Dovleceii implinesc 2 ani ! La multi ani ! (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gagga spune:

Seara buna!

Nu vreau sa intristez pe nimeni, as vrea doar sa spun despre cazul unei fetite, un pic mai mica decat dovleceii nostri. Am fost adaugata pe FB la un grup de mamici de fetite. Iar acolo, una dintre aceste mamici o cunoaste pe mamica indurerata tot de la o odisee, dar pe alt site despre copilasi.
Ne-a povestit cum au primit vestea groaznica despre micuta Antonia si ne-a rugat sa incercam sa o ajutam..
Va rog si eu, la randul meu ! Multumesc !
Blogul Antoniei si www.meitaibebe.ro/cafeaua-mea-de-dimineata/impreuna-pentru-antonia/" target="_blank">un o postare despre ea.





Sa o ajutam pe Raisa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

La multi ani pt frumoasa Emma Ioana si pt Alex! Cristina, de maine te intorci la serviciu?
Ma apuca groaza cand ma gandesc ca de luni trebuie sa incep si eu.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

La multi ani Emma!

La multi ani Alex!

La multi ani Erik!

Sa cresteti frumos sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!

Felicitari mamicilor pentru asa copii minunati!
Cris, reintegrare usoara la munca sau orice iti doresti tu pt ziua de maine!

Dia , la mare apa era cald, era pt ca azi am plecat!suntem back home si nu e deloc fain sa te intorci acasa dupa distractie! :-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Salut!
Am scris un mesaj acum doua zile cu urari pentru sarbatoritii Natalia, Nicholas, Erik, Emma si Alex dar constat ca a disparut.
Va urez din tot sufletul sanatate si
La Multi Ani copii dragi!

La Multi Ani Iris si Andrei! Sa aveti o zi frumoasa si luminata!

Noi suntem la Constanta la terapie, am facut deja patru sedinte de oxigenare si suntem vesnic obosite:)
Sedintele dureaza mai mult ca de obicei, 3 ore jumatate, patru pentru ca sunt multi copii in camera si nu stau toti cu masca si se mai fac pauze.
Sunt tare mandra de Raisa caci ea e cumintica cu mascuta, plange doar daca plang mai multi copii in jur si nu intelege ce se petrece si de ce e agitatie. In timpul terapiei ii spun povesti si ii cant desi nu sunt un deliciu fonic pentru mediul inconjurator, Raisei ii face placere:)
Va pupam pe toate mamicile dragi si toti dovleceii iubiti!
S
Nioi sunte

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

www.youtube.com/watch?v=RaEsz-p1E0M" target="_blank">Lasati copiii sa vina la Mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

La multi ani Iris!

La multi ani Andrei!


Sa cresteti frumos, sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!

Pupam cu drag mamicile!
Irina, Andrei tot asa cuminte si papacios este??
Miha, cum e la facultate? toate-s vechi si noi sunt toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!

Uf, am fost doua zile singura la birou si nu mi-am vazut capul de treburi Azi e ceva mai lejer, asa ca am timp sa intru sa urez si eu din suflet La multi ani!! sarbatoritilor de zilele trecute: Natalia, Nicholas, Erik, Emma, Alex, Iris si Andrei!! Sa fiti fericiti, dovlecei dulci ce sunteti!

Diana, ce copil curios si vorbaret ai! a mea nu-i curioasa, sa ma intrebe ce-i aia, ce-i aia....se duce, se uita, studiaza, dar nu intreaba....
aseara am intrebat-o: ce ai facut azi? si mi-a zis: "Mec iaba Adeea!" adica a pus melci in iarba cu Andreea (prietena ei de pe strada) si "Utza utza Amaia", adica s-a dat in balansoar cu Anamaria (vecinica de 11 luni...)

Katy, mult succes cu terapia!

Croco, zi merci ca ati fost macar pe undeva, altii n-au fost nicaieri, deci se poate si mai rau si Ebru s-a speriat prima data de apa cand erau valuri, a doua oara cand am prins marea linistita n-a mai vrut sa iasa..

