Iepurasi de mar - apr 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lindal
(Oricum, la varsta asta nu de foame se trezesc copiii noaptea!)

Neata
aici te contrazic Tanya numai de foame se trezeste noaptea... se intampla rar, este adevarat, dar se intampla.. aseara a fost una din serile de genul asta.. de exemplu am fost la Ferma Animalelor, seara a manat in jur de 180ml de lapte apoi a picat lata.. pe la 3:30 s-a trezit si a inceput sa planga isteric si sa spuna "papa, apte" si a mai baut 150 ml apoi somn.. gata fug la munca.. incerc sa revin mai tarziu cu poze, filmulete si mai cateva comentarii la subiecte

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Lindal – bieninteles ca vede si pe intuneric, nu are nici un bec, are infrarosu sau cum se numeste
www.hainedecopii.com/vmchk/Monitoare-bebelusi/Monitor-Bebelusi-Video-Motorola-MBP30.html" target="_blank"> Acesta e modelul, www.ebay.com/itm/Motorola-Digital-Color-Video-Infant-Baby-Monitor-MBP30L-Gift-Boxed-Brand-New-/270815262416?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0dd8f6d0" target="_blank"> sau asa pe Ebay.
Eu l-am luat de pe amazon dar nu trimit in Romania, mi l-a adus o prietena din UK

stanucel - ma bucur ca Adelina este mai bine

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Salutare, am reusit si eu in cele din urma, sa intru sa citesc si sa pot scrie cateva cuvinte.
I-mi este dor de vorbaria voastra de altadata, dar ma bazez pe faptul ca atunci cand va veni vremea urata veti reveni.

Noi suntem binisor, am avut si noi ceva muci si tuse, dar nimic complicat, am tratat cu ceai de ceapa si vibrocil, apoi dupa cateva zile am introdus mucosinul si vad ca acum sunt bine, sper sa fie bine si in continuare.
STEFI a inceput gradinita si eu cu IOANA avem mai mult timp de petrecut impreuna.
Am inceput si noi sa spunem destul de multe cuvintele, daca nu spunem tot cuvantul spunem prima silaba si cam stii ce vrea sa spuna, face multe chestiuni de care ma minunez in fiecare zi dar eu le pun pe seama ca vede la STEFI si face si ea, sunt chestii pe care STEFI nu le facea la varsta ei, in schimb el a vorbit mai repede decat ea.

Mami s-a apucat de studiat, anul viitor vrea sa-mi caut un post si trebuie sa citesc destul de mult, sper sa pot tine pasul cu voi si mi-as dori sa intram toate mai des.

va pup, snatate multa iepurasilor, mai ales gradinarilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Buna seara mamici de iepurasi. Multumesc frumos de urari si de sfaturile voastre. Despre noi pot sa va spun ca suntem bine. Irina o mica pozmasa si ea.. Am citit adineauri despre ai vostri si m-au facut sa zambesc. Ilinca papa san, doarme cat de cat insa seara de pe la 7 sta treaza pana pe la 11 cu cateva pauze de motaiala.. Si e un pic greu ca spre seara vrea si irina mai multa atentie, pe care daca nu o primeste, protesteaza cu tipete si tavaliri. Insa e cam trist ca nu pot iesi mai nicaieri.. Tati vine tarziu si nu am nici un ajutor. Cam atat deocamdata. O seara placuta si copii sanatosi.

Mergi la inceput

va spuneam dimineata ca mai am de raspuns la cate ceva.. dar dupa o noua zi obositoare, am uitat ce vroiam sa spun si nici putearea de a o lua de la capat nu am ..

ieri am fost la Ferma Animalelor (parca am mai spus si in mesajul anterior, nu-mi mai amintesc) , unde ne-am simtit excelent. Tanya a alergat toata ziua si a fost tare incantata sa atinga si sa hraneasca animalele.. dar cel mai incantata a fost sa calareasca poneii am fost nevoiti sa o plimbam 3 ture si tot ne-am chinuit sa o luam de la ei.. noroc ca costa doar 4.5 lei tura
va pun aici cateva filmulete.. le-am pus si pe FB, inclusiv poze, dar incerc sa le pun si pe picasa pentru fetele care nu au FB

http://www.youtube.com/watch?v=JMDJK3byo1g

http://www.youtube.com/watch?v=GjHNHm87rBo

http://www.youtube.com/watch?v=rgAN-s2hGyo

http://www.youtube.com/watch?v=Js-MnF9Le38

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

gata.. am reusit sa pun cateva poze pe picasa, pentru cine doreste sa le vada
https://picasaweb.google.com/bluekidoo/FermaAnimalelor2011?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNDUoc2b0Nfl3gE&feat=directlink

http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo" target="_blank">
Nunta 12.05.2007

