Bujori si panselute de mai-iunie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ania11 spune:

buna ziua dragi mamici,
As vrea sa stiu ce jocuri si jucarii folositi pentru bebe, ca sa il stimulam. Fetita mea care are 3 luni este atrasa de o minge legata cu o sfoara la un carusel mecanic pe care o prinde si o loveste; in schimb nu este atrasa de jucariile fosnaitoare sau cele din plastic colorate care chitaie sau de zongane. Mai are un leagan electric, dar nici in el nu sta mai mult de 5 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Ania, dar daca sta 5 minute inseaman ca ii place. nu tre sa stea cu orele. se plictisesc repede si trebuie sa ii schimbi de colo-colo....
Clarei ii place sa priveasca o maimutica di naia ca o batistuta pt balute. si ii mai place o jucarie ca un buchet de floricele pe care apesi si canta.... dar cea mai tare jucarie este surioara mai mare care se flutura in fata ei si o face sa rada

--------------------------------------------
Marina & ANA SOFIA (05.08.08) & CLARA TATIANA (23.05.11)

--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Matei a facut o pasiune pentru un magarus din plus pe care il flundura cum vrea...sta aproape o ora si se joaca cu el, da il el si cade si se bucura de numa, apoi se plictiseste si vrea altceva...caruselul nu ii place pentru ca este prea sus si nu poate da in jucarii si se enerveaza la culme...se mai joaca cu jucariile de pe bara de la balansoar, dar in ultimul timp nici in el nu mai vrea sa stea mai mult de 30 de minute...in rest el isi doreste tare mult sa stea in brate la mami tuturoi si sa il plimb prin toata casa ca sa analizeze el tot ce vede, sa faca inventarul...
Un wekeend minunat fetelor...pupici pentru bebici...si pentru mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

luiza m-am amuzat teribil citind..trebuie sa fie nemaipomenit de haios piticul..al meu deocamdata a redescoperit gastele din caruselul de la patut..si da din maini si se agita si zice ceva pe limba lui..dar cam atat..zornaituirl nu-l atrag..iar in balansoarul de i l-a luat tata increzator ca puiul va sta acolo cu orele....nu sta mai mult de 5 min..atunci cand e in toan bune...

week-end linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mickylaur spune:

pentru Matei tot ce e moale si se poate baga in gura la molfait e super. pentru momentele agitate are tati o omida care atunci cand se invarte scoate un sunet de parca se strica si Matei imediat se linisteste. in leagan cand e somnoros adoarme, dar altfel se plictiseste repede, iar pe jucariile de la carusel sau paturica aceea de joaca le cearta de numa ca nu sunt destul de jos sa le bage in gura.
un sfarsit de saptamana super pentru bb-ei si pt mamici alaturi si de tatici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

he, he, he!!! ce dragute sunteti fetelor!!!! trei mamici de Matei, povestesc ce nazbatii fac puiutii lor!!!!!!

eu voiam sa va intreb: cand depuneti actele pentru indemnizatia pentru mame, trebuie obligatoriu livretul de familie????
eu nu il mai gasesc, cred ca l-am pierdut atunci cand m-am mutat in noua casa..

pupici la mamici si bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flipper spune:

Hello fetelor n-am mai intrat de mult pe forum si am stat aseara 2 ore ca sa citesc ultimile 2 capitole, asa sunt de avida de informatii. Sunteti niste haioase Noi suntem foaaarte bine, Nadia este incredibil de cuminte Avem 2 luni, 6 kg. Singura problema pe care o avem este cu partzurile, se foieste micutza cate 1h de 2-3 ori pe zi.. Ii dau GRIPE si Biotics Baby si se pare ca ajuta.Am cumparat si noi wrap dar nu ii place, cum o asez in el, cum eram tare bucuroasa ca ne vom castiga mobilitatea asa.. o sa mai incerc peste 2 sapt. Intrebare: voi de la ce varsta il bagatzi pe bb la baie in cada mare?.. Ei ii place f mult sa faca baitza si ma gandesc ca ar fi fericita sa sa balaceasca in mai mult spatiu.Tip: cele care ati nascut cu cezariana, va recomand din suflet crema Cicatrix. E cam scumpa (150 lei) dar merita si o puteti folosi si pe cicatrici vechi.VAd ca ati mai fost pe la mare, vreau sa merg si eu 2 zile, credeti ca ma pot baga in apa? (am nascut pe 2 iulie). Stiu ca nu am voie sa inot, dar ma gandec la operatie.Duminica frumoasa si bebei cumintzei va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

danu ..trebuie livretul de familie??eu nici nu am asa ceva..stiam de certific de casatorie dar nu de livret..cand am fost pt alocatie..care de altfel nici nu au bagat-o pe luna august..mi-au scris ce acte trebuie pt indemn..livretul nu era printre ele..tu de unde ai info ca trebuie?

Mergi la inceput

Asa, stiam eu ca mai am o intrebare.. vaccinul de pe brat facut in maternitate, la nastere, e ok sa arate asa ca un cos de 3 mm diametru?..Apropos de alaptat vs ramas insarcinata, am o prietena care alapta de zor si a ramas insarcinata la fix 50 zile dupa ce a nascut Noi vom folosi prezervativele si peste cateva luni imi pun sterilet..

Mergi la inceput

[m-am oprit ca se trezise bb].. pt ca am cumparat si eu Cerazette la recomandarea medicului meu si dupa ce am citit pe net despre reactii adverse m-a luat groaza. Asa ca nu le mai iau.Si inca ceva hai ca imi tot amintesc, daca nu am mai scris de mult.. poate stiti pe cineva care are nevoie de epidurala, o donez. M-a pus moasa sa il sun pe tati sa cumpere "acum, acum repede ca nasti" si peste 10 min s-au decis sa ii faca cezariana ca era bb prea mare..

Mergi la inceput