Bujori si panselute de mai-iunie 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
anna_i spune:
Danuk, deocamdata nicio reactie (e drept ca mi s-a spus ca pot aparea reactii timp de 2 saptamani). Prima reactie ar fi lipsa poftei de mancare. Flacaul meu categoric NU are aceasta reactie
mickylaur, noi vom mai face Prevenar 13 - 3 doze: 7-8-15 luni
Inna_33 spune:
Draga Danuka, noi am facut Rotarixul, prima doza, la 2 luni odata cu cel obligatoriu si nu a avut reactii adverse. A doua doza i-o vom face luni, odata cu vaccinul obligatoriu de 4 luni.Speram sa fie la fel de bine ca prima oara.Am inteles ca se recomanda ca vaccinurile sa nu fie facute impreuna, ci la distanta de cel putin o luna fiecare, dar am aflat dupa ce i-am facut prima doza si a ramas asa...Eu stiu ca se fac aceste doua doze pana la 4-5 luni.As vrea sa mai facem si Prevenarul dar o singura doza, dupa 2 ani, sa vedem cum zice d-na doctor.
La mine scoica de masina se poate pune la carut, pt. ca cel sport nu se da pe spate complet.Eu inca il mai plimb cu landoul, desi vad si eu ca s-a marit bebele si nu mai are mult de stat in el.Dar mi se pare mai inghesuit in scoica. Chiar am intalnit o mamica care isi plimba bebele intr-un carut exact ca al meu si era pusa scoica.Am intrebat-o de cand foloseste scoica la carut si mi-a spus ca de la 6 luni....
Ch_dana, sa-mi spui si mie ce ti-a spus dr. in legatura cu tal valgus.Eu ii fac masaj, dar stiu ca dr. care l-a urmarit l-ar fi pus in ghips...
Andreea, sa aveti o petrecere de botez f. frumoasa. Bebele sa fie cuminte si sa doarma tot timpul distractiei, dar si dupa! Asa cum a facut flacaul meu!
danuk spune:
Fetelor, multumesc pentru detalii despre rotarix!! M-ati mai linistit un pic...sper sa nu reactioneze nici gaza mea cu febra si diaree, la inrafix chiar a fost ok!
Micky, iarta-ma!!!! Cum am putut sa uit de flacaul tau??? Il trecem si pe el pe lista...dar cum pitica mea a devenit din ce in ce mai fitoasa, tare mi-e teama ca o sa ramana fara pretendenti: cand iesim afara cu caruciorul si ma asez pe o bancuta, incepe sa planga. Ghiciti cand tace: cand ma ridic si incep sa ma imping de carucior...nu tine cont ca mama ei e trecuta de prima tinerete si o mai dor salele...
ch_dana spune:
@ anna_i: reactii timp de 2 saptamani ?! Ieri i-am facut Infanrix+Rotarix si mi-a zis pediatra ca reactiile pot aparea in maximum 48 de ore. Deocamdata nimic, in afara de faptul ca parca doarme mai linistita; dar dupa 2 ore de la vaccin i-am dat jumatate de supozitor cu paracetamol, preventiv. Synflorix-ul (echivalentul Prevenar-ului) o sa i-l fac la 3 luni, n-am avut curaj acum.
@ Inna_33: si prima doctorita mi-a spus tot asa, kineto si masaj, nu era adepta ghipsului. Acum depinde si cat de grav este, desi dupa nastere si-a revenit serios. Sa vedem ce o spune si somitatea in materie , desi, vorba kinetoterapeutei, inclin sa cred ca se va corecta cand incepe sa mearga, bineinteles cu incaltaminte cu calapod bun.
Dana & Amelia (21.06.2011)
anna_i spune:
danuk, si al meu face la fel: are grija de silueta lu ma-sa; sa-si revina cat mai repede la formele initiale
anna_i spune:
dana, cred ca "max 48 de ore" e pt Infanrix. Rotarix-ul da reactii in functie de cum se asimileaza, de aceea sunt pana la 2 saptamani.
Inna_33 spune:
Ch_dana, cand te duci la "somitate"?
Eu tot cu stres stau...desi asa am auzit si eu: "Un defect serios se vede dupa 3 ani atunci cand mersul este definitivat", citat din alta opinie "doctoriceasca"...
alinuk spune:
ziua buna dragi mamici
ce va fac micile comori???
vin in casutza voastra cu o intrebare si rugaminte
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=166366
va doresc zile frumoase alaturi de micuti
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">timpul vacantei...
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
ch_dana spune:
Anna, merci de info. Acum stau cu stres urmatoarele 2 saptamani
Inna, pe 7 septembrie avem programare. Eu nu ma mai stresez deloc, deja am auzit atatea opinii pentru o banala indoitura de labuta (care isi si revine, din ce vad eu) ca prefer sa ma incred in bunul meu simt. Deocamdata masaj, kineto (daca mai e nevoie) si dupa 6 luni o sa o duc la piscina, sunt convinsa ca nu vor mai fi probleme.
Dana & Amelia (21.06.2011)