Dovleceii implinesc 2 ani ! La multi ani ! (25)
Raspunsuri - Pagina 3
aricelul spune:
LA MULTI ANI EBRU !!! Sa cresti mare si sanatoasa !!!
Selen bafta maine in prima zi de "scoala".
Croco, Diana, Kawa multumim pt urari.
Va pup!
crocodana spune:
Pupici de ziua ei pentru frumoasa mai frumoasa decat Alba ca Zapada!
Sa cresti frumos si ai numai bucurii!
Cu mare drag, Ama si mama
katteryna spune:
LA MULTI ANI FRUMOASA EBRU!!!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
www.youtube.com/watch?v=RaEsz-p1E0M" target="_blank">Lasati copiii sa vina la Mine...
lutoniana spune:
La multi ani Ebruska !!!! sa cresti mare fetita frumoasa !
Pup si eu gemenasii dragi si pe Maria cu parul lung si eleganta.
Sper sa mai intre Monica sa ne spuna ce mai face Dragoselul deja trecut de pragul de 2 ani
Ma gandeam sa refacem prima pagina cu poze de la 2 ani ale dovleceilor, asa pe rand pe rand cum se serbeaza ei. Sunt sigura ca Uky ne va ajuta . Cred ca mai sunt si alte fete care deschid pozele si fac ca si mine: uauuuu ce diferenta, uau ce au crescut, uau ce schimbare.
Diana, si eu am cochetat cu o motocicleta dinaceea, e faina ca are rotile late si nu cade in lateral. Dar nu i-am luat ...mai vedem. Sper sa-i placa puiului drag si mai sper sa treaca toate vanturile mari si puternice.
Miha, succes cu jobul si de asemenea sotului de Mimika, tata iubitor de gemenasi ochiosi.
gagga spune:
Buna dimineata lume!
O pup si aici pe Ebrusca, La multi ani!
Vad ca ne-a vizitat o veche cunostinta pup draga mea, cum de ai gasit drumul spre noi, ai presarat firimituri pe jos? fetita frumoasa, colega de gradi cu alta fetita frumoasa .. Mi-e dor de voi maa, de ce nu m-a facut mama bucuresteanca?!
Citind eu ca matusa Luci are o dorinta, m-am conformat si am prestat albumul cu pricina. Acuma..cine mai doreste, cine mai pofteste, sau cine doreste stergerea pozei, sa apeleze la mine .(toate fetele sa apeleze la mine ) Adica sa dea un mail la adresa comuna.
Cam asa arata pumpkinlandu la 2 ani. .. Am furat poze de pe FB, sau din picasa..se va completa pe masura ce..stiti voi
Diana merci iarasi!
Crocomom, Cati, Miha
Va pup, ne auzim!
Sa o ajutam pe Raisa!
lutoniana spune:
Salutare !
Uky, promptitudinea asta a ta ma da pe spate efectiv Am totusi o intrebare, baiatul meu de ce nu apare ?
gagga spune:
Promptitudine is my middle name ..Glumesc, este Anca
Pai draga mea draga Luci, la intrebarea asta numai tu stii raspunsul. Cauta adanc in constiinta ta, intreaba-te daca ai fost suficient de draguta cu cine trebuie.. daca ai suparat pe cineva..Sau, poate fi altul motivul
Ti-as mai da indicii dar vreau sa te vad gandind. Promiti sa-mi dai de stire cand te luminezi? Noapte, zi, vara, iarna, suna-ma!
Sa o ajutam pe Raisa!
katteryna spune:
Azi avem 3 sarbatoriti!
AMILICI
MARIA
ERIKA
Sa aveti cea mai frumoasa zi!
Noi vom fi toata ziua
Va pupam
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
www.youtube.com/watch?v=RaEsz-p1E0M" target="_blank">Lasati copiii sa vina la Mine...
crocodana spune:
Ladies,
azi e randul nostru sa facem cinste!Yuhuuuuu!!!
Cu mare bucurie lasam pentru voi un tortulet, ceva www.portwallpaper.com/imgwal/fresh-cocktail20520.jpg" target="_blank">fresh de baut sa va invioreze ziua , si musai www.publicdomainpictures.net/view-image.php?image=9092&picture=cafea-latte&large=1" target="_blank">o cafea buna.
Pentru pitici, pupici, multi pupici!
Multe emotii si amintiri ma leaga de DC,in special azi! Va pupam si va imbratisam cu drag!