Luto, mi-era dor de mesajele tale

Kawa, deja cand nu mai depinde de noi si ai facut tot posibilul, n-ai de ce sa te mai framanti...asta e lumea in care traim, suntem expusi la toate kkturile, de peste tot, si trebuie sa ne adaptam...
Iar cu "topotanele"...te inteleg...si a mea a vrut sa urce in unul inalt, care nu avea nici un sistem de siguranta, iar cand a ajuns sus n-a mai vrut sa se dea pe topogan...si a trebuit sa urc dupa ea, s-o iau cumva in brate intr-o mana, cu cealalta sa ma tin si eu ca erau scarile destul de abrupte, mai eram si in fusta, eram de cascadorii rasului!

hai ca ma chinui la mesajul asta de doua ore, revin, ca pleaca sefu dupa-amiaza





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Mai, voi chiar aveti ceva cu mine iar nu mai scrie nimeni dupa mine

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR! Sa traiti cu numele, sa fiti fericite si norocoase, Lisa, Carina, Ama, Raisa, Isabela, Maria de Aricel, Maria de Carina! Sa traiasca cu numele si mamicile, surioarele, taticii si fratiorii sarbatoriti azi!

multi


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

hello doamnelor. va pup pe toate si va urez La multi ani celor care va serbati ai numele! apoi o sa-mi iau un sac de cenusa in cap si am sa va rog sa ma iertati ca nu am fost prezenta sa urez si eu copilasilor vostri minunati la multi ani cu ocazia celor 2 anisori! nu vreau sa enumar, pentru ca sunt sigura ca as omite pe cineva, dar din tot sufletu l meu, le doresc multa, multa fericire si o copilarie plina de zambete si de iubire!

Sper ca sunteti bine cu toatele. Eu am inceput munca cu juma de norma. e drept de acasa, dar sunt 15-20 de ore pe sp pe care trebuie sa le fac constiincios. Aidan a inceput sa mearga la un childminder pe 2 septembrie si of course e deja racit. I-am spus ca nu vreau sa-i dau carne, drept urmare marti a mancat cremvursti. i-am spus ca nu vreau sa-i dau apa de la chiuveta...evident l-am gasit cu o sticluta de apa, alta decat a lui. i-am spus ca vreau sa poarte papuci de casa. l-am gasit fara sosete. in rest toate bune. vesel nevoie mare ca merge la "pupii" dimineata. marti nu ne-a pornit masina si m-a pus sa iau "cuuciu" si sa-l dcu asa pe plaoie in carut cu autobuzul. nu a plans deloc dupa mine si sper sa nu o faca nici de aucm. nu merge decat 2 dimineti a cate 5 ore de caciula.

va pup si imi doresc sa intru mai des la voi. de fapt, am in permanenta deschisa fereastra, dar nu apuc niciodata sa citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

La multi ani tuturor Mariilor, mari si mici! La multi ani dovlecei, sa fiti iubiti si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

seara buna, mamici si pitici!!!
in primul rand, la multi ani tuturor dovleceiilor ce si-au serbat si isi vor serba al doilea an din viata, sa fie cu noroc si copilarie frumoasa!! apoi , multumim si celor care ne-au urat, si aici si pe FB, cu toate ca noi n-am mai intrat de multisor!!!
suntem bine, merge si noi la gradinita, ne-a placut la inceput, dar azi s-au schimbat un pic datele problemei....a plans cu lacrimi de crocodil dupa mami...noi mergem la program prelungit, 8 -18 si probabil din cauza asta e mai grea acomodarea....dar trebuie sa ma tin tare pe pozitii ca n-am ce face, n-am cu cine-l lasa! eu am inceput serviciul de azi, e ok, colectiv ok, sefii la fel cum ii stiam, poate un pic mai din cauza vremurilor de criza...dar perseveram....
va pup si sa aveti zile faine !!!

Mergi la inceput