Carmen mami de http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/Tanya%20Ioana/" target="_blank">Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Va salut cu drag pe toate!!!
Recunosc cu sinceritate ca nu am mai "dat" deloc pe aici de multa vreme,sa tot fie aproape doua luni..., nici macar nu am mai intrat, nu fiindca nu mi-ati fi dragi, ci pur si simplu asa e viata...
Azi am prins un pic de timp liber si am intrat de la servici, dat fiind faptul ca stiu din sursa sigura ca nu va "da peste mine" seful...
M-am bucurat sa va gasesc in formula cunoscuta, sa citesc despre iepurasii nostrii care cresc atat de frumos/i...
despre noi, nu pot spune decat ca am fost un pic raciti si a tusit, darnu i-am mai dat deloc"chimicale", am rezolvat cu stodal si picaturi de tinctura de cimbrisor, dupa trei zile nu mai avea nimic...
Eduard creste si in fiecare zi ma minunez cate invata si cate a mai descoperit.Asa cum spuneati si voi, inteleg totul, sunt extrem de inteligenti si de receptivi, dar inca nu pot exprima verbal si nu au indemanarea sa le faca pe toate asa cum ar vrea...
Am vazut ca vorbeati despre alaptare, da, si eu il mai alaptez, acum de vreo 3-4 ori pe zi, adica dimineata,apoi la ora 17, cand ma intorc de la servici, seara, si ocazional noaptea, daca e nevoie...Pana ce o sa am lapte si pana ce o sa aiba el dorinta de a suge, nu vad care ar fi problema...Pe langa alaptare , ii dau si iaurturi si lapte de vaca uht.Branza si smantana nu le suporta!
Eu trec printr-o perioada mai naspa, ma simt foarte slabita, desi am destule kg. in plus, obosesc repede si daca fac miscari bruste, ametesc, si ma clatin...Cat de curand o sa merg sa imi fac un set de analize, eu am mai avut simptomele astea cand eram gravi, dar acum sigur nu sunt, mai degraba e anemie, dar nu ma apuc sa bag medicamente in mine fara sa am analizele facute.Sper sa fie "doar " o anemie...
Gata, nu va mai zapacesc cu problemele mele, va pup cu mult drag pe toate, sanatate tuturor,succes"gradinarilor", spor la scris si citit, va pup inca odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

salutare la mamici..

noi de doua nopti nu dormim mai mult de o ora legat, adelina are nasucul infundat, nu poate manca,respira si plange muuult, doarme doar la mine in brate...
azi am fost la medic, si ne-a diagnosticat cu laringita acuta...am auzit ca este o boala urata rau, si ca nu trebuie sa o scot din casa...

aveti idee de aceasta boala??

multumesc frumos

PS
aaaa, si avem 13 kg...pediatra radea, spunand ca nu-i problema daca nu mananca...

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui stanucel

salutare la mamici..

noi de doua nopti nu dormim mai mult de o ora legat, adelina are nasucul infundat, nu poate manca,respira si plange muuult, doarme doar la mine in brate...
azi am fost la medic, si ne-a diagnosticat cu laringita acuta...am auzit ca este o boala urata rau, si ca nu trebuie sa o scot din casa...

multumesc frumos

PS
aaaa, si avem 13 kg...pediatra radea, spunand ca nu-i problema daca nu mananca...

Poze Adelina

adelina paul

Albert a avut laringita virala cand avea vreo 8 luni, am fost chiar internati in spital.
Sfatul care ti-l dau este sa ai un aparat de aerosoli in casa, iti va prinde bine. Si eventual niste adrenalina si ser fiziologic, in doze recomandate de medic.

Multa sanatate va doresc, sa auzim doar de copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui stanucel

salutare la mamici..

multumesc frumos

PS

Poze Adelina

adelina paul

sanatate si sa-si revina repede ADELINA!
noi nu am avut niciodata probleme...nici nu stiu ce sa-ti spun.

noi ne pregatim moral de vaccinul de 18 luni, saptamana viitoare cred ca mergem.

Mergi la inceput