Iepurasi de mar - apr 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui samaria

Va salut cu drag pe toate!!!

M-am bucurat sa va gasesc in formula cunoscuta, sa citesc despre iepurasii nostrii care cresc atat de frumos/i...
despre noi, nu pot spune decat ca am fost un pic raciti si a tusit, darnu i-am mai dat deloc"chimicale", am rezolvat cu stodal si picaturi de tinctura de cimbrisor, dupa trei zile nu mai avea nimic...
Eduard creste si in fiecare zi ma minunez cate invata si cate a mai descoperit.Asa cum spuneati si voi, inteleg totul, sunt extrem de inteligenti si de receptivi, dar inca nu pot exprima verbal si nu au indemanarea sa le faca pe toate asa cum ar vrea...
Am vazut ca vorbeati despre alaptare, da, si eu il mai alaptez, acum de vreo 3-4 ori pe zi, adica dimineata,apoi la ora 17, cand ma intorc de la servici, seara, si ocazional noaptea, daca e nevoie...Pana ce o sa am lapte si pana ce o sa aiba el dorinta de a suge, nu vad care ar fi problema...Pe langa alaptare , ii dau si iaurturi si lapte de vaca uht.Branza si smantana nu le suporta!
Eu trec printr-o perioada mai naspa, ma simt foarte slabita, desi am destule kg. in plus, obosesc repede si daca fac miscari bruste, ametesc, si ma clatin...Cat de curand o sa merg sa imi fac un set de analize, eu am mai avut simptomele astea cand eram gravi, dar acum sigur nu sunt, mai degraba e anemie, dar nu ma apuc sa bag medicamente in mine fara sa am analizele facute.Sper sa fie "doar " o anemie...
Gata, nu va mai zapacesc cu problemele mele, va pup cu mult drag pe toate, sanatate tuturor,succes"gradinarilor", spor la scris si citit, va pup inca odata

Maria
Mami de puiuti draguti Sammy si Eduard

bravo ca mai alaptezi!
fa-ti analizele sa vezi problema, poate mai faci o surioara!
pup mamica si baietii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Salut!
Ma bucur sa citesc vesti despre mamici ocupate!
Sanatate multa tuturor bolnavilor, mici si mari! Tare rau sa fii bolnav!
Noi suntem bine, incapatanate peste masura, dar tare linistita la petreceri, unde are ce explora!

sa aveti o seara minuata!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna seara,

Imi cer scuze ca dau buzna, vreau doar sa va atrag atentia asupra unor evenimente deosebite care se desfasoara week-end-ul care vine cu ocazia Saptamanii Internationale a Bebelusilor Purtati.

Sambata intre 16.00 si 19.00 avem o serie de workshop-uri care de desfasoara in sala de sport a Scolii nr. 30 Grigorie Ghica Voievod (str. Laptari Tei nr. 23 - zona D-na Ghica). Pe langa discutiile anuntate, veti putea testa toate sistemele de purtare existente si va fi si o tombola pentru participanti

Duminica avem dimineata (10.00 - 13.00) un atelier despre cum sa iti confectionezi singur un wrap/sling/mei-tai la Pravalia Parintilor (str. Muzelor nr. 9), iar dupa-amiaza un eveniment surpriza in parcul IOR (urmariti blog-ul pentru ora exacta) - va fi super-fun!

Detalii despre program AICI.

Si avem si CONCURS de poze cu premii super (o manduca, o boba, un mei-tai si un sling cu inele :))! Grabiti-va, se primesc poze doar pana maine seara.

Si un alt CONCURS pentru cei cu talent la scris, cu premiu o protectie de 4 sezoane pentru bebelusi purtati.

Va asteptam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut toate fetele si iepurasii!
Imi cer scuze ca nu am mai intrat de cava vreme, dar timpul asta mi se pare prea scurt pt a mai avea si timp liber.
Nu am citit din urma, voi incerca zilele acestea, dar imi doresc ca toate fetele sa fie bine si iepurasii sa aiba parte numai de sanatate.
Noi am revenit din Romania, din pacate vacanta a trecut prea repede. Diana s-a simtit excelent in tara, a facut miscare cat pt tot anul.
In rest, eu sunt tare ocpata, am inceput serviciul, iar Diana creste frumos!
Va pup si urez toate cele bune!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Pentru 2 octombrie

La multi ani David Andrei de mami25_7 !
Sa fii sanatoas si fericit alaturi
de fratiorul si familia ta !

----------------------------------

Pentru 8 octombrie

La multi ani Tudor Cristian de Yaia !
Sa fii sanatoas si fericit alaturi
de surioara si familia ta !

---------------------------

Pentru 8 octombrie

La multi ani honeybaby !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasa si familia ta !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Imi cer scuze de intarziere, dar noi am fost plecate la munte si ne-am intors deabia ieri.

Stranucel - sper ca este mai bine Adelina

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sensibila, multumim mult! Nu imi vine sa cred ca am baiat asa de mare, 4 ani! Unde au trecut?
Noi l-am sarbatorit pe tudor la un loc de joaca, unde alexia s-a simtit taaare bine, am pierdut-o de vreo 2 ori, noroc ca lucul e ingradit si copii nu pot iesi, deci tot prin tuburile de la tobogane era, doar ca nu raspunde cand o strig, sta linistita si isi vede de joaca.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

neata,
va las o pentru toate mamicile si un ceai pentru bebi

adelina este mult mai bine, am fost cu ea afara dupa ploaie, si am mers in parc la nisip,era asa furioasa ca era nisipul ud, se uita mirata la nisip,se uita la mine, iar eu ma amuzam teribil, mai avea putin si plangea ca nu se putea juca la nisip...parca imi spunea, tu nu vezi ce nisip? cum ma joc?

a fost scumpa rau...

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Uram pentru maine 15 octombrie 2011

La multi ani Magdone !
de iepurasul si familia ta !

---------------

La multi ani Ami de crissintibun !
de surioara si familia ta !

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Fetelor, nu am mai intrat din lipsa acuta de timp, mii de scuze... am mai citit, desi nu e prea multa activitate...

Din pacate, noi trecem printr-un moment dificil, tatal lui Coleman a murit vineri, a facut septicemie din senin, complet neasteptat, in 12 ore a trecut de la absolut nici un simptom la coma si sustinere artificiala in viata, si la putin timp a murit... Coleman si John au plecat imediat in State, acum asteptam sa faca planuri de inmormantare si cand se finalizeaza, plecam si eu si fetele... Mi se rupe sufletul de Coleman, plangea ca un copil, ce o fi in sufletul lui... doar cei ce au pierdut parinti pot sti...

Va pup...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput