2 ani) care se impune rapid pe piata, in toata tara. Se ocupa de vanzari de soft medical (de la ei am achizionat programul de gestiune de la cabinet) in toata tara (si stiu sigur ca nu au suficient personal specializat) plus suport IT pt cei nevoiasi ca mine (netalentati in ale calculatorului ). Pe Brasov exista o singura persoana care alerga toata ziua in judet in cautare de noi clienti si tot ea asigura telefonic suportul IT (adica dc eu am o intrebare o bazai). In Bucresti exista chiar si un call center NON-STOP, ceea ce presupune personal de angajat.

Te rog eu, adapteaza-i CV-ul si depune-i-l, poate va surade sansa! M-as bucura sa fie asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Citind mesajele voastre ma gandeam si la cat sunt de diferiti barbatii...Eu pot sa ma numesc "o fericita", de cand m-am maritat (7 ani) am muncit doar vreo 3 pt ca in rest am studiat sa termin facultatea si pe urma am tot cautat ceva in domeniu,..si am tot cautat timp de vreo 2 ani si daca am vazut ca nu si nu m-am dus si unde a dat Dumnezeu, pt ca un ban in plus nu-i de colo..Asta cu orgoliu a tinut si la mine..dar cand te roade la "stomac" o mai lasi si balta...Plus ca la vremea aia nu aveam copii, dar totusi n-am mai rezistat sa vad ca numai unul munceste...
Sotul meu saracul cand l-am luat nu avea de munca..dupa luna de miere s-a angajat ca ,confectioner jaluzele verticale...singur a incatat sa faca pt ca la vremea aia abia aparusera pe la noi si habar nu avea nimeni cu ce se mananca...Dupa cateva luni de lucrat asta , firma lui a inceput sa se ocupe si cu montaj mobila..un domeniu total necunoscut lui...Dar fiind singurul angajat si-a bagat nasul si acolo...i-a fost tare greu la inceput dar n-a avut de ales..cateva zile pe luna pleca in Bucuresti sa faca aprovizionare sau sa monteze la cate un client..uneori nu se intorcea decat la 2-3 noaptea..pt ca fiind singur trebuia sa onoreze toate comenzile..toate astea pt un salariu de 400 ron...care si la vremea aia erau ff putini..dar m-a tinut acasa...A avut perioada de 8 luni cand a fost ff bolnav..atat de bolnav incat i se tot recomanda spitalizare, dar a refuzat pt ca eu neavand servici, muream amandoi de foame..., A fost ff greu, dar acum suntem la alt nivel...AM INVATAT si eu ca in viata nu faci mereu numai ce iti place si daca am acceptat realitatea asta, Dumnezeu mi-a oferit ceva mai bun (I love my job!!), iar el e deja profesionist, construieste orice fel de mobilier, este vioara intai la servici (asa ca e si remunerat pe masura) + ca lucreaza ff mult in particular si uite asa am ajuns sa nu prea mai ducem grija zilei de maine...Eu deocamdata stau acasa in CIC, dar seara, cat de tarziu ar ajunge el, tot face baie la copil, il culca + ca se si trezeste el noaptea sa ii dea lapte/apa/sa il legene daca nu poate dormi...Eu il consider un tata si un sot model...Daca se intampla sa raman fara bani intotdeauna ma salveaza el...Eu il tau tuturor de exemplu pt ca munceste extrem de mult si nu se plange NICIODATA!!!
Poate si lui i-ar placea sau i-ar fi placut sa stea la birou, este AS in IT, dar asta e, in viata faci si ceea ce trebuie, nu numai ceea ce iti place...Acum zice ca adora si ceea ce face, mai ales ca are satisfactia lucrului facut de el, a clientului multumit ETC...Plus ca pe noi nu ne ajuta si nu ne-a ajutat nimeni niciodata, nici ai mei si nici ai lui, cu niciun banut..deci poate si nevoia ne-a motivat..Acum suntem fericiti caci putem oferi , deocamdata, o copilarie lipsita de nevoi copilului nostru...

Mikkyy, eu zic ca sotul tau trebuie sa mearga la munca, pt inceput oriunde pt a iesi din rutina asta in care se afla, o data ce munceste si vede satisfactia muncii (banii, oricat ar fi de putini) poare se va ambitiona sa gaseasca ceva mai bun si mai bun..Dar trebuie sa vrea sa faca pt inceput acest pas...Ia gandeste-te cati oameni cu facultate, si nu de-aia facuta la FF , stau si muncesc ca vanzatori, barmani,paznici etc...O gramada, dar ce sa faca, orgoliul nu tine nici de foame, nici de cald, nu imbraca nici copiii...Ce sa facem..E ff greu, dar trebuie sa luptam pt a supravietui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Wow, black, suna bine joburile de acolo.. sper ca sotul lui Mickyyy sa-si gaseasca ceva convenabil acolo, Doamne ajuta!

Bafta multa!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

sotul meu ar alege sa lucreze. spun asta ptr ca il cunosc si l-am si intrebat. in situatii mai blande fara datorii multe, optiunea de a sta cu copii e binevenita. dar cand esti presat de multe datorii, musai sa faci ceva sa iesi din ele.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

blackgirl0, merci de sugestie

monicabo, asa stiam si eu, ca trebuiesc 12 luni din ultimele 24, nu neaparat consecutive. Asta inseamna ca cel putin teoretic beneficiaza de somaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

si sotul meu ar alege sa munceasca. am trecut printr-o astfel de situatie. el este director si a avut o perioada de 3 luni in care nu si-a gasit de munca in domeniu. a plecat cu un prieten si s-a apucat de zugravit apartamente, de facut mobila. acum si-a gasit de munca ne e bine dar daca va fi din nou in aceiasi situatie ar proceda la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Am vorbit si eu cu sotul, mi-a spus ca ar alege sa munceasca, iar prima si cea mai rapida optiune ar fi salahor cu o echipa care renoveaza apartamente ( asta ca si cunoastem cateva si oricand acolo si-ar gasi), in rest a spus ca ar accepta orice.El tot in IT lucreaza, insa se tot gandeste sa schimbe munca statica de la birou cu altceva, nu e vreun fortos ( noi in familie mai glumim ca a "facut muschi de la mouse") , dar are vointa si stiu ca s-ar putea adapta usor la situatii noi.
Daca ar fi in situatia voastra ( stiu ca e greu, si sa vorbesti asa din presupuse) ar vedea-o ca o posibilitate de a incepe un alt stil de viata, gen subiectul propus de Rufus cel cu mutatatul in mediul rural si agricultura. ( sotul meu oricum visul lui e sa-si faca ferma...).

Pe ultimul loc in toate caile discutate, este plecatul din tara al familiei, iar sa plece doar unul din noi nici nu s-ar pune problema vreodata.

mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

as alege statul cu copii acasa

mami de Rares si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Melaroxy
el este director si a avut o perioada de 3 luni in care nu si-a gasit de munca in domeniu.

Mela+Vladut Alexandru

Asta e o profesie? Sa fii director?
Nu sunt ironica, intreb serios. Credeam ca e o functie, nu o profesie in sine.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Melaroxy

el este director
Mela+Vladut Alexandru

Mergi la inceput